Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Uddannelsesleder ( Kliniske Forsøg ), Atrium / 1657

Virksomheden
Atrium (tidligere LIF Uddannelse, Medicademy og DLI Udstilling) er leverandør af viden, læring og netværk til Life Science sektoren bl.a. lægemiddelvirksomheder, regioner, styrelser, foreninger m.m. Atrium har i mere end 45 år tilbudt kurser, seminarer, uddannelser og efteruddannelser på højt fagligt niveau til vidensmedarbejdere, der arbejder med lægemidler og medicinalbranchen i øvrigt. Atrium arrangerer også konferencer og udstillinger, hvor lægemiddelindustrien og sundhedsfagligt personale bl.a. læger og sygeplejersker mødes om faglige emner. Kort fortalt, så sikrer de, at deres kunder har de rette faglige kompetencer og er klædt på til en strålende karriere indenfor Life Science sektoren.

Atrium består af 11 medarbejdere – og i juni 2017 lancerede de et helt nyt og moderniseret forretningskoncept. Atrium er en selvstændig enhed i Dansk Lægemiddel Information (DLI). DLI er ejet af Lægemiddelindustri-foreningen (Lif) og er fysisk placeret på Lersø Park allé 101, 2100 København Ø. Se mere på atriumcph.com


Uddannelsesleder
Forretningsorienteret & engageret Sygeplejerske

 • Virksomhed i vækst, nyt brand, pionerånd og ambitioner for fremtiden
 • Strategi, udviklingsplan og salg for forretningsområdet
 • Planlægning, afvikling og evaluering af kurser, hot topic seminarer m.m.
 • Det er din personlighed, engagement og drive, der gør en forskel

Udfordringen
Forandringer omkring Atriums brand, kommunikation og markedsføring, digitalisering af bl.a. kundeoplevelsen samt ny forretningsudvikling, skal bringe nye vidensprodukter til kunderne. Atrium har en fornyet strategi frem mod 2021 med ambitiøse og spændende mål bl.a. i forhold til internationalisering. Derfor trives Atriums medarbejdere med forandringer, forbedringer og fart over feltet.

Så med det nye brand i ryggen og spændende ambitioner, skal du have lyst til at skabe innovation og kundeoplevelser i form af nye uddannelsesaktiviteter til Life Science industrien. Du har til opgave, alene eller sammen med interne som eksterne partnere, at planlægge, administrere, gennemføre og efterbehandle relevante uddannelsesaktiviteter.

Du får det faglige og forretningsmæssige ansvar, herunder årligt budget, prissætning, kundebesøg, salgsarbejde samt markedsføring i tæt samarbejde med marketingafdelingen og en Client Manager. Strategien udvikles sammen med dit team, hvor du via markedsanalyser og behovsafdækning med kunder, former strategien og skaber fundamentet til nye tiltag.

Du skal ikke selv undervise, men være dygtig til at finde kompetente undervisere som gør, at kurserne er spændende og innovative samt lever op til gældende regler. Du udvikler også form og indhold på aktiviteterne, så det møder markedets krav. Det betyder, at skal du have fingeren på pulsen gennem netværk og sparringspartnere, der supporterer forretningsområdet.

Den vigtigste kompetence hos den nye Uddannelsesleder er derfor en reel nysgerrighed, evnen til at omsætte ideer til handling og at kunne arbejde i krydsfeltet mellem planlægning og afvikling af uddannelsesaktiviteter. Endvidere udvikling af nye ideer, som resulterer i en profitabel forretning.

Atrium tilbyder et spændende og udfordrende job blandt gode kollegaer med en uformel og humoristisk omgangstone i et energisk miljø. Det er et selvstændigt job tæt på beslutningsprocessen i en innovativ virksomhed. Du har mulighed for at drive dit eget forretningsområde og se tydelige resultater af din indsats. Du refererer til Sales Director, Atrium.

 

Talent
Du har en naturvidenskabelig uddannelse. Du er eventuelt udviklings-, forsknings-, projekt-, eller klinisk sygeplejerske og har erfaring med GCP og kliniske forsøg. Denne baggrund er gerne kombineret med formidling af viden/ undervisning til fagpersoner inden for Life Science, Medico eller andre relaterede brancher. Du har erfaring med at sparre med fagpersoner, for at planlægge et undervisningsforløb. Ligesom du er vant til at have mange bolde i luften uden at gå på kompromis med kvaliteten i opgaveløsningen.

Du har en naturlig autoritet, et godt overblik og er ikke bange for at fremtræde som ”ekspert”. Din tilgang til opgaverne er planlæggende og struktureret. Du arbejder resultatorienteret og er ambitiøs på dine kunders vegne.

Det vigtigste er:

 • Du har erfaring fra kliniske forsøg, projektledelse, forskning, kliniske studier, audit, inspektioner og brænder for undervisning, læring og Life Science branchen
 • Faglig ballast til at kunne indgå i sparring med undervisere for at planlægge undervisningsforløb
 • Forretningssans og kommerciel tankegang med henblik på mersalg, budgetmål og kundebehov
 • Evnen til at udvikle ny forretning i kombination med drift af eksisterende produktportefølje
 • Du er udadvendt og trives med at arbejde med viden, skabe relationer og sælge budskaber
 • Du er vant til at planlægge og strukturere din hverdag med styr på detaljerne
 • Naturlig flair for IT og interesse for at lære nyt f.eks. kursusadministration og CRM-systemer
 • Du behersker naturligvis dansk og engelsk på forhandlingsniveau, såvel skriftligt som mundtligt.

Du kan kommunikere lige godt på alle niveauer og har en mangfoldig faglig tilgang til undervisning og værdiskabelse for alle stakeholders. Her er det din personlighed, adfærd og holdning, der tæller.

Ansøgning
Best Talent varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Atrium. Du er velkommen til at kontakte Best Talent, som behandler din henvendelse fortroligt. Send din ansøgning samt CV mærket ”1657/ Uddannelsesleder/KF” via e-mail til job@besttalent.dk. Du kan finde mere om Best Talent på www.besttalent.dk

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK