Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Interim Management

Interim Managers er nu en integreret del af den globale økonomi og det bliver mere og mere anvendt, for at imødekomme hurtige skift i strategi og leverancer.

Som kunde sikres du ved Interim Management en hurtig og fleksibel reaktion på en betydelig markedsudfordring. Best Talent finder de kandidater, der kan håndtere denne udfordring.

I de situationer, hvor en af dine topmanagers eller nøglespecialister, uventet må forlade sin stilling for en kortere eller længere periode, vil en Interim Manager hurtigt være i stand til, på en professionel måde, at løse problemet og opgaven.

Dette for at holde trit med strategien og de krav, der er stillet i forhold til performance. Det kan også være i forbindelse med en virksomhedskonsolidering, reorganisering, restrukturering, procesoptimering eller ved stor og pludselig vækst.

Interim Managers ansættes med en aftale om en fast tidsperiode. Fordelen er, at de kan fungere på management eller specialistniveau fra dag et. Vi anvender vores grundlæggende proces, for at sikre det bedste match mellem dig som kunde og den valgte kandidat.

Vores fokus ligger på Director- og Managerniveau, Konsulent samt Rådgivere med særlige kompetencer som f.eks. med Pharma, GMP, Lean, Six Sigma, QA, RA og Automation.

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK