Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Teknisk Projektleder GMP, Holm & Halby / 1800 / CLOSED

Virksomheden
Holm & Halby forhandler og servicerer laboratorieudstyr til farmaceutisk industri, hospitaler samt højere læreanstalter. Med mere end 60 år i branchen er det Danmarks mest erfarne leverandør af laboratorieudstyr. Derudover tilbyder Holm & Halby kundetilpassede løsninger, projektledelse samt proceskoordination for kunder. 

Holm & Halby har en klar vision: At være Danmarks bedste laboratoriefirma: Bedst når det gælder produktsortiment, rådgivning, support og service, innovation, økonomi samt at have dygtige og engagerede medarbejdere.

Holm & Halby sætter en ære i at vide hvilke personlige kerneværdier medarbejderne skal bidrage med, for at opfylde deres visionen. En bevidsthed om disse værdier hos medarbejderne i Holm & Halby, er kundens sikkerhed for en ensartet høj kvalitet, engagement og Commitment.

Du kan læse mere om Holm & Halby her: www.holm-halby.dk

Teknisk Projektleder til GMP Pharma
Kan du skabe tekniske laboratorieløsninger i en reguleret branche?

 • Succesfuld virksomhed med stærke værdier Du sætter en ære i at sikre kvalitet i dine projekter
 • Engagerede og gode kollegaer med plads til humor og sammenhold
 • En nøglerolle i et fremtidigt og vigtigt forretningsområde 

Hvem er dine kommende kolleger?
Du slutter dig til et engageret team i virksomheden, som har ekspertise indenfor projekter og projektledelse for kunder i Pharma, Life science samt Academia. Med både salg og serviceafdeling tæt på, får du en stilling i Brøndby, hvor du prøver kræfter med mange spændende udfordringer i tæt samarbejde med den øvrige organisation. 

Udfordring
I samarbejde med kunder og kollegaer, varetager du den tekniske projektledelse som fx proces, hvilket betyder udvikling, tegning, konstruktion samt dimensionering og beregning af systemer primært til den farmaceutiske industri og hospitalssektoren, men også andre brancher i Danmark er i målgruppen.

Du supporterer salgsafdelingen gennem hele projektforløbet fra de tidlige skitser og workshops i tilbudsfasen til det færdige system er installeret, testet og afleveret til kunden. Du har den direkte dialog med kunder og producenter i Danmark og udlandet, hvor du forventningsafstemmer og sikrer den optimale løsning. Der er tale om et uformelt miljø med stærkt sammenhold og kollegaskab hvor man hjælper hinanden i ambitionen om fortsat at have succes. Du refererer til virksomhedens Servicechef.

Talent
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør eller lignende kombineret med HVAC, ventilation og laminair flow erfaring. Det er en fordel hvis du har erfaring fra den farmaceutiske industri og Du kommer med praktisk og/eller teoretisk viden. Dit nuværende job kan være i en rådgivende ingeniørvirksomhed eller praktisk udførende/ansvarshavende hos bygherre, hvor du fungerer som projektleder eller Project Engineer i den Pharmaceutiske industri.

Derudover kan du genkende Dig selv i følgende:

 • Gerne certificeret projektleder
 • Interesse for og høj ekspertise indenfor teknisk projektarbejde
 • Erfaring med etablering af protokoller og gennemførsel af FAT - og SAT tests, IQ/OQ og andre valideringsprocesser
 • GMP-erfaring og erfaring med at samarbejde med QA/QC-funktioner
 • Du behersker engelsk i skrift og tale, og
 • Din tekniske baggrund går godt i spænd med en kommerciel indstilling til projektarbejde
 • Du har IT-kendskab gerne specifikt kendskab til installationsplanlægning, hvor kundens IT er en del af opgaven, herunder gennemførelse af site serveys.
 • Erfaring med projektstyringsstyringssystemer, gerne Microsoft Projects.
 • Erfaring med samarbejde mellem faggrupper og specialister herunder deltagelse i forskellige fagnetværk
 • Gerne kendskab til og erfaring fra gennemførte projekter i henhold til DGNB (Deutsche Gesellschaft für Bauen – German Sustainable Building Council

Personlige kvalifikationer
Din erfaring ligger i stadiet mellem en junior- og seniorprojektleder. Du motiveres af at arbejde i et stærkt team og bevarer overblikket også når opgaverne bliver komplekse. Du er helhedsorienteret, struktureret og vedholdende og det er naturligt for dig at færdiggøre dine opgaver og projekter. Ligesom du bevarer kontrollen og har et godt overblik i hele processen.

Du har gode kommunikations- og samarbejdsevner samt en serviceminded indstilling. Ord som engageret, kreativ, selvkørende og initiativrig, kendetegner dig og den måde, du arbejder på.

Det er vigtigt, at du er udadvendt og har en forståelse for, hvordan virksomheden hænger sammen, samt at du er den ”proaktive” type, der formår at vedligeholde og udbygge langvarige værdiskabende relationer, både til kunder, leverandører og kolleger.

Du har gode kommunikative evner og trives på en naturlig måde i et reguleret Pharma miljø. Du behersker engelsk i såvel skrift som tale. Du tilbydes en nøgleposition med muligheden for stor personlig og faglig udvikling.  

Ansøgning
Best Talent varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Holm & Halby. Du er velkommen til at kontakte Best Talent, som behandler din henvendelse fortroligt. Send gerne din ansøgning samt CV mærket ”1800/Teknisk Projektleder ” via e-mail til job@besttalent.dk. Du kan finde mere om Best Talent på www.besttalent.dk.

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK