Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Senior Automation Engineer & Teknisk tovholder, i2r / 1822 / CLOSED

Virksomheden
Siden 2001 har i2r været en troværdig samarbejdspartner primært for pharmavirksomheder i Danmark. Virksomheden tilbyder at optimere og løse komplekse automations- og robotløsninger. Visionen er at være et ingeniørhus, hvor tværfaglige løsninger, høj faglighed og fleksibilitet er de vigtige grundpiller. Virksomheden har stærk fokus på innovation uden at gå på kompromis med kvalitet. i2r favner bredt og kan både tilbyde komplette automationsløsninger samt løsninger og processer, der spiller sammen med kundens eksisterende udstyr og organisation.

Alle medarbejdere i i2r sætter en ære i at opfatte sig som en del af kundens team. Der er stor fokus på at imødekomme kundens krav, forstå deres behov samt at stræbe efter at efterleve kundens forventninger. Medarbejderne er i2r og den vigtigste ressource virksomheden har. Medarbejdernes udvikling og involvering er det, der sikrer virksomhedens succes. Du kan læse mere om virksomheden her: www.i2r.dk

Hvem er dine kommende kolleger?
Du slutter dig til et velfungerende team, der holder til i Søborg. Teamet har ekspertise i vigtige discipliner inden for Life Science industrien, herunder procesdesign, instrumentering, industriel automation, industriel IT og validering i henhold til GMP og GAMP. I Søborg finder du også et robotlaboratorium, hvor løsninger og ideer udvikles og afprøves, både internt og med involvering af kunder.


Senior Automation Engineer & Teknisk tovholder
i2r styrker det succesfulde og innovative Pharma Team

  • Frihed under ansvar, innovation og sparring
  • Eget robot og udviklingslaboratorium i Søborg
  • Fantastiske rammer og attraktive kontorfaciliteter i Tower 77
  • Det er din personlighed, der er med til at gøre en forskel

Udfordring
I rollen som Senior Automation Engineer vil du blive involveret i meget spændende projekter og indgå i et team med engagerede og kompetente kollegaer, der alle har høj faglighed inden for automation, IT og robotteknologi. Der er stor vidensdeling og samarbejde på tværs i organisationen. I rollen vil du få en bred kontaktflade både internt og eksternt, hvor du indgår i dialog og opgaveløsning på tværs og med mange interessante kunder og samarbejdspartnere.

Du får mulighed for at være med i alle projektfaser fra CD-Conceptual Design, BD – Basic Design, DD – Detail Design samt EX – Eksekveringsfasen.

I2r har et stærkt navn og er kendt for at være innovative og troværdige, med en stærk forretningsforståelse og med en meget stærk kundeportefølje, hvilket betyder, at du vil blive involveret i spændende projekter inden for Pharma industrien i Danmark. I rollen får du mulighed for at demonstrere dine evner, hvor du veksler mellem projektopgaver på kontoret og som konsulent hos nogle af landets største farmaceutiske virksomheder. Du arbejder med projekter af forskellig varighed og du spiller en aktiv rolle i at finde og definere de arbejdsopgaver, der passer dig og dine kompetencer bedst.

Du refererer til direktøren og du tilbydes fleksible arbejdsforhold og løn efter kvalifikationer på et konkurrencedygtigt niveau. Herudover pensions- og sundhedsforsikring, lækker frokostordning, fælles fredagsmorgenmad mv. i et fantastisk kontormiljø.

Som Senior Automation Engineer vil din primære rolle være:

  • At være bannerfører på udvalgte projekter hos de vigtigste Pharma kunder i Storkøbenhavn
  • At styre og indgå i tværfaglige projekter fra design til idriftsat og kvalificeret anlæg
  • At analysere, designe, programmere og idriftsætte automationssystemer
  • At præge udviklingen internt og eksternt samt sikre eksekvering i de forskellige projekter
  • At yde rådgivning og kvalitetssikring og den rette dokumentation ift GMP
  • At kommunikere på alle niveauer med stakeholders, både internt og eksternt

Talent
Du har en relevant ingeniøruddannelse eller tilsvarende kombineret med minimum 7-10 års erfaring inden for automationsløsninger og dokumenteret succes som teknisk tovholder, Programmør og Projektleder på både store og små projekter. Du motiveres af opgaver, hvor du får mulighed for at bidrage bredt og bruge dine kompetencer i projekter samt bidrage på tværs af i teamet.

Du har erfaring med SCADA og PLC og kan have erfaring fra forskellige platforme f.eks. Siemens S7, ABB, DeltaV, WinCC, Allen Bradley, iFix. Det er en fordel, hvis du har erfaring med og/eller interesserer dig for robotteknik. Du har solid erfaring fra Pharmaindustrien, hvor du kommer fra en lignende rolle eller er klar til at træde ind i en seniorrolle.

Du er loyal, troværdig og hjælpsom. Dette betyder, at du både bidrager til kunden og internt til dine kollegaer og teamet, da netop dette er af betydning både for din og i2r´s succes og videre udvikling. Du finder motivation i at lære fra dig og dele ud af din viden til dine kollegaer. Du er venlig og har samtidig en naturlig autoritet. Din rolle kræver, at du både trives i en seniorrolle samtidig med, at du programmerer og løser opgaver på et højt fagligt niveau.

Med din proaktivitet, personlighed og netværk i branchen, falder det dig naturligt at være med til at sikre nye opgaver hos de kunder, du løser opgaver for.

Du arbejder med stor selvstændighed samtidig med, at du kan se værdien af involvering og udvikling af dine kollegaer. Du går forrest, når et projekt skal følges til dørs, hvor du sikrer fremdrift, udviser fleksibilitet og kundeforståelse i forbindelse med både rådgivning og opgaveløsning.

Du har gode kommunikative evner og trives på en naturlig måde i et reguleret Pharma miljø. Du behersker dansk og engelsk i såvel skrift som tale. Du tilbydes en nøgleposition med muligheden for stor personlig og faglig udvikling.

Ansøgning
Best Talent varetager rekrutteringsprocessen på vegne af i2r. Du er velkommen til at kontakte Best Talent, som behandler din henvendelse fortroligt. Send din ansøgning samt CV mærket ”1822/ Senior Automation Engineer på e-mail til job@besttalent.dk. Du kan finde mere om Best Talent på www.besttalent.dk.

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK