Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Maskiningeniør GMP Pharma, BIOFAC / 1856 / CLOSED

Virksomheden
BIOFAC A/S er en 100 % danskejet, bioteknologisk virksomhed, der i mere end 70 år har produceret og udviklet API’er til lægemidler, råvarer og kosmetiske produkter samt veterinær- og helsekostprodukter. BIOFAC A/S beskæftiger 140 engagerede medarbejdere fordelt på fem fabrikker i Danmark. I dag udgør eksport mere end 98 % af omsætningen.

I virksomheden fokuserer man på at støtte og hjælpe hinanden i en uformel og rummelig virksomhedskultur med et stærkt fagligt fællesskab. Vidensdeling og samarbejde på tværs af organisationen er helt centrale værdier for deres fortsatte udvikling. På denne måde sikres det, at alle har mulighed for at gøre deres bedste.

Du kan læse mere om virksomheden her: www.biofac.dk

Teamet
I teknisk afdeling bliver du en del af et team, der udover dig, består af en Manager, maskiningeniører og kemikere, som alle er tilknyttet de forskellige fabrikker. Teamet har en stor kontaktflade og det er derfor vigtigt, at du trives med arbejde på tværs af afdelinger og faggrupper. Du bliver en del af et dynamisk team, hvor alle arbejder inden for de aftalte mål og rammer. De mangeartede arbejdsopgaver giver dig rig mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer samt ansvarsområde.

Din arbejdsplads vil primært være i Kastrup, men på sigt vil du deltage i opgaver på andre sites i Danmark.

Maskiningeniør GMP Pharma

Har du lyst til at være en aktiv medspiller både i den daglige drift og videreudvikling af fabrikkens anlæg?

 • Om-og nybygnig af GMP kvalificerede anlæg og faciliteter
 • Udvidelse af et velfungerende team i en åben kultur med et stærkt fællesskab
 • Du bliver en vigtig sparringspartner med mange grænseflader internt og eksternt

Udfordring
BIOFAC A/S udvider, og som Maskiningeniør bliver du en aktiv og proaktiv medspiller i projekter vedrørende om-og nybygning af procesudstyr med stor mulighed for at gøre din faglighed gældende. Det er en spændende rolle og afhængig af dine styrker og kompetencer, vil der være stor alsidighed i de opgaver, som du vil live stillet overfor: Fra design, montage, kvalificering, CE-mærkning af procesudstyr og anlæg til vedligeholdelse af maskindokumentation samt håndtering af afvigelser og ændringer.

Dit ansvarsområde samt opgaver vil primært tage udgangspunkt i følgende:

 • Opdatering af anlægsdokumentation, herunder praktisk registrering af komponenter på anlæg, opdatering af PID & BOM-lister samt vurdere/rette vedligeholdelses- og kalibreringsspecifikationer
 • Udføre tests i forbindelse med kvalificering IQ og OQ
 • Være testplanholder, dvs. vurdere testresultater, klargøre test dokumenter, sikre fremdrift af kvalificering ved at deltage i tekniske planlægningsmøder
 • Fejlfinding på procesanlæg og etablering af løsninger til mere stabil drift
 • Deltage i projekter vedrørende optimering, konstruktion og etablering af proceslinjer
 • Deltage i indkøring og opstart af procesudstyr


Talent og profil
Du er uddannet Maskin-, Civil-, Diplomingeniør eller Maskinmester. Du har erfaring fra en produktionsvirksomhed med procesanlæg.

Du kan kende dig selv i følgende baggrund og erfaringsgrundlag:

 • Interesse for og erfaring med opbygning af procesanlæg, termodynamik, strømnings- og energiteknik
 • Kendskab/erfaring med krav til vedligehold og kalibrering
 • Du har gerne erfaring fra kemiske anlæg og/eller fra f.eks. hygiejnisk design eller pharma/fødevarebranchen
 • Du er løsningsorienteret, selvstændig og selvkørende

Du har orden i din planlægning og dine opgaver og du arbejder selvstændigt samtidig med, at du er en god teamplayer. Du har en naturlig analytisk sans og du kan lide at arbejde fokuseret og dedikeret. Dette er væsentligt i forbindelse med dokumentation, opgradering og etablering af tegninger osv. Du er proaktiv, nysgerrig og målbevidst i forhold til virksomhedens videre udvikling.

Du tilbydes faglige og personlige udfordringer, løn efter kvalifikationer inklusiv pension og sundhedsforsikring. Du refererer til virksomhedens PT-chef for BIOFAC A/S.

Ansøgning
Best Talent varetager ansættelsesprocessen på vegne af vores kunde BIOFAC A/S og behandler din ansøgning fortroligt. Send din ansøgning med CV mærket ”1856 / Maskiningeniør” via e-mail til job@besttalent.dk. Du kan læse mere om Best Talent på www.besttalent.dk.

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK