Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Executive Search

Best Talent er din strategiske sparringspartner til Executive Search gennem hele processen fra start til slut.

Vi har 17 års erfaring inden for vores specialer, herunder executive search, og derfor uvurderlig viden omkring de ønskede kandidaters tilgængelighed og lønniveauer. Best Talent kan også formidle viden omkring, hvordan din virksomhed opleves i markedet.

Best Talent sikrer fra start, at alle beslutningstagere er enige omkring den ønskede profil.

Vores executive search metode:

I forbindelse med vores searchproces, udarbejder vi altid sammen med vores kunde en detaljeret kravsprofil. Her fastlægger vi, via vores analyseværktøj, de ønskede kompetencer.
Har du spørgsmål til vores executive search metode, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi afdækker IQ (Intellektuel Intelligens) - ”Hardware”. Viden, færdigheder, de ting kandidaterne kan, uddannelse og erfaring i forhold til den ønskede stilling.

Vi afdækker EQ (Emotionel Intelligens) - ”Software”. Personlighed, talent, holdning, etik, moral og motivation i forhold til jobbet, kulturen i virksomheden og den leder, medarbejderen skal referere til.

De fleste virksomheder lægger stor vægt på viden og erfaring i forhold til et givent job. Best Talents erfaring er, at det også er kandidatens holdning og personlighed, som giver den virkelige og vedvarende succes i virksomheden.

Best Talent lægger altid vægt på, også at matche kandidatens personlighed, værdier og holdninger med nærmeste leder og virksomhedens kultur i øvrigt.

Som psykologisk værktøj anvender vi Master Personprofil. En normbaseret og valideret profil, der findes på alle relevante sprog.

Med vores erfaring fra branchen mener vi at vores executive search metode er med til at sikre dig og virksomheden de bedste kandidater.

Vores Talentmodel:

Best Talents Talentmodel sikrer, at relevante beslutningstagere er enige i den ønskede kandidatprofil. Talentmodellen er således udgangspunktet i alle opgaveløsninger.

IQ personligheder

Executive Search Processen

Herunder kan du læse mere om hvordan vores process foregår, når du vælger Best Talent som din strategiske sparringspartner til Executive Search.

Foranalyse

ForanalyseInterview af nærmeste leder og kolleger. Der udfyldes en MPA - jobprofil og MPA -personprofil. Der udarbejdes en detaljeret skriftlig kravprofil (ansvarsområder, opgaver, personlighed holdninger, viden og færdigheder).

Tiltrækning

TiltrækningUdarbejdelse af search strategi samt eventuel tilrettelæggelse af medieplan. Personlig og proaktiv kontakt til relevante profiler lokalt og internationalt

Udvælgelse

UdvælgelseScreening af kandidater på baggrund af resultatet af vores search og headhunting samt aktivering af eget og udvalgte netværk.

Vurdering

Vurdering Interviewfase og vurdering:
Afdækning af IQ: Viden, færdigheder, uddannelse og erfaring.
Afdækning af EQ, personlighed, talent, holdning, etik, moral og motivation
Indhentning af referencer og test.

Præsentation

PræsentationPersonlig gennemgang og skriftlig rapport på feltet af kandidater.
Beskrivelse af kandidaten med fokus på IQ og EQ, CV, personprofil, testresultater samt referencer.

Ansættelse

AnsættelseKontraktforhandling mellem slutkandidat og kunde.

Opfølgning og garanti

Opfølgning og garanti6 måneders garanti samt opfølgningssamtaler efter 3 og 6 måneder.

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK