Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Data Scientist, DLI MI / 1656

Virksomheden
DLI MI er lægemiddelindustriens foretrukne leverandør af ”Market & Business Intelligence”. DLI MI har i mere end 40 år været markedsledende med teknologiske innovative løsninger rettet mod kunden, som fortrinsvis er medicinalbranchen. DLI MI hjælper deres kunder med at vinde markedsandele og opnå succes på det danske såvel som det nordiske marked. Det gør de baseret på ekstensiv markedsindsigt, meget stor datadækning, dybdegående viden om sundhedsvidenskab og stor lokal forankring. DLI MI beskæftiger 25 medarbejdere, som er fordelt inden for administration, salg og rådgivning på et højt plan. DLI MI er en selvstændig enhed i Dansk Lægemiddel Information (DLI). DLI er ejet af Lægemiddelindustriforeningen (Lif) og er fysisk placeret på Lersø Park Allé 101, 2100 København Ø. Koncernen beskæftiger ca. 75 medarbejdere. Du kan finde mere om DLI MI på www.dli-mi.dk

DLI MI oplever vækst og har stor succes bl.a. ved hjælp af data, metoder og processer til at levere indsigtsfuld beslutningsstøtte. DLIMI vil kunne håndtere alle former af relevante sundhedsdata, strukturerede som ustrukturerede og sætte et afgørende fodaftryk på, hvordan dette gøres i fremtiden. DLIMI ønsker at kombinere data ved hjælp af teknologier (BI, AI, Machine Learning) for derigennem at opnå ny indsigt til gavn for hele markedet. DLI MI leverer derudover ekspert bistand og rådgivning om alt fra ibrugtagning af nye lægemidler, omkostningsanalyser, cost effectiveness analyser, targettering, registerstudier, udbud, medicintilskud m.m.

Vi søger en ny kompetent medarbejder til Data Science teamet. Opgaven er at medvirke i innovationsprojekter, hvor Data Science teamet er en tværgående gruppe i organisationen. Data Science teamet skal være krumtappen i forretningen, der gør det muligt at integrere alle mulige data i fremtiden og sammen berige dem, så de kan bruges til beslutningsstøtte for de øvrige teams i DLI MI.

Kundeorienteret Data Scientist

 • Virksomhed i hastig vækst, pionerånd og højt til loftet
 • Rådgivning og innovative løsninger på strategisk niveau
 • Det er din personlighed, engagement og drive, der gør en forskel

Udfordringen
DLI MI er drevet af troen på, at mennesker med de rigtige værdier er den vigtigste drivkraft for udvikling og vækst. Skal DLI MI skabe reelle forandringer og gøre en forskel for deres kunder, er det vigtigt at forstå kundens virkelige udfordringer og behov.

Data Science teamet er et nystartet team, som skal bygge bro mellem de rådgivende og tekniske funktioner.
Rollen som Data Scientist vil i også være kundeorienteret, hvor du i samarbejde med kunden, udvikler digitale løsninger. Derudover vil en del af arbejdet være orienteret mod udvikling af nye produkter, koncepter og teknologier. Ligesom du ser muligheder i at omsætte Rådgivnings teamets analoge/statiske løsninger til dynamiske produkter og processer. 


Den vigtigste kompetence som Data Scientist er reel nysgerrighed samt evnen til at se gennem komplekse sammenhænge og foreslå forskellige løsninger på kundens problemer. DLI MI skal være dygtige til, ikke kun ”symptombehandle”, men spørge ind og forstå kernen i udfordringerne. Deler du den grundholdning, kan du blive den næste succesfulde Data Scientist hos DLI MI.


Dit Talent

 • Du har en kandidatgrad eller tilsvarende. Erfaring fra en kundeorienteret rolle er en fordel
 • Du har erfaring med databehandling i R eller Python samt kendskab til SQL-databaser
 • Du har interesse for og overblik over digitale teknologier og er ikke bange for at kaste dig ud i at prototype nye løsninger
 • Du er vant til aktivt at deltage i projektgruppe, enten som underleverandør eller Projektleder
 • Du har et godt blik for design af brugervenlige løsninger
 • Du trives med at bygge relationer på alle niveauer i organisationer – både internt og eksternt
 • Du motiveres af faglige udfordringer og problemløsning og evner at møde kunder, der hvor de er
 • Du er dygtig til at kommunikere, samarbejde og forventningsafstemme

DLI MI tror på, at for at få succes, er det vigtigt, ikke blot at finde en løsning, men den ”rigtige” løsning for kunden. Her er det din personlighed, adfærd og holdning, der tæller.

Et spændende og udfordrende job blandt gode kollegaer med en uformel og humoristisk omgangstone i et energisk miljø. For de rigtige kandidater, er det et job i en innovativ virksomhed med gode karrieremuligheder og stor selvstændighed i jobbet.

Ansøgning
Best Talent varetager rekrutteringsprocessen på vegne af DLI MI. Du er velkommen til at kontakte Best Talent, som behandler din henvendelse fortroligt. Send din ansøgning samt CV mærket ”1656/Data Scientist” ” via e-mail til job@besttalent.dk. Du kan finde mere om Best Talent på www.besttalent.dk

 

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK