Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Project Engineer, GEA / 1766/CLOSED

Virksomheden
GEA er en af verdens største leverandører af systemer til Food & Beverage samt den farmaceutiske industri. Deres portefølje inkluderer maskineri og procesanlæg såvel som fremskreden procesteknologi, komponenter samt omfattende services. De forbedrer bæredygtighed og effektivitet af produktionsprocesser verden over. Du kan læse mere på: www.gea.com

GEA leverer verdensklasse procesudstyr inden for Engineering samt Projektløsninger. Deres portefølje inkluderer teknologier, som er relevante for den kemiske og farmaceutiske industri såvel som Food & Dairy industrien. Hver dag, over hele verden, hjælper GEA globale klienter med at levere ambitiøse og ”state of the art” teknologiske projekter.

Hos GEA er der altid mange muligheder for personlig og professionel udvikling. Du arbejder i Søborg på deres HQ og indgår i en organisation med et godt arbejdsmiljø med team spirit og en stolthed over, at være en del af en succesfuld virksomhed.

Grundet fortsat suces og vækst i forhold til store nationale og internationale pharmaprojekter, søger vi en ambitiøs Project Engineer til pharmateamet ” Execution Chemical Drying ” team.

Project Engineer
GMP Pharma kunder

 • Verdensledende virksomhed inden for levering af procesanlæg og procesteknologi
 • Du bliver en vigtig nøgleperson i den gruppe, der eksekverer på større GMP projekter
 • Det er din personlighed, engagement og øje for detaljer, som gør en forskel

Udfordring
I rollen som Project Engineer bliver du en del af teamet for ”Execution Chemical Drying”. På forskellige projekter vil du, sammen med dine kollegaer, bidrage med dine tekniske færdigheder og viden. Rollen kræver, at du kan træffe tekniske beslutninger og indgå aftaler med kunder og leverandører under hensyntagen til budgetter og kontrakter. Grundet de strenge rammer og krav til dokumentation i et farmaceutisk miljø, arbejder du struktureret og håndterer en høj grad af detaljer samtidig med, at du som person er proaktiv og gerne involverer dig med interne og eksterne relationer på en likeable måde.

Primære opgaver og ansvarsområder:

 • Deltage i projektafvikling under ledelse af Projektleder efter de fastlagte krav i farmagruppens kvalitetsmanual
 • Pakkeejeransvar
 • Samarbejde med og holde øvrige projektdeltagere informeret om alle relevante forhold i projektet
 • Deltage i projektmøder
 • Deltage i konstruktionsarbejde og udarbejdelse af tekniske dokumenter
 • Deltage i udarbejdelsen af instruktioner, reservedelslister og øvrige dokumenter til instruktionshåndbogen
 • Deltage i udarbejdelsen af kvalificeringsdokumentation på grundlag af templates
 • Sørge for verificering af tekniske dokumenter i henhold til kvalitetsmanualen
 • Gennemføre indkøb i tide, følge op i forhold til projektet
 • Samarbejde med valgte værksteder - evt. via Indkøber eller Inspektør
 • Deltage i møder, rejser, opstart osv.

Du indgår i et motiveret og engageret team, hvor team spirit og samarbejde værdsættes højt. Tonen er uformel og du vil indgå i udviklende diskussioner, hvor dine ideer bliver hørt. Du har mulighed for at få indflydelse samt et stort ansvar.

Talent
Du er uddannet Ingeniør, gerne Maskin- eller Procesingeniør eller Maskinmester med flair og interesse for dokumentation samt ambition om at dygtiggøre dig inden for området. Der lægges stor vægt på, at du har interesse og viden inden for det tekniske og mekaniske område i en reguleret branche. Vi forestiller os, at du har minimum 3 års relevant erfaring og motiveres af faglige/tekniske udfordringer.

Den ideelle kandidat

 • 3 års erfaring som Projektmedlem og gerne som pakkeejer med ansvar for mekanikdelen
 • Erfaring med procesanlæg eller lignende, hvor der er krav til dokumentation
 • Teknisk stærk f.eks. med viden om ventiler, instrumenter mv.
 • Erfaring med hands-on aktiviteter såsom Line Walk, fejlsøgning, FAT og SAT test

Du har arbejdet med processystemer, faciliteter og udstyr gerne i en fabrik i et farma- eller food-miljø. Gerne i en projektdrevet virksomhed, hvor du har vist dine tekniske kompetencer. Derudover har du erfaring med budgetter og deadlines, da det ofte er på dagsordenen.

Du har høje ambitioner, leverer høj kvalitet samt bidrager til den gode og stærke teamånd, der findes i afdelingen. Det betyder, at du er fleksibel og bidrager til den positive ånd i afdelingen. Derudover har du et højt drive og er hjælpsom af natur. Det betyder, at du arbejder proaktivt, løsingsorienteret og har ambitioner om at dygtiggøre og udvikle dig samtidig med, at du bidrager med din viden og indsats i forhold til projekterne.

Hvad tilbyder GEA
Med GEA er der altid mange muligheder for personlig og professionel udvikling. Når du starter i GEA, vil der blive udarbejdet en on-bording plan, ligesom GEA også har mentorordninger for nye medarbejdere. Du arbejder med frihed under ansvar og får mulighed for at nå dine mål og ambitioner. Du indgår i en organisation med et godt arbejdsmiljø og en stolthed over at være en del af en succesfuld virksomhed. Du refererer til Project Group Manager, Execution Chemical Drying.

Ansøgning
Best Talent varetager ansættelsen på vegne af GEA og behandler din ansøgning fortroligt. Send din ansøgning med CV mærket ”1766/Project Engineer” via e-mail til job@besttalent.dk.
Du kan læse mere om Best Talent på www.besttalent.dk.

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK