Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Produktionschef, HBN-Teknik / 1706 / Afsluttet

Virksomheden
HBN-Teknik A/S er en af Europas førende producenter inden for udvikling og produktion af skærmløsninger, antispray og luftfjederklokker til de primære kundesegmenter truck, trailer og bus. Virksomheden blev grundlagt I 1974 og har siden 1982 været en del af BPW-koncernen, som udvikler og producerer aksler og bremsesystemer. BPW-koncernen har hovedsæde i Wiehl, Nordrhein-Westfahlen, Tyskland.
Virksomheden er kendt for at udvikle og levere produkter af høj kvalitet og eksporterer sine produkter Worldwide og til førende brands inden for segmentet Automotive.

Best Talent søger nu på vegne af HBN-Teknik A/S en Produktionschef til fortsat udvikling og ledelse af deres produktionsafdeling. De er i en spændende fase, hvor de bl.a. løbende investerer i kapacitetsudvidelse af deres produktion samt udvikling og optimering af deres produkter, ligesom der forventes yderligere investeringer i den kommende tid. HBN-Teknik A/S beskæftiger i dag ca. 55 medarbejdere på virksomheden i Ringsted. Du kan læse mere om virksomheden på deres hjemmeside www.hbn.dk.


Produktionschef Plast & Automotive

 • Stor medindflydelse på udviklingen af organisationen og virksomheden
 • Ledelse af 35 medarbejdere samt del af ledergruppe
 • I rollen bringer du viden, lederskab og engagement ind i virksomheden
 • Du tænker strategisk og agerer operationelt


Udfordringen
Med reference til virksomhedens CEO, får du ansvaret for produktionen, som er opdelt i 3 forskellige afdelinger for henholdsvis skærm-, antispray- og klokkeproduktion. I rollen bliver du en vigtig del af virksomhedens ledergruppe. HBN-Teknik A/S producerer 24/7 med 3-holdsskift alle hverdage og weekendskift i en del af produktionen. Du indtager en nøglerolle og bliver et vigtigt omdrejningspunkt for den plasttekniske produktion og produktionsudvikling, ligesom en vigtig del af dit ansvarsområde bliver at sikre fortsat udvikling og forankring af viden og kompetencer i virksomheden.

De væsentligste ansvarsområder er følgende:

 • Ledelse af produktion, PTA og produktionsplanlægning med ca. 35 ansatte samt løbende sikring af rette bemanding mht. antal og kompetencer
 • Optimering af produktionen mht. cyklustider, kassation og service/vedligehold
 • Optimering af kvalitet, processer osv. i samarbejde med kvalitetschefen
 • Sikring af optimal produktionsplanlægning mht. både leverancekvalitet og optimal produktion
 • Medvirke i virksomhedens udviklingsprojekter sammen med udviklingsafdelingen
 • Indkøb af produktionsudstyr, råvarer og forbrugsmaterialer

Talent
Det er væsentligt, at du har en solid erfaring inden for plastproduktion og gerne med udvikling af plastprodukter. Da hovedparten af HBN-Tekniks emner produceres med sprøjtestøbeteknik, er det væsentligt, at du har et godt vidensniveau samt et godt teknisk grundlag inden for sprøjtestøbning og plastfremstilling generelt.

Du har minimum 7-10 års erfaring fra en tilsvarende stilling. Qua din erfaring, har du viden og kendskab til de problemstillinger, der findes i en produktionsafdeling, og du er i stand til at løse disse, når de opstår, og du kan forebygge således, at færre problemstillinger opstår fremadrettet.

Situationsbestemt ledelse er et af dine varemærker. Du udstråler ro og karisma og dine medarbejdere trives i det miljø, du skaber. En struktureret tilgang til opgaverne samt evne og lyst til at prioritere og uddelegere opgaver og ansvar, falder dig helt naturligt. Ved at skabe overblik, analysere og tage handling, driver du processer frem, målbevidst og med forretningen for øje. Som leder er du hjælpsom og coachende og går foran, når det er nødvendigt. Derved skaber du et miljø, der både udvikler den enkelte medarbejder samt afdelingen generelt.

Derudover kan du genkende dig selv i følgende:

 • Du er god til at se optimeringspotentiale og at få udnyttet dette
 • Systematisk og god til at dokumentere igangværende sager
 • Initiativrig og selvkørende mht. egne opgaver
 • Gode samarbejdsevner, både internt og eksternt
 • Du behersker engelsk i skrift og tale på forhandlingsniveau og mestrer du også tysk, er dette et plus

HBN-Teknik A/S er en mindre virksomhed, hvor det er vigtigt, at alle trækker på samme hammel. Derfor skal du som person være en teamplayer, som samtidig formår at arbejde selvstændigt. Du vil få et meget tæt samarbejde med udviklingsafdelingen, hvorfor du er god til at sparre om ideer og løsninger. Det forventes, at du her bidrager både med muligheder, potentiale samt brugbar feedback i forhold til de processer, der er i virksomheden.

Samarbejde med virksomhedens bestående samt potentielle kunder er ligeledes en væsentlig del af jobbet. Du bliver sammen med den øvrige ledergruppe og salget en del af forretningsudviklingen. Du deltager derfor også i aktiviteter overfor virksomhedens strategiske kunder og samarbejdspartnere, hvor du er god til at gennemføre projekter og stille krav, både internt og eksternt.

Du tilbydes et spændende job i en mindre international virksomhed i rivende udvikling med engagement og vedholdenhed. Du tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke med gode personaleforhold. Du bliver en del af ledergruppen med direkte reference til virksomhedens CEO.

Ansøgning
Best Talent varetager ansættelsen på vegne af HBN-Teknik A/S og behandler din ansøgning fortroligt. Send din ansøgning med CV mærket ”1706/Produktionschef” via e-mail til job@besttalent.dk. Du kan læse mere om Best Talent på www.besttalent.dk.

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK