Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

QA Kemiker GMP, Pharma, Eltronic / 1653

Virksomheden
Eltronic er en vidensvirksomhed i kraftig vækst, oprindeligt med udgangspunkt i IT/Automation. Eltronic udfører design, konceptudvikling samt optimering af produktionsanlæg og produktionsudstyr.

Eltronic dækker i dag 5 forskellige forretningsområder, herunder Life Science. I 2015 etablerede Eltronic forretningsområdet; Eltronic Pharma Engineering i København, der med en stærk strategi omkring konsulent- og projektleverancer, løser opgaver for fremtrædende kunder i branchen.

Eltronic har et stærkt markedskendskab samt en innovativ og kreativ tilgang til opgaveløsningen. Dette, kombineret med en dedikeret industriel erfaring betyder, at Eltronic løser opgaver for fremtrædende nationale og globale pharmavirksomheder med stor succes. Eltronic har hovedkontor i Hedensted og pharmagruppen ”Eltronic Pharma Engineering” i Herlev ved København, der siden opstarten har været i konstant vækst. Eltronic beskæftiger i dag mere end 200 engagerede og dygtige konsulenter og ingeniører. Du kan læse mere om virksomheden på www.eltronic.dk.

QA Kemiker GMP, Pharma

 • Du bliver en del af et professionelt og dygtigt GMP/Compliance team
 • Opgaveløsning i Life Science industrien
 • Team sparet, alle bidrager med viden, engagement & netværk
 • Kemiker, Farmaceut, Kemiingeniør, Biokemiker eller lignende

Udfordringen
Eltronic Pharma Engineering er drevet af troen på, at grundighed og en stærk strategi er og fortsat vil være måden at skabe vækst og succes i markedet. Eltronic Pharma Engineering bygger på stærke værdier som vedholdenhed, retskaffenhed og kvalitet. Disse 3 værdier er fast forankret i virksomhedens kultur og den måde, man samarbejder på både internt og eksternt.

Ansvarsområde
Dit overordnede ansvar og primære arbejdsopgave bliver, at deltage i teamets projekter, der er baseret på løsninger inden for QA, Compliance og frigivelse. Projekterne leveres til succesfulde virksomheder i Pharma- og Life Science sektoren.

Dine opgaver vil spænde bredt og afhængigt af kunde og projektindhold, kan dine kompetencer inden for følgende områder komme i spil:

 • Kvalificering og validering, herunder udfærdigelse af protokoller og rapporter
 • Testplaner
 • Udstedelse og løsning af afvigelser
 • CR-sagsbehandling
 • SOP skrivning og etablering af QMS
 • Udstyrsanvar, implementering og kvalificering
 • Gennemgang og review af Master batch records
 • Review og rapportering af miljødata

Derudover bidrager du til gruppens succes ved:
At etablere og udvikle dit netværk i branchen for dermed at øge kendskabsgraden til de typer af løsninger, som Eltronic Pharma Engineering leverer til markedet
At bidrage til et godt samarbejde med dine nærmeste kollegaer og øvrige teams i Eltronic Pharma Engineering

Eltronic Pharma Engineering har fokus på langsigtet samarbejde med kunderne, fordi det giver de bedste resultater. For at få succes, er det vigtigste derfor din personlighed, adfærd og holdning.

Du tilbydes et spændende og udfordrende job blandt gode kollegaer med en uformel og humoristisk omgangstone i et entreprenant miljø, hvor høj kvalitet og stærke værdier spiller en afgørende rolle. Tilgangen til opgaverne i teamet er baseret på hjælpsomhed og sparring samt et holistisk syn på, hvordan man skaber succes.

Talent
Du er uddannet Kemiker, Farmaceut, Biokemiker eller lignende, dertil kommer at du har + 5 års erfaring fra en af de førende pharmavirksomheder, hvor du f.eks. har arbejdet i produktionen inden for QA-området.

Du er faglig kompetent, har god GMP- og produktionsforståelse, ligesom du ser QA i strategisk sammenhæng med forretningen. Du er vant til at samarbejde på tværs og føler dig ikke kun ansvarlig for dine QA relaterede opgaver, men du bidrager også til den overordnede målsætning.

Du er som person udadvendt, nysgerrig og ser dig selv fungere godt i en rolle, hvor dagene ikke er ens og dit job løbende byder på nye udfordringer hos forskellige kunder. Du er en motiveret og velkvalificeret person med en forretningsorienteret indstilling. Du trives med at være udførende på forskellige projekter, hvor du bidrager med din QA-viden f.eks. fra en GMP reguleret pharmaproduktion.

Du har et godt overblik og kan holde hovedet koldt, også i krævende situationer. Som person er du moden, udadvendt og med rigtig god selvindsigt og det viser du f.eks. ved en pragmatisk indstilling til din opgaveløsning. Du behersker naturligvis dansk og engelsk på forhandlingsniveau, såvel skriftligt som mundtligt.

Du tilbydes en fastansættelse med en konkurrencedygtig lønpakke og du refererer til Head of GMP & Compliance.

Ansøgning
Best Talent varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Eltronic Pharma Engineering. Du er velkommen til at
kontakte Best Talent, som behandler din henvendelse fortroligt. Send din ansøgning samt CV mærket ”1653/QA Kemiker ” via e-mail til job@besttalent.dk. Du kan finde mere om Best Talent på www.besttalent.dk.

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK