Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Senior Programmer, Pharma Automation, Syntese / 1721 / CLOSED

Virksomheden
Syntese A/S er beliggende i Storkøbenhavn og har mange års erfaring med fremstilling af Aktiv Farmaceutisk Ingrediens (API), som produceres i henhold til GMP og sælges til den farmaceutiske industri. Syntese A/S er en del af The Ferring Group. Virksomheden har specialiseret sig i fremstilling af Mesalazine og er en af verdens største leverandører af dette produkt. Syntese A/S har ca. 100 medarbejdere, som arbejder inden for produktion, udvikling, teknik & miljø, kvalitetssikring, registrering og administration.

Virksomheden har en spændende rejse foran sig, da de bl.a. skal opgradere et ældre SattLine system og udvide eksisterende produktion. Dette medfører naturligvis øget automatisering af produktionen og derfor søger Best Talent på vegne af Syntese A/S nu en ny profil. Hvis du vil være med i denne positive udvikling, kunne dette være det rette job for dig.

Du kan læse mere om virksomheden på www.syntese.dk.

Senior Programmer, Pharma Automation

  • Interesse og flair for automation, gerne i et produktionsanlæg
  • Succesrig og veletableret virksomhed i en meget positiv udvikling
  • Stilling med stor mulighed for både faglig og personlig udvikling
  • En organisation, hvor alle tager ansvar og bidrager positivt

Udfordringen
Syntese A/S står overfor en spændende rejse og er i løbende udvikling. I forhold til denne rolle, skal der udvides på sitet. Virksomheden står derfor også overfor en vigtig opgradering af det eksisterende SattLine system som bliver en integreret opgave i såvel den eksisterende produktion samt i udbygningen. Dette medfører naturligt øget automatisering af processerne i produktionen, hvor du vil få en nøglerolle.

Du vil ligeledes stå for implementering af programmer og hardware til såvel eksisterende som nye enheder. Dette betyder også, at du er helt fortrolig med værktøjer som Change Request, URS, FDS, testprotokoller, UAT og testrapporter.

Hos Syntese A/S er driften meget vigtig og du tilbydes en central rolle i forhold til de automatiksystemer, der understøtter produktionen. I samarbejde med en kollega, bliver du ansvarlig for at sikre stabilitet ved din løbende support til produktionen. På denne måde er du garant for, sammen med din kollega, at sikre at driften kan pågå 24/7. 

Teamet
Du bliver en del af Production Support teamet, der udover dig, består af 4 kemikere og 1 freelance Programmør. Stillingen refererer til afdelingslederen for Production Support. I virksomheden arbejdes der tværorganisatorisk og dynamisk. Du får en stor kontaktflade og interagerer tæt med den øvrige del af Operations, teknisk afdeling, kvalitetsafdeling samt firmaets øvrige funktioner såvel som eksterne leverandører og konsulenter. Du tilbydes gode muligheder for faglig og personlig udvikling, et godt og uformelt arbejdsmiljø, friske kolleger, pensions-, flextids- og frokostordning, konkurrencedygtig løn, kultur/idrætsklub m.m.

Talent
Du er uddannet Ingeniør, Maskinmester, Automationsteknolog, Automatiktekniker, Procesteknolog eller lignende.

Produktionsstyringssystemet er SattLine, det er derfor et krav, at du har kendskab til dette system. Du brænder for programmering og har også kendskab til databaser, hardware til PC ligesom et generelt godt niveau inden for procesautomation. De arbejder GxP relateret og det betyder, at du trives med at sikre korrekt og rettidig dokumentation og at du trives med dette som en fast integreret del af din opgaveløsning.

Vi forestiller os, at du har minimum 3-5 års relevant erfaring, meget gerne fra Pharma. Du kan også være en mere erfaren profil der f.eks. har erfaring med design og/eller projektledelse af IT/automationsprojekter til den pharmaceutiske industri. Den rette kandidat kan have forskellig indgangsvinkel til jobbet og afhængigt af din erfaring og tilgang, vil virksomheden i en overgangsperiode anvende eksterne konsulenter i forskellig grad til løsning af nogle opgaver inden for området på fabrikken.

Uddannelse og kurser aftales efter hvad du har behov for i din udvikling hos dem, da de lægger vægt på, at du selv har stor indflydelse og ejerskab for planlæggelsen og udførelsen af arbejdsopgaverne.
Du er hjælpsom og imødekommende og du motiveres af faglige udfordringer og problemløsninger. Du er kvalitetsbevidst, analytisk og bidrager med et højt output. Du trives med, at deadlines til tider er ambitiøse. Det betyder også, at du er fleksibel og bidrager til et godt humør i afdelingen.

Du har gode kommunikative evner og er ligeledes vant til at dokumentere dit arbejde på dansk og engelsk, som du behersker i såvel skrift som tale.

Ansøgning
Best Talent varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Syntese A/S. Du er velkommen til at kontakte Best Talent, som behandler din henvendelse fortroligt. Send din ansøgning samt CV mærket ”1721/Senior Programmer, Pharma Automation” via e-mail til job@besttalent.dk. Du kan finde mere om Best Talent på www.besttalent.dk.

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK