Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Head of Quality Unit, Syntese / 1650

Virksomheden
Syntese A/S er en af de ledende producenter af den Aktive Pharmaceutiske Ingrediens (API) Mesalazine, som anvendes til at behandle IBD (Inflammatory Bowel Disease).

Syntese A/S ejes af Ferring Group og størstedelen af produktionen anvendes internt i gruppen, dog leveres en mindre del af produktet stadig til eksterne kunder.

Syntese A/S ligger uden for København (Avedøre) og har egen produktion i Avedøre og Indien. Dette tillader virksomheden at producere, analysere og frigive API’er til humant brug i følge US, EU og Japan cGMP
Standarder. Faciliteten har nået max produktionskapacitet og der arbejdes på at opføre en ny State-of-the-Art produktion. Syntese A/S omsætter for 240 mill. DKK og beskæftiger 94 engagerede medarbejdere.

QA Unit består af 22 engagerede medarbejdere, som skal arbejde med stor selvstændighed og høj faglig kompetence. Som Head er du ansvarlig for 7 QA-medarbejdere, 1 RA Specialist, 1 Head of QC og 14 medarbejdere i QC-teamet. QA funktionen er både ansvarlig for drift og projekter. Syntese A/S vokser og udvikler sig hastigt, hvilket giver teamet store muligheder for at udvikle sig både professionelt og personligt.

Head of Quality Unit
Du skaber resultater gennem ledelse

• En af de førende virksomheder inden for sit felt
• Lede, motivere & udvikle 22 medarbejdere
• Du sikrer mål ved at involvere og delegere
• Medlem af ledergruppen


Udfordring
Som Head af QA Unit har du ansvaret for at lede funktionen og dermed sikre optimal performance i forhold til strategi, mål og KPI´er. Du skal sikre, at området fungerer optimalt, rationelt og værdiskabende for virksomheden. Hverdagen er præget af mange opgaver og byder ofte på spændende udfordringer. Virksomheden tror på Empowerment og du skal derfor først og fremmest være en dygtig sparringspartner og leder. Du tænker strategisk, forretningsorienteret og holistisk. Således sikrer du optimal kommunikation med eksterne samarbejdspartnere, mellem QA og andre afdelinger samt mellem QA og ledelsen. Du bidrager med trivsel både i QA og generelt. Ud over den daglige drift af afdelingen, får du også ansvaret for:


• Udarbejdelse og kontrol af budgetter
• Analysere faglige, personlige ressourcer hos medarbejderen, foreslå, tilføje og modificere systemer, metoder og procedurer i forhold til at optimere kvalitet, produktivitet og reducere cost
• Deltage i styregrupper for projekter og sikre effektiv udførelse
• Prioritering af QA opgaveportefølje
• Review og godkendelse af risikoanalyser
• Overordnet ansvarlig for frigivelser, reklamationer, bivirkninger og tilbagekaldelser
• Overordnet ansvarlig for godkendelser af validering, kvalificering og test
• Sikre udarbejdelse og vedligeholdelse af specifikationer, instrukser og masterfiles
• Tværfagligt strategisk arbejde med øvrige ledere
• Sikre, at ledelsen er orienteret om effektivitet og fremdrift i QA’s kvalitetsprojekter
• Assesse, træne og udvikle medarbejdere i QA i forhold til at opretholde et effektivt team
• I samarbejde med øvrige afdelinger oprette, implementere og ajourføre QA systemet
• Deltagelse i inspektioner fra myndigheder og samarbejdspartnere
• Udarbejde materiale som input til årlig Product Review og Product Quality Review

Syntese A/S tilbyder en spændende og varieret hverdag i en vækstvirksomhed. Du skal på en god måde være med til at udfordre og forbedre den eksisterende driftkultur. Virksomheden tilstræber et arbejdsklima, som motiverer medarbejderne til et effektivt, men samtidigt godt samarbejde, der giver glæde og motivation ved arbejdet. Der vil blive lagt vægt på en fri omgangstone, et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø, præget af engagement og handling. Det betyder, at du kan sætte dit præg og gøre en forskel. Du tilbydes et internationalt og dynamisk miljø, inklusive samarbejde med internationale kolleger og eksterne partnere. Du refererer til CEO for Syntese A/S og Ferring Head of Manufacturing Quality.

Talent
Du har en relevant naturvidenskabelig baggrund som f.eks. Farmaceut, Ingeniør eller lignende. Du har +5 års ledelseserfaring inden for QA, RA og/eller produktion. Du er faglig kompetent, har god GMP og drift forståelse. Ligesom du ser QA i strategisk sammenhæng med forretningen. Du er vant til at samarbejde med andre ledere og føler dig ikke kun ansvarlig for QA, men bidrager helt generelt til den overordnede målsætning. Du er en motiveret og velkvalificeret person med LEAN-orienteret tankegang. Du er vant til at arbejde ud fra høje QA-standarder, uden dog at være firkantet. Du har et godt overblik og kan holde hovedet koldt, når afdelingen har mange bolde i luften.

Som person er du moden, udadvendt og med rigtig god selvindsigt. Du er en stærk leder, der evner at udvikle folk. Du har fokus på at driften ikke ”spiser” alle ressourcerne og er dygtig til at uddelegere til dine medarbejdere. I kraft af dine ”People Skills” og gode relationsforståelse, får du ting til at gå op i en højere enhed, ligesom samarbejdet i afdelingen og på tværs bliver optimeret.

Du har lyst til og evner samtidig at kommunikere med folk på alle niveauer og samarbejder gerne både med eksterne og interne partnere. Du har et godt humør, er humoristisk og kan lide at arbejde i en flad organisation med en afslappet omgangstone. Du taler og skriver naturligvis fremragende engelsk.

Ansøgning
Best Talent varetager ansættelsen på vegne af Syntese A/S og behandler din ansøgning fortroligt. Send din ansøgning med CV mærket ”1650”/ Head of QA ” via e-mail til job@besttalent.dk. Du kan læse mere om Best Talent på www.besttalent.dk.

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK