Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Vedligeholdsingeniør GMP, Syntese / 1769 / CLOSED

Virksomheden
Syntese A/S fremstiller det farmaceutiske produkt Mezalasine til medicinalindustrien. De er ca. 100 medarbejdere, der arbejder med udvikling, produktion, teknik, QA, QC, logistik, miljø og administration på Avedøre Holme. Syntese A/S er en del af Ferring Group, der beskæftiger over 6000 medarbejdere.

Med mere end 30 års erfaring, er Syntese den mest betydelige leverandør af Mezalasine i verden. De fremstiller Active Pharmaceuticals Ingrediens (API), som produceres i henhold til cGMP og sælges til den farmaceutiske industri. Syntese er GMP certificeret og FDA godkendt til distribution i USA. Derudover har Syntese ejerskab af en verdensomspændende marketing certificering. Syntese er en miljøbevidst virksomhed og godkendt iht. den internationale standard ISO 14001. Syntese har en årlig omsætning på ca. 300 million DKK. Du kan læse mere om virksomheden på www@syntese.dk

Teamet
Du bliver en del af Teknik- & Miljø-afdelingen, som består af et team på 15 engagerede og dygtige medarbejdere, i hvilket du vil spille en vigtig rolle i forberedelse og implementering af Ferrings Maintenance Strategy Program (MSP). I afdelingen er der forskellige faggrupper inden for teknikere og ingeniører med en hjælpsom indstilling, et godt arbejdsklima og en god omgangstone.

Grundet fortsat succes og vækst leder Best Talent nu, på vegne af Syntese A/S, efter en Vedligeholdsingeniør.

Vedligeholdsingeniør GMP
Har du lyst til at arbejde i en spændende virksomhed fyldt med ildsjæle og gode kollegaer, som sammen med dig, er fundamentet i en virksomhed, der sætter en ære i at sikre fremtidens API?

 • Succesrig og veletableret international virksomhed
 • Stilling med stor mulighed for både faglig og personlig udvikling
 • En organisation, hvor alle tager ansvar og bidrager positivt

Udfordring
Dit primære arbejdsområde er tekniske projektopgaver med fokus på projektledelse, specificering og indkøb. Deres produktionsanlæg skal sikres en høj oppetid og et væsentligt bidrag er derfor optimalt vedligehold af dette. Dit primære arbejdsområde er derfor optimering af eksisterende arbejdsprocedurer, instruktioner, opdatering og harmonisering af eksisterende dokumentation. Dette for at deres nuværende vedligeholdelsessystem og arbejdsgange gøres klar til implementering af et nyt system (OneERP). Dette skal ske i samarbejde med vedligeholdsteknikerne, vedligeholdschefen og vedligeholdsingeniøren.
Du formår at koble din tekniske viden med din forståelse for EHS og cGPM samtidig med, at du løser dine opgaver på en måde, hvor du anvender såvel data som LEAN værktøjer. Du har en bred samarbejdsflade internt til f.eks. produktionen og kvalitetsafdelingen.

Dine muligheder
Gode muligheder for faglig og personlig udvikling, et godt og uformelt arbejdsmiljø, friske og søde kolleger, pensions- og frokostordning, konkurrencedygtig løn, kultur/idrætsklub, m.m. Stillingen refererer til Teknik- og Miljøchefen.

Talent
Du er en erfaren, målrettet ”hands-on” Produktionsingeniør, Maskiningeniør eller lignende med viden inden for EHS, GMP og teknisk vedligehold.
Du har erfaring med LEAN og optimering af processer samt udarbejdelse af instruktioner. Du deltager i udvikling af løsninger i overensstemmelse med MSP og implementeringen af disse.

Du har følgende profil:

 • Maskiningeniør eller lignende
 • Erfaring med vedligehold i et GMP-miljø
 • Stærkt kvalitetsmindset og et godt kendskab til GMP regulering
 • Du ser GMP og EHS som gode rammer for at sikre et højt niveau mht. kvalitet, miljø og sikkerhed fremfor en forhindring
 • Løser opgaver med en faglig funderet tilgang
 • Fleksibel og udviklingsminded fokus
 • Positiv ”can do” indstilling med lyst til at påvirke kollegerne
 • Kommunikerer ubesværet på dansk og engelsk i både skrift og tale, tysk er også en fordel

Du har en positiv attitude med en ”can do” indstilling, drevet af ønsket om holdbare løsninger i tråd med cGMP. Dit arbejde er til de højeste standarder og opfylder ambitiøse mål.

Ansøgning
Best Talent varetager ansættelsen på vegne af Syntese A/S og behandler din ansøgning fortroligt. Send din ansøgning med CV mærket ”1769/Vedligeholdsingeniør” via e-mail til job@besttalent.dk.
Du kan læse mere om Best Talent på www.besttalent.dk.

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK