Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

EXECUTIVE SERVICES

Bestyrelsesbank

Vores bestyrelsesbank "Board of Wisdom" er for virksomheder, Executives og Non-Executives og henvender sig til markedets mest attraktive ledere og strategiske specialister.

Best Talent matcher din virksomhed med de kandidater, der opfylder jeres strategiske behov og til den ønskede investering.

Onboarding

How to succeed in the first 100 days. Best Talent tilbyder et effektivt Onboarding-forløb, hvor den nye leder forankres i virksomheden og dermed sikres hurtig vej til implementering af strategi og resultater. 

Strategisk Sparring

Best Talent er din "Trusted Advisor" og strategiske sparringspartner i alle spørgsmål omkring Search, talent og udvikling af organisationen. Vi tilbyder strategisk rådgivning og sparring til den enkelte leder og medarbejder.

Best Talent kan også levere værdifuld indsigt omkring oplevelsen af din virksomhed i forhold til konkurrenter og markedet.

Karriererådgivning

Få personlig og professionel karriererådgivning på baggrund af dit CV og dine faglige og personlige ambitioner.

Vores karriererådgivning er tilrettelagt individuelt og består af personlige møder og counseling for personer, der ønsker at orientere sig professionelt om muligheder, udvikling og karriere.

Talent Mapping

I forbindelse med fremtidige strategiske beslutninger, kan Best Talent analysere din virksomhed samt markedet og identificere top talent, der skal sikre implementering og resultater.

Du har målet, men har du også de ressourcer og det talent, der skal til, for at nå målet. Se mere om Executive Search.
Best Talent udfører analysen og leverer en rapport inden for aftalt tidsperiode.

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK