Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Senior IM Process Specialist Medico, Carmo / 1818 / CLOSED

Virksomheden
Carmo er et 100 % dansk selskab etableret i 1940 med beliggenhed i Espergærde. Virksomheden har mere end 85 medarbejdere og er i konstant vækst. Carmo har mere end 60 års erfaring indenfor levering af højt specialiserede kvalitetskomponenter i sprøjtestøbt plast. Carmo designer og udvikler i samarbejde med kunderne specifikke løsninger. Der produceres i Danmark og salget sker til kunder herhjemme og på de globale markeder. Carmo eksporterer mere end 80 % af sin produktion til udlandet og leverer udover til medicoindustrien også til den maritime industri, minedrift, landbrug og bilindustrien.

Carmo har en strategi og vision om, altid at være fuldstændig up-to-date med moderne teknologi, herunder robotter, produktionsfaciliteter mv. Der er stærk fokus på at være markedsledende i et konkurrencepræget marked med samtidig fokus på høj kvalitet jævnfør deres ISO 13485 certificering, bæredygtighed og udvikling. Carmo har ligeledes en mission om at tiltrække nye talenter og gør en meget aktiv indsats på dette område. Du kan læse mere om virksomheden på www.carmo.dk.

Ingeniør/Engineering Teamet:
Teamet består af 10 medarbejdere. Afdelingen er kompetencecenter og ansvarlig for udvikling af egne produkter samt produkter udviklet specifikt til den enkelte kunde. Afdelingen har i samarbejde med salg ansvar for udvikling af nye komponenter. Efterfølgende at sætte disse produkter i produktion og overlevere til daglig drift. Derudover har afdelingen ansvaret for at supportere produktionen med optimering og forbedringer på eksisterende værktøjer og produktioner så kvalitet og effektivitet løbende forbedres.

Senior IM Process Specialist Medico

 • Nøgleposition i forhold til virksomhedens fremtidige udvikling og vækst
 • Du bliver en del af en virksomhed i rivende udvikling
 • Fokus på udvikling og investeringer i nye teknologier og spændende projekter 

Udfordringen
I stillingen arbejder du primært med systematisk procesoptimering, hvor du samtidig fungerer som teknisk procesansvarlig imellem produktudvikling, projekteksekvering, produktion samt QA.

Du sikrer bedst mulig produktionsimplementering af nye produkter, hvor du fungerer som Senior Proces Specialist på eksterne og interne projekter. Du prioriterer arbejdsopgaver i samarbejde med projektledere i afdelingen, produktionschef, salg og udvikling via løbende statusmøder. Derudover bliver du involveret i indkøb af udstyr til brug i virksomheden, ligesom du har dialogen med for dit område relevante leverandører.

Derudover vil du blive ansvarlig for og involveret i følgende områder:

 • Løbende videreudvikling af Carmo´s eget procesværktøj CPQ (Carmo Process Qualification)
 • Facilitering samt løbende træning af kollegaer i procesforståelse for at sikre en ensartet systematisk tilgang til IM processer på tværs i organisationen
 • Deltage i og gennemføre projektudvikling både internt og eksternt
 • Samarbejde med Salg og bidrage med løsninger så Carmo fremstår troværdig og seriøs
 • Sikre effektiv problemløsning i produktionen i samarbejde med opstillere og teknikere
 • Gennemføre prøvekørsler og test
 • IM Specialist i forbindelse med udviklingsopgaver samt udvikling af produktionen
 • Proaktivt medvirke til at sikre den nødvendige knowhow vedrørende materialer, processer og sprøjtetekniske tiltag
 • Udarbejde retningslinier og procedurer, der sikrer optimal implementering af nye produkter, herunder hensyntagen til                                         

Du tilbydes et spændende job i en virksomhed i rivende udvikling med engagement og vedholdenhed. Kulturen er præget af, at man behandler hinanden med gensidig respekt og loyalitet. Organisationen er højt specialiseret og er kendetegnet ved en uformel kultur på tværs af faglige og organisatoriske grænser.

Du refererer til VP for Engineering Department.

Dit Talent
Din uddannelse er fx Plastingeniør, Maskiningeniør, Plastmager eller lignende med erfaring indenfor avanceret sprøjtestøbning gerne fra medicobranchen.  Du har god erfaring med og en stærk forståelse for både de interne samt eksterne processer.

Du kan ligeledes genkende dig selv i nedenstående profil:

 • IM proces Specialist med dyb forståelse for sprøjtestøbeprocesser og værktøjskonstruktioner
 • Dygtig til at tænke i nye tekniske løsninger samt integrere dem i organisationen
 • Kundeorienteret med en naturlig evne til at begå sig på alle niveauer
 • Kommerciel i forhold til at agere professionelt og balancere kundeønsker ift de økonomiske rammer
 • Erfaring med medicobranchen herunder produktion af medico komponenter i henhold til ISO 13485
 • Gerne dokumenteret projektlederuddannelse – vigtigst er dog erfaringen
 • Gode kommunikative evner, ligesom du behersker dansk og engelsk i skrift og tale

Du har gennemslagskraft samtidig med at du som person er ærlig, troværdig og holder hvad du lover og lover ikke mere end du kan holde. Du er en holdspiller og er engageret både i opgaven og organisationen ligesom du trives i et energisk og entreprenant miljø med et højt drive.

Ansøgning
For yderligere information er du velkommen til at kontakte Best Talent, som varetager opgaven på vegne af vores kunde. Send din ansøgning med CV mrk. 1818/”Senior IM Process Specialist” via e-mail til job@besttalent.dk Du kan finde mere om Best Talent på www.besttalent.dk.

 

 

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK