Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Stillinger

Office Manager & Executive Assistant, DLI MI / 1642

DLI MI er drevet af troen på, at mennesker med de rigtige værdier er den vigtigste drivkraft for udvikling og vækst. Som Office Manager & Executive Assistant har du ansvaret for administration og produktion i henhold til DLI MI’s strategi. Du vil være kimen, der får organisationen til at hænge sammen og medvirkende til, at planlagte opgaver og projekter gennemføres inden for fastlagte rammer. Det er din opgave at skabe merværdi for organisationen og dens kunder, så DLI MI til stadighed opleves som en proaktiv, kvalitetsbevidst og forretningsorienteret samarbejdspartner i forhold til deres kunder.

Læs mere her

Digital Marketing Specialist, Atrium / 1641

Forretningsenheden er i gang med at gennemføre forandringer i deres branding, kommunikation og markedsføring. Digitalisering af bl.a. kundeoplevelsen samt forretningsudvikling, har allerede skabt nye vidensprodukter til Life Science kunderne. Nu er målet, at få sat fart på bl.a. mersalg til eksisterende kunder samt at nå ud til nye målgrupper inden for Life Science med flere strategiske online-marketing aktiviteter. Den digitale marketing specialists rolle er, at designe, udvikle og levere digitale marketing løsninger og indhold til at supportere udvikling og vækst af forretningsenhedens services og produkter. Du skal arbejde med den digitale marketing strategi og hands-on med optimering af online-aktiviteter.

Læs mere her

Sales Engineer til Sjælland, Askalon / 1640

Du tilbydes en meget selvstændig stilling, hvor du får ansvaret for at sælge virksomhedens brede pallette af produkter og løsninger inden for ventiler og specialtilpassede løsninger, som henvender sig til procesindustrien. Din primære opgave bliver at vedligeholde samt udbygge salget til både en ny samt eksisterende kundeportefølje. Du har stor fokus på procesindustrien og energisektoren herunder kraft/varmeværker, Pharma, OEM kunder mv.

Læs mere her

Product Quality Manager, Oticon / 1636

Oticon offers an exciting position within a dedicated company, which is characterized by trust and openness. You will support the business in order to ensure, that the products are the most attractive on the market. You will be given the opportunity to put your mark on the job and many opportunities for personal and professional development. Since Oticon experience growth, there will be good career opportunities within the organization.

Læs mere her

Sales Engineer til Procesindustrien, Jylland / Askalon / 1635

Du tilbydes en meget selvstændig stilling, hvor du får ansvaret for at sælge virksomhedens brede pallette af produkter og løsninger inden for ventiler og specialtilpassede løsninger, som henvender sig til procesindustrien. Din primære opgave bliver at vedligeholde samt udbygge salget til både en ny samt eksisterende kundeportefølje. Du har stor fokus på hele procesindustrien, og gerne med erfaring fra Oil & Gas branchen. Når du ikke er hos dine kunder, kan din arbejdsplads være på kontoret i Esbjerg eller du kan arbejde ud fra hjemmet. Vigtigt er det, at du kommer ud til de relevante besøg hos kunderne og derfor er indstillet på, at tilbringe meget af din tid med kunder. Her udvikler og udbygger du salget, hvor du bruger din erfaring med at binde både nye og eksisterende kunder tæt til virksomheden og drive salgsprocessen, herunder at udvikle konceptsalg. Askalon AB har sit danske hovedkontor i Søborg.

Læs mere her

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK