Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Salgskonsulent Apotek, Apotekernes A.m.b.a / 1848 / CLOSED

Virksomheden
Apotekernes A.m.b.a. udvikler, sælger og markedsfører produkter inden for personlig pleje, hudpleje og kosttilskud via de danske apoteker. Der lægges vægt på seriøsitet, troværdighed og høj kvalitet. Virksomheden har ca. 22 ansatte og har adresse i Mileparken i Skovlunde. Selskabet ejes af Danmarks apotekere. Du kan læse mere på www.apotekernes.dk

På vegne af Apotekernes A.m.b.a. søger Best Talent en dygtig Salgskonsulent.

Teamet
Du bliver en del af Salgsteamet, som består af engagerede, hjælpsomme og dygtige kollegaer, som bliver dine sparringspartnere. Der er et tæt samarbejde i gruppen. Teamet er ambitiøst og dedikeret, og sætter en ære i at gøre det godt og nå deres mål.

Salgskonsulent Apotek
Energisk, positiv & engageret

 • Entusiastisk og selvmotiverende personlighed
 • Tæt samarbejde og vidensdeling med salgsteamet
 • Attraktive produkter og en højt respekteret salgskanal
 • Distrikt København, Midt/Nordsjælland & Bornholm

Udfordring
Som Salgskonsulent bliver du ansvarlig for salgs- og forretningsudviklingen af mærket ”apotekets” på apotekerne i eget distrikt. Det er et spændende job med en afvekslende og udfordrende hverdag, hvor du i høj grad selv er med til at sætte dagsordenen.

Du planlægger, prioriterer og gennemfører selvstændigt alle aktiviteter. Det betyder, at du uddanner og rådgiver apotekspersonale, så der opnås synlighed, anbefaling og distribution af virksomhedens produkter.

Der arbejdes med et bredt produktsortiment og du får coaching og sparring i dagligdagen af dine kollegaer, men det er også med stor selvstændighed i forhold til kunder, resultater og performance.

Du bliver trænet og uddannet i rollen, så du altid er klar og opdateret på det, som du har brug for. Du bidrager med engagement og involvering på et højt niveau.

Du vil få følgende primære opgaver og ansvarsområder:

 • Du opbygger stærke relationer til apotekerne i eget distrikt
 • Motiverer og støtter apoteket i deres forretningsudvikling
 • Forbereder og planlægger salgsbesøg, servicebesøg og undervisning på apotekerne
 • Sikrer, at apotekerne har viden om aktiviteter og kampagner
 • Skaber forståelse for, hvordan apoteket kan arbejde med eget mærke, og være med til at styrke apotekets position i lokalområdet
 • Informerer om nye tiltag og produktnyheder
 • Styrker apotekets viden og kompetencer inden for alle produktkategorierne
 • Afholder morgen- og aftenundervisning samt andre træningsaktiviteter
 • Assisterer apotekerne ved ombygninger og flytninger
 • Sikrer sammenhæng mellem den overordnede strategi og hverdagen

Talent
For dig er engagement, positivitet og rådgivning nøgleord. Du brænder for at formidle produkter inden for personlig pleje og kosttilskud. Du har muligvis allerede erfaring som udekørende konsulent, og du er god til at planlægge din egen tid og kan lide at strukturere din indsats og dagligdag.

Du er uddannet på apotek eller har en anden sundhedsfaglig tilgang. Vigtigt er det med kendskab til rutiner og arbejdsgange på apotekerne. Som person er du åben, fleksibel og kommunikerende, samtidig med, at du er analytisk og dygtig til at gennemskue, hvad der er væsentligt at prioritere i forhold til dine indsatser. Du har en god gennemslagskraft og er stærk i samarbejdet med andre, hvor du både bruger din empati, resultatorientering og analytiske sans.

Du forstår værdien af at opbygge gode og troværdige relationer, og på en naturlig måde skaber du tillid og respekt om dig som person. Du har godt humør, og har lyst til at arbejde i et mindre team og evner samtidig at kommunikere på alle niveauer. Du trives i en organisation med en flad struktur.

Stor erfaring som udekørende konsulent er ikke nødvendigvis det helt afgørende – det vigtigste er din personlighed, dit drive, ihærdighed og lyst til at arbejde på, at være blandt de bedste. Det er vigtigt du har bopæl centralt i distriktet.

Virksomheden tilbyder:
Du får et hold af dygtige og engagerede kolleger omkring dig og du kommer til at arbejde i en effektiv organisation med et godt og uformelt arbejdsklima, korte kommunikationsveje og en god team-ånd. Virksomheden har en flad organisationsstruktur med fokus på åben dialog og værdsætter egenskaber som ansvarlighed, loyalitet og humor.

Du tilbydes en attraktiv lønpakke, firmabil, bærbar PC, mobiltelefon mm. Du refererer til virksomhedens Salgschef.

Ansøgning
Best Talent varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Apotekernes A.m.b.a. og behandler din ansøgning fortroligt. Send din ansøgning med CV mærket ”1848/Salgskonsulent” via e-mail til job@besttalent.dk.
Du kan læse mere om Best Talent på www.besttalent.dk

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK