Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

TALENTBANK

Best Talent’s TalentBank er blandt de mest omfangsrige og mest specialiserede på markedet.

TalentBanken indeholder mange attraktive og velkvalificerede kandidater inden for Engineering, Pharma og Life Science. Hos os, gør vi meget ud af den personlige kontakt med vore kandidater. Når vi løser en opgave, vil vores egen TalentBank og netværk, i kombination med diverse eksterne netværk, være en del af vores strategiske Search.

Det betyder, at du som kandidat hos os, har en enestående chance for at blive kontaktet for nye og spændende jobmuligheder.

Send dit CV til os

Du er altid velkommen til at sende dit CV til os. Send dit CV til job@besttalent.dk. Vi kvitterer med en personlig mail.

Samtykkeerklæring

Ved accept af Best Talent’s vilkår og retningslinjer, giver du dit samtykke til, i henhold til Persondataloven (Lov nr. 429 af 31/05/2000), at Best Talent kan opbevare oplysninger om dine erhvervsmæssige kvalifikationer samt videregive dem til virksomheder, der kunne have interesse i at ansætte dig som ny medarbejder.

Best Talent må videregive oplysninger i anonym form uden forudgående aftale. Personlige oplysninger (navn, bopæl m.m.) videregives kun til en konkret stilling efter din accept.

Tro og love

Ved accept af Best Talent’s vilkår og retningslinjer, erklærer du som kandidat på tro og love, at alle oplysninger, der stilles til rådighed for Best Talent, er korrekte.

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK