Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

QP GMP Compliance, Pharma, Eltronic Pharma Engineering / 1649

Virksomheden
Eltronic er en vidensvirksomhed i kraftig vækst, oprindeligt med udgangspunkt i IT/Automation. Eltronic udfører design, konceptudvikling samt optimering af produktionsanlæg og produktionsudstyr.

Eltronic dækker i dag 5 forskellige forretningsområder, herunder Life Science. I 2015 etablerede Eltronic forretningsområdet; Eltronic Pharma Engineering i København, der med en stærk strategi omkring konsulent- og projektleverancer, løser opgaver for fremtrædende kunder i branchen.

Eltronic har et stærkt markedskendskab samt en innovativ og kreativ tilgang til opgaveløsningen. Dette, kombineret med en dedikeret industriel erfaring betyder, at Eltronic løser opgaver for fremtrædende nationale og globale pharmavirksomheder med stor succes. Eltronic har hovedkontor i Hedensted og en Pharma gruppe i Herlev ved København, der siden opstarten har været i konstant vækst. Eltronic beskæftiger i dag mere end 200 engagerede og dygtige konsulenter og ingeniører. Du kan læse mere om virksomheden på www.eltronic.dk.

QP GMP Compliance, Pharma

 Strategiske opgaver for interessante virksomheder
 Teamspirit i et entreprenant miljø, hvor alle bidrager med viden og engagement
 Farmaceut og godkendt QP eller delegeret

Udfordringen
Eltronic Pharma Engineering er drevet af troen på, at grundighed og en stærk strategi er og fortsat vil være måden at skabe vækst og succes i markedet. Eltronic bygger på stærke værdier som vedholdenhed, retskaffenhed og kvalitet. Disse 3 værdier er fast forankret i virksomhedens kultur og den måde, man samarbejder på både internt og eksternt.

Ansvarsområde
Dit overordnede ansvar og primære arbejdsopgave bliver, at etablere løsninger inden for QA, Compliance og frigivelse, ved at arbejde for succesfulde virksomheder i Life Science sektoren.

• Sammen med dine kollegaer eller alene, at designe løsninger, der passer til virksomhedens kunder
• Udarbejdelse af GAP analyser, herunder både at levere på de strategiske og operationelle opgaver for kunden, enten selvstændigt eller sammen med dine kollegaer
• At etablere og udvikle dit netværk i branchen for dermed at øge kendskabsgraden til de typer af løsninger, som Eltronic Pharma Engineering leverer til markedet
• Strategisk sparring med management, både internt og eksternt, baseret på din faglige viden og erfaring
• Forretningsmæssig udvikling af dine kunderelationer
• Styring og koordinering af de faglige indsatser i projektafviklingen

Erfaringen viser, at langsigtet samarbejde med kunderne giver de bedste resultater. For at få succes, er det vigtigste derfor din personlighed, adfærd og holdning.


Eltronic Pharma Engineering tilbyder et spændende og udfordrende job blandt gode kollegaer med en uformel og humoristisk omgangstone i et entreprenant miljø, hvor høj kvalitet og stærke værdier spiller en afgørende rolle. Tilgangen til opgaverne i teamet er baseret på hjælpsomhed og sparring samt et holistisk syn på, hvordan man skaber succes.

For den rigtige kandidat er det et job i en innovativ og succesfuld virksomhed med mulighed for at etablere dit eget fag/kompetenceområde. Du tilbydes en fast og konkurrencedygtig lønpakke og refererer til virksomhedens Director GMP Compliance i Eltronic Pharma Engineering i Herlev.


Talent
Du er uddannet Farmaceut og er godkendt som QP eller har en uddannelse og baggrund der gør, at du kan blive godkendt. Måske har du fungeret som delegeret QP i en periode.

Vi ser gerne, at du har minimum 7-10 års erfaring inden for QA og Compliance området, hvor du har gennemført og ledet komplekse projekter og opgaver i Pharma industrien, herunder Biotech.

Du er faglig kompetent, har god GMP og driftsforståelse, ligesom du ser QA i strategisk sammenhæng med forretningen. Du er vant til at samarbejde på tværs og føler dig ikke kun ansvarlig for QA, men bidrager helt generelt til den overordnede målsætning.

Du er en motiveret og velkvalificeret person med en forretningsorienteret indstilling. Du er vant til at arbejde ud fra høje QA standarder samtidig med, at du kan agere pragmatisk.

Du kan dokumentere solid erfaring og succes, gerne fra en producerende virksomhed, hvor du har haft opgaver inden for QA området, enten med specialistansvar eller ledelsesansvar. Du har meget gerne erfaring med arbejdsprocesserne i GMP-produktionsmiljøer og meget gerne decideret CMC erfaring. Muligvis har du selv erfaring med at implementere GMP i en virksomhed og/eller har erfaring som Auditor. Du har oplevet succes, der er opstået, fordi du har en eminent evne til at lede dine opgaver og gruppen gennem viden, kompetencer og erfaring fra området.

Du har gennem din karriere fungeret godt i en selvstændig rolle, enten som Specialist eller som Leder, og som person tager du naturligligt initiativet, både som Projektleder, Specialist eller Konsulent. De forskellige roller og opgaver kræver, at du er vant til at have mange bolde i luften, uden at gå på kompromis med kvaliteten i rådgivningen og opgaveløsningen.

Du har en naturlig autoritet, et godt overblik og er ikke bange for at fremtræde som ”ekspert”. Din tilgang til opgaverne er planlæggende og struktureret. Du er resultatorienteret uden at gå på kompromis med vigtigheden af, at tingene er i orden. Dette viser du ved at være både ambitiøs og grundig i projektleverancen.

Du motiveres af faglige udfordringer, problemløsning og sparring med relevante beslutningstagere. Du har en god empati og evner at møde dine kunder og interessenter der, hvor de er. Du har et godt overblik og kan holde hovedet koldt, også i krævende situationer. Som person er du moden, udadvendt og med rigtig god selvindsigt. 

Du er åben og kan på en motiverende måde sætte klare mål således, at du sammen med gruppen, kan bygge videre på allerede opnåede succeser. Du behersker naturligvis dansk og engelsk på forhandlingsniveau såvel skriftligt som mundtligt.

Ansøgning
Best Talent varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Eltronic Pharma Engineering. Du er velkommen til at kontakte Best Talent, som behandler din henvendelse fortroligt. Send din ansøgning samt CV mærket ”1649/QP ” via e-mail til job@besttalent.dk. Du kan finde mere om Best Talent på www.besttalent.dk.

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK