Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Project Manager, vaskemaskiner, autoklaver og CIP/SIP anlæg, Bavarian Nordic / 1694 / Afsluttet

Virksomheden
Bavarian Nordic arbejder med at udvikle innovative og sikre vacciner til behandling og forebyggelse af livstruende sygdomme med store, uopfyldte medicinske behov. Derigennem søger virksomheden at forbedre sundheden og livskvaliteten for børn og voksne i hele verden.

Med det nylige opkøb af to etablerede kommercielle vacciner og FDA-godkendelsen af virksomhedens koppevaccine, har Bavarian Nordic påbegyndt en transformativ og spændende rejse mod at blive
en af de største specialiserede vaccineproducenter inden for infektionssygdomme ved at udmærke sig inden for R&D innovation, produktion og kommercialisering.

I forbindelse med opkøb af de to nye vacciner, udvides bulk-produktionen markant i Kvistgård. Dette medfører store tekniske site-projekter, inklusiv et nyt produktionsudstyr m.m. På samme tid holdes den eksisterende produktion kørende med en række opgraderinger og udskiftninger af eksisterende bulk-produktionsudstyr.

Udvidelserne betyder ansættelse af flere Project Managers til udstyrsimplementering. Profilerne der ansættes til afdelingen ”Equipment Engineering”, har ideelt forskellige faglige kompetencer. Afdelingen Equipment Engineering er en nyoprettet afdeling, som er en del af Technical Service. Equipment Engineering kommer til at bestå af omkring 10 projektledere, som alle varetager implementering af udstyrsprojekter helt fra budgetfasen til projektet er overdraget til drift (Produktion & Maintenance). Overdragelse forventes at ske i 2023. Herefter fortsætter du i virksomheden med andre opgaver, herunder yderligere nyetableringer samt med fortsat tilknytning til det overleverede område ved større tekniske udfordringer som bl.a. deltagelse i diverse eksterne inspektioner.

Til den nye afdeling søger vi derfor en Project Manager SME til at varetage projekter og teknisk support til vaskemaskiner, autoklaver, og afhængig af erfaring, indeholder rollen også ansvar for CIP/SIP anlæg.

Du kan læse mere om virksomheden på www.bavarian-nordic.com

Project Manager, vaskemaskiner, autoklaver og CIP/SIP anlæg

  • Du bliver en del af en virksomhed i stærk udvikling
  • Erfaring med udstyrsprojekter til farmaceutisk produktion
  • Overordnet teknisk support på komplekse tekniske problemstillinger

Udfordringen
I forbindelse med et større projekt, har Bavarian Nordic brug for nye GMP-vaskemaskiner, GMP- Kill-autoklaver og CIP/SIP anlæg. Du vil blive Projektleder og teknisk specialist på disse typer udstyr, hvor du sikrer fremdrift, kvalitet, inddragelse og kommunikation til projektorganisationen samt øvrige interessenter omkring projektet. Du vil blive støttet af projektet og tilhørende konsulent ressourcer.

Rollen indeholder ligeledes teknisk support- og projektlederansvar på vaskemaskiner og autoklaver primært på sitet i Kvistgård, men også på tværs af hele virksomheden. Du kan derfor ved ekspertbehov ligeledes blive involveret i opgaveløsning i Hørsholm samt på sitet i München, Tyskland.

Rollen indebærer løsning af tekniske problemstillinger og/eller specialist review/input i forbindelse med ombygninger og rekvalificeringer. Ligesom du præsenterer og fremlægger ved diverse GMP audits.

Ydermere er det også dig, der bliver ansvarlig for budget-input forud for opstart af kommende års projekter.
Både i egne og i større projekter, kommer du til at arbejde meget tæt sammen med kalibrering, vedligeholdelse, produktion, produktionssupport og QA.

Typisk for alle projekter er, at du er ansvarlig for udarbejdelse af URS ‘er, CR, vedligeholdelses-risikovurderinger og kvalificering.

Talent
Det kvalificerer dig, at du:

  • Er specialist på vaskemaskiner og autoklaver til farmaceutisk produktion
  • Har erfaring med CIP/SIP anlæg, hvis det ikke er tilfældet, vil dette ansvar ligge andetsteds
  • Indgående kendskab og erfaring med udstyrsprojekter til farmaceutisk produktion
  • Erfaring med projektmodeller og eksekvering
  • Har stor erfaring med URS, risikovurdering, kvalificering m.m.
  • Har stor teknisk indsigt, som du har opnået qua specifik erfaring samt din uddannelse
  • Behersker dansk og engelsk i skrift og tale

Som person, kan du håndtere projektledelsen samtidig med, at du er specialisten i forhold til området. Du kan bidrage til det fantastiske samarbejde, som de i forvejen har i denne relativ lille virksomhed. Du skal trives med et meget bredt ansvar samt proaktivt sikre fremdrift i projekterne.

Bavarian Nordic tilbyder et spændende og udfordrende job blandt gode kollegaer med en uformel og humoristisk omgangstone i et energisk, udviklingsorienteret og samtidigt socialt miljø. Du vil referere til projektdirektøren.

Ansøgning
Best Talent varetager ansættelsen på vegne af Bavarian Nordic og behandler din ansøgning fortroligt. Send din ansøgning med CV mærket ”1694/Project Manager, vask, autoklaver, CIP/SIP” via e-mail til job@besttalent.dk
Du kan læse mere om Best Talent på www.besttalent.dk.

 

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK