Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Senior El-Ingeniør, AFRY / 1840 / CLOSED

Virksomheden
AFRY er en international ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed med 19.000 dedikerede eksperter inden for infrastruktur, industri, energi og digitalisering. I Danmark er de flere end 750 kolleger, der arbejder med byggeri, transport, procesindustri, pharmaindustri, automation, energi, arkitektur, akustik og lysdesign.  De har en fælles mission: at sætte skub i den grønne omstilling mod et bæredygtigt samfund. Deres vision er Making Future, og det forpligter, så det batter.

På vegne af AFRY, søger Best Talent en Senior El-ingeniør/installatør, der sammen med dem tør, vil og vover at hæve barren inden for el-tekniske installationer og tilsyn. Du kan læse mere: www.afry.com

                                            Senior El-ingeniør/Installatør Pharma

  • Fuldt integrerede turn-key projekter til pharmaindustrien
  • Et job med stor selvstændighed, indhold og ansvar
  • Du leder spændende projekter og udvikle personlige og faglige færdigheder
  • Du bliver en del af en global og mangfoldig virksomhed

Om teamet
Du slutter dig til AFRY´s team i Herlev. Teamet er førende indenfor discipliner i Life Science - proces-, anlægs- og hygiejnedesign, instrumentering, industriel automation, industriel IT og validering i henhold til GMP og GAMP. Sammen med deres kunder, konstruerer de effektive, sikre og miljøvenlige produktionsanlæg inden for pharma, bioteknologi og Medtech.

Udfordringen
Du bliver projektansvarlig indenfor el, hvor du arbejder som projektleder i større og mindre tværfaglige projekter med fokus på ydelser til kunder med større procesanlæg, primært i Pharma og Food industrien. Som projektleder bliver du ansvarlig for design, budgetrapportering mv. Som Senior El-ingeniør/installatør fungerer du både i rollen som rådgiver og bygherrerådgiver og har et betydeligt fagligt ansvar indenfor det eltekniske område, herunder projektering af el-tekniske installationer og tilsyn, samt udarbejdelse af el-teknisk dokumentation, IO lister og testplaner.

Som kommende medarbejder vil du arbejde on-site hos top 5 pharma virksomheder flere dage om ugen, henholdsvis fra kontoret i Herlev. Teamet mødes altid om fredagen til morgenmad for at styrke samarbejdet mellem kollegerne.

Talent
Du brænder for at arbejde med el-tekniske projekter, som er udpeget som et strategisk forretningsområde i AFRY. Du har solid erfaring fra en lignende stilling i rådgiver og/eller konsulentrollen, hvor du arbejdede on-site indenfor el-arbejde og instrumentering.

Din uddannelsesmæssige baggrund er Elinstallatør, Maskinmester med elektrikerbaggrund, eller Ingeniør indenfor stærkstrøm.

Du er en erfaren person, der ser muligheder og går efter bolden i tæt samarbejde med dine kollegaer som både er innovative og dedikerede. Du bidrager og gør en forskel for kunder og kollegaer, for derigennem at medvirke til styrkelse af forretningen ved din personlige udstråling og modenhed.

  • Derudover kan du genkende dig selv i følgende:   
  • Stærkt overblik, analytisk tilgang og projektledelse
  • Gå-på-mod med fokus på at få opgaverne færdiggjort
  • Selvstændighed i kombination med fokus på sammen med teamet at bidrage ved tværorganisatoriske turn-key projekter
  • Erfaring fra en lignende rolle, meget gerne med erfaring fra den farmaceutiske industri
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale

Du tilbydes:
AFRY arbejder bevidst med inklusion og diversitet – hos dem kan du være dig selv. AFRY tilbyder stor fleksibilitet, da der skal være tid til alt det, der giver værdi, ikke kun på kontoret, men også angående familie og venner. Derudover er der stor mulighed for videreudvikling af dine kompetencer via løbende kurser og samarbejde på tværs af AFRY.

Fleksible arbejdsforhold med frihed under ansvar samt en dialogbaseret ledelsesstil. Dette kendetegnes ved tillid, grundighed, videndeling samt et forretningsorienteret fokus. Der tilbydes gode udviklingsmuligheder, en konkurrencebaseret løn, en god pensionsordning og en tryg sundhedsforsikring. Der tilbydes ligeledes fleksibel barselspolitik, lækker kantineordning og aktive personaleforeninger

Ansøgning
Best Talent varetager ansættelsesprocessen på vegne af vores kunde AFRY og behandler din ansøgning fortroligt. Send din ansøgning med CV mærket ”1840/ Senior El-ingeniør/ installatør” via e-mail til job@besttalent. Du kan læse mere om Best Talent på www.besttalent.dk.

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK