Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Senior QA Professional, ALK / 1806

The Company
ALK er en global forskningsdrevet medicinalvirksomhed, der fokuserer på forebyggelse, diagnostik og behandling af allergi. ALK blev grundlagt i 1923 og har i dag omkring 2.600 medarbejdere samt datterselskaber, produktionsanlæg og distributører over hele verden. ALK har produktion i Danmark, Frankrig, Spanien, og USA. Virksomheden ved, at medarbejderne er deres vigtigste aktiv, og har tillid til at de hver dag gør deres yderste for at udvikle nye, bedre løsninger og behandlinger til mennesker med allergi globalt. ALK’s hovedkontor ligger i Danmark, og virksomheden er noteret på NASDAQ Copenhagen. Hovedkontoret er placeret i Hørsholm. Hvis du kan lide at have indflydelse og gøre en forskel, så skal du arbejde for ALK. Du kan læse mere om virksomheden her: www.alk.dk

Teamet
QA i Hørsholm består af 4 teams, hvor du vil blive knytte til teamet ”QA Development og Projects”. Projekterne spænder bredt lige fra udvikling af nye produkter fra de tidlige faser op til markedsføring samt life cycle management projekter f.eks. optimering og efterfølgende kvalificering af API fremstilling. Teamet består af 6 dedikerede, erfarne og motiverede kolleger. Du skal bidrage med ekspertise indenfor kvalitetssikring af process-og produktudvikling og være den nye QA Lead i projekter. ALK lover at ikke 2 dage bliver ens, og du kan glæde dig til at arbejde i en afdeling, hvor læring og sparring internt er en del af kulturen og foregår i en uformel tone.

Senior QA Professional
QA Development & Projects        

 • Har du lyst til at gøre en virkelig forskel for mennesker med allergi
 • Du bliver den nye QA Lead i mange spændende projekter indenfor kvalitet
 • Du har et højt fagligt niveau baseret på en ligeværdig dialog

Udfordringen
Teamet i QA bestræber sig konstant på at gøre kvalitet simpelt og intuitivt. Du vil blive involveret i projekter, men ud over det, består jobbet også af review og godkendelse af CMC-dokumentation, fremstillingsdokumentation, batch records, afvigelsesrapporter, ændringssager, PPQ-protokoller og rapporter samt QA-support til registreringsprocessen. Du bliver derfor involveret i mange spændende problemstillinger, og brænder for at yde support.

 Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

 •  Deltagelse i projekter internt, globalt og i samarbejde med CMO’er
 • GMP-support indenfor eget ansvarsområde
 • Sikre og monitorere compliance med interne ALK krav og relevante myndigheder
 • Review og autorisering af dokumentation bl. a relateret til processudvikling
 • Process performance Qualification
 • Review og autorisation af dokumenter, f.eks. SOP’er, WIN’er og lignende
 • Review og autorisation af afvigelsesrapporter og Change Control
 • Udførelse af audit af CMO’er og relevante suppliers

ALK tilbyder et dynamisk og behageligt arbejdsmiljø med inspirerende og udfordrende arbejdsopgaver. Resultaterne af din indsats vil være mærkbar gennem hele organisationen og du vil have mulighed for aktivt at påvirke og udfordre status quo. ALK’s flade strukturer tiltrækker selvstændige individer, der nyder at være tæt på beslutningsprocessen. Du vil blive en del af et engageret og uformelt team, der fokuserer på kompetencer og vidensudvikling. ALK betragter deres pionerånd kombineret med troværdighed som opskriften på succes. De er en helbredsfokuseret organisation og kontoret er placeret i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm. Du vil rapportere til Associated Director for QA Development & Project.

Dit Talent
Brænder du for kvalitetsarbejde, er omstillingsparat, drevet af at lære nyt og kaste dig ud i nye udfordringer så er denne stilling noget for dig. Du har en akademisk uddannelse, f.eks. farmaceut, biokemiker, ingeniør el.lign. og har 5-10 års erfaring fra den farmaceutiske industri – gerne med udvikling indenfor biotek.

Du har et rigtigt godt kendskab til GMP – også i den tidlige fase og trives med at prioritere egne opgaver og overholde deadlines i en travl hverdag. Er du ikke uddannet auditor tilbyder ALK at udvikle dig i den retning.

Du er en dygtig projektdeltager og vant til at kommunikere med afdelinger på tværs af en organisation. Du har en positiv tilgang til tingene og kan skabe tillid og gode relationer til dine kolleger. Du forstår vigtigheden af at motivere for kvalitetsarbejdet og skabe en åbenhed og forståelse for implementering af dine kommentarer og ændringer.

Du er en god samarbejds- og sparringspartner for dine kolleger i teamet, hvor åben, ærlig og direkte kommunikation vægtes rigtigt højt med respekt for hinandens erfaring og ekspertise.

Som person er du struktureret, arbejder riskbaseret, kan lide at overholde regler dog uden at være firkantet. Du nyder at være med i det tidlige udviklingsarbejde og giver her input til kvalitetsarbejdet.

Du er god til at holde hovedet koldt og prioriterer i en ofte travl hverdag, hvor ikke 2 dage er ens og kommunikerer selvfølgelig flydende, både mundtligt og skriftlige på dansk og engelsk. Du er motiveret af et dynamisk miljø og at påtage dig gerne nye projekter og opgaver.

Ansøgning: 

Best Talent varetager ansættelsen på vegne af ALK og behandler din ansøgning fortroligt. Send din ansøgning med CV mærket ”1806/Senior QA Professional” via e-mail til job@besttalent.dk.
Du kan læse mere om Best Talent på www.besttalent.dk.

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK