Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

ENGINEERING

Best Talent har erfaring med Search af kandidater, både lokalt og globalt til internationale kunder. Kampen om de dygtigste er afgørende for succes og dette marked er præget af stor konkurrence. Employéer Branding har derfor den allerstørste betydning for tiltrækningen af de rigtige kandidater til din virksomhed.

Best Talent forstår de forskellige mekanismer og projektfaserne inden for Engineering. Dette, i kombination med vores erfaring inden for Search, gør os til en vigtig og uundværlig partner i forbindelse med, at sikre vores kunders konkurrenceevne World Wide.

Vi løser opgaver på tværs af organisationen på Executives, Non-Executives samt på specialistniveau.

Viden om hele området indenfor Engineering gør Best Talent i stand til at levere på tværs af industrier og organisationer, hvor vi løser opgaver i forskellige miljøer som Construction, Industrial Manufacturing, Produktion, Logistik, Rådgivning, Projektledelse, Mechanical Engineering, Automation, Renrum, Utility, HVAC samt Facility.

Vi arbejder med positioner som Head of Production, Project Directors, Lead Specialists Automation GMP, SCM Directors, Facility Directors samt Facility Managers.

Vi har særlige kompetencer og erfaring med opgaver inden for Rådgivere og "High-end Konsulenter" med Pharma og GMP-erfaring.

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK