Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Om os

Best Talent er en nordisk Search virksomhed med et globalt netværk. Vi leverer Search & Headhunting inden for Engineering, Pharma, Technology & Life Science. Vi har 15 års erfaring og er den foretrukne samarbejdspartner qua vores erfaring, baggrund og netværk.

Best Talent er i 2018, af den uvildige analysevirksomhed Supana, blevet vurderet til at være den bedst specialiserede Search virksomhed inden for Life Science.

Vi løser opgaver på strategisk og taktisk niveau. Vi " taler sproget ", kender markedet og tiltrækker højt kvalificerede ledere og kandidater. Vi har den største og mest attraktive TalentBank i branchen med over 20.000 kvalificerede kandidater.

Best Talent er flere gange kåret som Gazelle virksomhed. I Danmark er vi en række dedikerede konsulenter - alle med baggrund og relevant erfaring fra de brancher, vi arbejder for.

Vi har lang og solid erfaring med at vurdere menneskers talent og potentiale. Vores metoder beror på mange års erfaring med Executive Search og Assessment af ledere og specialister.

Best Talent’s konsulenter repræsenterer forskellige områder og kompetencer. Vi dækker Executives, Non Executives på management- og specialistniveau inden for vort kompetenceområde Engineering, Pharma, Technology og Life Sciences.

Opgaverne løses af den Partner eller Konsulent med størst viden, erfaring og kompetence på området. Det er den samme person, der er med fra start til slut under hele forløbet. En opgave løses altid i samarbejde med vort dygtige Search team.

For at sikre kvaliteten af vores arbejde, har alle seniorniveau, en relevant uddannelsesmæssig baggrund og/eller en årelang erfaring med management, strategi, forretningsudvikling og naturligvis headhunting.

Vi anvender forskellige metoder til at identificere og tiltrække de mest attraktive kandidater på markedet. Vi har truffet et strategisk valg om at være "Number One Provider of Human Talent". Det forpligter os til at have et meget stærkt netværk og TalentBank, alle med baggrund og erfaring fra Engineering, Pharma og Life Science.

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK