Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Process Specialist, Viminco / 1702 / AFSLUTTET

Virksomheden
Viminco, der er placeret i Skælskør, er en del af Orifarm Gruppen, som er en af Nordens største farmaceutiske virksomheder. Orifarm udvikler og producerer produkter til Orifarms portefølje af generiske lægemidler og er i dag den største parallelimportør af farmaceutiske produkter i Europa. Gruppen består af 1200 medarbejdere og en række virksomheder inden for import, ompakning, distribuering, registrering og salg af farmaceutiske produkter.

Viminco, der er en del af gruppen, er i dag en af de største kontraktudviklere og producent af OTC, RX og kosttilskud i Skandinavien. Viminco har et tæt samarbejde med både nationale og internationale kunder. Gennem de sidste år har R&D, laboratoriet og produktionsfaciliteterne gennemgået store forandringer og betydelig vækst, som har givet en række nye muligheder. Denne vækst forventes også at fortsætte i fremtiden og nye medarbejdere skal være med til at styrke virksomhedens performance, som i dag beskæftiger mere end 100 engagerede medarbejdere. Lige nu søges en ny Process Specialist, som skal opgradere og styrke virksomhedens processer på tværs i produktionen. Du kan læse mere om virksomheden på www.viminco.dk

Process Specialist
Production Support GMP

 • Du bliver en del af en spændende virksomhed i rivende udvikling
 • Erfaring med tabletproduktion
 • Trouble-shooting i forbindelse med produktionstekniske udfordringer
 • Du får stor indflydelse og skal være den faglige ekspert


Udfordringen
Viminco producerer primært tabletter til både generiske og originalprodukter. Tabletterne kan filmcoates eller drageres. På flere kritiske ressourcer har de identisk udstyr, som kan øge fleksibiliteten og robustheden i gennemløbet. Med en produktion på 600 batch om året og mere end 50 forskellige produkter, er deres produktportefølje bred, hvilket giver en effektiv og fleksibel produktionsafvikling.

Som Process Specialist bliver du en del af produktionen, som består af 18 operatører og 4 personer på supportkontoret. Dit ansvar bliver at bidrage til at højne standard og gerne løfte den yderligere således, at Viminco kan leve op til deres mål om at levere produkter af den bedste kvalitet.

Som Akademiker i produktionen, har du en nøgleposition, hvor du bidrager med din viden inden for GMP og virkelig kan gøre en forskel i form af at finde nye løsninger og ”tænke ud af boksen” ved forskellige problemstillinger.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

 • Kvalificering og validering af udstyr med tilsvarende udarbejdelse af protokoller og rapporter
 • Udarbejdelse af kompositions- og produktionsforskrifter
 • Udarbejdelse af SOP’er og instruktioner
 • Generel trouble-shooting i produktionen (proceskendskab)
 • Overføre processer fra Development
 • Udarbejdelse af afvigelser
 • Udarbejdelse af ændringssager
 • Gerne deltage ved audits
 • Gennemføre GMP møder for afdelingen
 • Mindre interne projekter
 • Substituere øvrige supportere i afdelingen

Entreprenørånden gennemsyrer stadig Orifarm, selv om de i dag er en stor international virksomhed. Missionen er at skabe mærkbare besparelser for samfundet via parallelimporterede og generiske lægemidler og at give forbrugerne mere sundhed for pengene. Mens medarbejderne arbejder seriøst og målbevidst på det, insisterer de på at være gode kolleger, udvikle sig sammen, hjælpes ad og lære nyt. Den indstilling kommer også dig til gode. Du vil referere til lederen af produktionen

Talent
Du er uddannet Kemiker, Maskin-, Proces- eller Kemiingeniør eller har en anden relevant uddannelse. Du har rigtig god teknisk indsigt og erfaring fra en tilsvarende rolle i et cGMP-miljø. Du har god erfaring med IQ/OQ, kvalificering af udstyr med tilhørende udarbejdelse af protokoller og rapporter. Det vil også være en fordel, hvis du har kendskab til tabletproduktion, dog er det ingen betingelse, da denne del kan tilegnes hos Viminco.

Som person, nyder du at anvende din viden og være specialisten. Du er positiv og selvstændig med et smittende humør, der kan bidrage til det gode samarbejde, de i forvejen har i denne virksomhed.

Du trives med et meget bredt ansvar samt proaktivt at sikre fremdrift i opgaver og projekter. Du har en struktureret og pragmatisk tilgang til dit arbejde og sætter en ære i at bidrage således, at den rette kvalitet, både i form af produkt, men også den medfølgende dokumentation, afleveres i høj kvalitet.

Da tingene til tider går stærkt, evner du at bevare roen og prioritere dine opgaver. Samtidig er du en god formidler og sætter en ære i at distribuere relevant viden og emner til såvel kollegaerne på supportkontoret, som operatørerne i produktionen. Du behersker selvfølgelig dansk og engelsk i skrift og tale.

I Orifarm lægges stor vægt på din professionelle såvel som personlige udvikling, og på at give dig muligheden for at bringe alle dine kompetencer i spil. Kontoret er indrettet i et åbent miljø, der giver plads til en venlig og uformel omgangstone med gode muligheder for sparring med andre dygtige kolleger på tværs af afdelinger.

Der tilbydes en attraktiv lønpakke med sundhedsordning. Derudover afholder virksomheden løbende sociale arrangementer både i og uden for arbejdstid.

Ansøgning
Best Talent varetager ansættelsen på vegne af Viminco og behandler din ansøgning fortroligt. Send din ansøgning med CV mærket ”1702/PS” via e-mail til job@besttalent.dk Du kan læse mere om Best Talent på www.besttalent.dk.

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK