Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Referencer og Kvalitet

Best Talent’s succes skyldes et grundigt kendskab til markedet og de udfordringer, I som virksomhed står overfor, når I skal tiltrække og fastholde de dygtigste Executives og Specialister.

Best Talent udmærker sig blandt andet med en meget flot vurdering på potentialet som partner. Det betyder, at vi af vore kunder, vurderes til at skabe meget høj værdi i organisationen og at vi er en samarbejdspartner, som de også ønsker som fremtidig partner.

Som kunde og potentiel kunde hos Best Talent, er vi altid åbne overfor, at præsentere dig for vores referencer efter nærmere aftale.

Medlem af Search Danmark

Som led i vores garanti og kvalitetsstempel, er Best Talent medlem af brancheorganisationen Search Danmark, Dansk Erhverv.

Et medlemskab i Search Danmark er i sig selv et kvalitetsstempel, da det forudsætter bestemte krav til medlemmerne. Det er Search Danmarks ambition, at udvikle en autorisationsordning, der fungerer som kvalitetsstempel for foreningens medlemmer og giver kunderne et overblik over de seriøse og kvalificerede spillere i branchen.

Som en del af dette, gennemfører vi på alle opgaver en objektiv spørgeskemaundersøgelse, der er udarbejdet af foreningens leverandør Rambøll.

 

 

 

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK