Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Kandidater

Som kandidat kan du blive en del af Best Talents omfattende og stærke TalentBank med fokus på Search inden for Engineering, Pharma & Life Science. Vi arbejder med kandidater på taktisk og strategisk niveau, både Executives og særlige specialister, nationalt og internationalt.

Best Talent har derfor en særlig dybdegående erfaring med kandidater, der har relation til branchen qua deres erfaring og/eller uddannelsesmæssig baggrund.

Vi tilbyder b.la. strategisk karriererådgivning og coaching for dig, som ønsker at orientere dig professionelt om din fremtidige karriere og udviklingspotentiale. Læs mere under Executive Services.

For at komme i betragtning til et givent job og eventuelt få mulighed for, at få tilbudt en spændende stilling som matcher dine jobønsker, ser vi frem til at modtage dit CV på mail: job@besttalent.dk

Du er også velkommen til at kontakte en af vores erfarne konsulenter på +45 45 56 53 00

Samtykkeerklæring

Ved accept af Best Talent’s vilkår og retningslinjer, giver du dit samtykke til, i henhold til Persondataloven (Lov nr. 429 af 31/05/2000), at Best Talent kan opbevare oplysninger om dine erhvervsmæssige kvalifikationer samt videregive dem til virksomheder, der kunne have interesse i at ansætte dig som ny medarbejder.

Best Talent må videregive oplysninger i anonym form uden forudgående aftale. Personlige oplysninger (navn, bopæl m.m.) videregives kun til en konkret stilling efter din accept.

Tro og love

Ved accept af Best Talent’s vilkår og retningslinjer, erklærer du som kandidat på tro og love, at alle oplysninger, der stilles til rådighed for Best Talent, er korrekte.

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK