Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Senior Procesingeniører inden for Pharma & Life Science, AFRY / 1780 / CLOSED

Virksomheden
AFRY er en international ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed med 17.000 dedikerede eksperter inden for infrastruktur, industri, energi og digitalisering. I Danmark er de omkring 650 kolleger, der arbejder med byggeri, transport, procesindustri, pharmaindustri, automation, energi, arkitektur, akustik og lysdesign.  

Virksomheden har en fælles mission: at sætte skub i den grønne omstilling mod et bæredygtigt samfund, der understøtter AFRY’s vision Making Future.

Mød nogle af dine kommende kolleger – Christian, Susanne og Amir
https://www.youtube.com/watch?v=_-ye5R7WFi0

Læs mere om AFRY som arbejdsplads og mød endnu flere kolleger her https://afry.com/da-dk/tid-til-noget-nyt-bliv-en-del-af-afry

Hvem er dine kommende kolleger?
Du slutter dig til et team i Herlev, men vil også få kollegaer fra Kalundborg og Malmø. Teamet har ekspertise i vigtige discipliner inden for Life Science - proces-, anlægs- og hygiejnedesign, instrumentering, industriel automation, industriel IT og validering i henhold til GMP og GAMP. Sammen med kunderne, konstruerer AFRY effektive, sikre og miljøvenlige produktionsanlæg inden for Pharma, Bioteknologi og MedTech.

Teamet har særlig fokus på projektafvikling for kunder, der samarbejder med AFRY grundet deres viden og kompetencer ifm. opgradering eller nybyg af procesanlæg. Her udføres opgaver fra CD, BD til ibrugtagning og således løses opgaver for deres kunder frem til handover.

Erfarne Procesingeniører til AFRY inden for Pharma & Life Science

Brænder du for proces og har du lyst til at blive en del af et stærkt Pharma team, der leverer projekter til
Life Science industrien?

  • AFRY udvider og styrker det succesfulde Pharma team
  • Du er en dygtig Senior Specialist i forhold til dit fagområde
  • Du motiveres af ansvar for egne pakker
  • Du er med til at præge udviklingen og kulturen i teamet
  • Du er ambitiøs på egne og teamets vegne

Udfordring
I samarbejde med kunder og kollegaer, løser du afvekslende og udfordrende arbejdsopgaver – primært i projektteams - sekundært som konsulent tilknyttet en bestemt kunde inden for dit fagområde. Projekterne kan være alt fra mindre projekter, der eksekveres på få måneder til større projekter, der løber over flere år og hvor du indgår i alle projektfaser.

Som Procesingeniør i AFRY, vil dit primære ansvarsområde være at

  • Agere som Senior Specialist med ansvar for egne pakker inden for dit fagområde
  • Analysere, designe og beregne procesanlæg
  • Yde rådgivning og kvalitetssikring i projektleverancerne til Pharma og Biotech segmentet
  • Kommunikere på alle niveauer med stakeholders, både internt og eksternt i forhold til kunder og leverandører
  • Indgå i projektarbejde – herunder projektering og idriftsættelse af Pharma og Biotech produktsystemer

Talent
Du er uddannet Kemiingeniør, Maskinmester, Maskiningeniør eller lignende kombineret med, at du har stor procesindsigt i Pharmaindustrien qua +10 års erfaring inden for procesanlæg. Dette har givet dig en solid erfaring fra GMP Pharma. Du bidrager meget gerne fagligt inden for dit specialistområde og du påtager dig gerne rollen med at udvikle processerne i projekterne og internt i gruppen.

Som person er du en troværdig sparringspartner, der er god til at få tingene til at ske. Med dit høje faglige niveau og stærke analytiske sans og med målet for øje, sikrer du fremdrift både som pakkeejer og i det samlede projekt.

Du arbejder med stor selvstændighed samtidig med, at du kan se værdien af involvering og udvikling af dine kollegaer. Du er god til at definere, udvikle og sikre rettidige leverancer til kunder og øvrige stakeholders. Du tænker strategisk rundt om kundens behov samtidig med, at du kan agere fagligt og operationelt, når det kræves.

Du har gode kommunikative evner og trives på en naturlig måde i et reguleret Pharmamiljø. Du behersker engelsk i såvel skrift som tale. Du tilbydes en nøgleposition med muligheden for stor personlig og faglig udvikling.

Du refererer til AFRY’ s Section Manager, Process Pharma, og tilbydes fleksible arbejdsforhold og løn efter kvalifikationer på et konkurrencedygtigt niveau samt pensions- og sundhedsforsikring, kantineordning og en aktiv personaleforening med forskellige arrangementer. Derudover er AFRY en virksomhed med et rigtigt godt sammenhold, hvor du får muligheden for at arbejde sammen med kompetente kollegaer.

AFRY går op i at skabe et inkluderende og mangfoldigt miljø, og søger kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Hos AFRY bliver du en del af en global og mangfoldig virksomhed, hvor forskelligheder er virksomhedens styrke.

Ansøgning
Best Talent varetager rekrutteringsprocessen på vegne af AFRY. Du er velkommen til at kontakte Best Talent, som behandler din henvendelse fortroligt. Send din ansøgning samt CV mærket ”1780/
2 Procesingeniører Pharma ” via e-mail til job@besttalent.dk. Du kan finde mere om Best Talent på www.besttalent.dk.

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK