Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Quality Manager, Americhem / 1735 / CLOSED

Virksomheden
Controlled Polymers A/S eksporterer til mere end 25 lande og har 30 års erfaring i at udvikle og producere unikke kundetilpassede løsninger som masterbatches & compounds til mange forskellige industrier med særlig fokus på Medico industrien. Controlled Polymers A/S er i 2020 blevet en del af Americhem koncernen og er udpeget til at være Americhems europæiske hovedkvarter. Virksomheden er i kraftig vækst og på nuværende tidspunkt er der 64 engagerede medarbejdere, men der forventes en ekspansion i antallet allerede i år. Se mere på www.conpol.com.

Americhem koncernen blev grundlagt i 1941 i Ohio og har mere end 500 medarbejdere Worldwide. Med produktion 10 forskellige steder i Nord Amerika, Europa og Asien servicerer de kunder i mere end 50 lande med forskellige produkter indenfor polymerløsninger. Se mere på www. americhem.com

Vil du være en del af en succesfuld virksomhed med en aggressiv vækststrategi i Europa, hvor du har alle muligheder for at få indflydelse på Quality Issues og blive en vigtig del af beslutningsprocessen hen mod opbygning og vedligehold af nye og eksisterende systemer, standarder og politikker?


Engageret Quality Manager
Kan du lide at have indflydelse og ansvar?

 • Worldwide virksomhed i kraftig vækst
 • God gennemslagskraft og en motiverende adfærd
 • Kompetent QA Manager gerne med erfaring fra 13485

Udfordring
Som Quality Manager får du en spændende og varieret hverdag i en virksomhed, hvor der er korte kommandoveje. Du bliver en del af de strategiske overvejelser, fordi det bliver dit ansvar at sætte en compliant retning for implementeringen af nyt QA System både i forhold til de eksisterende standarder ISO 9001, ISO 14001, samt implementering af ISO 13845. Du vil også få ansvaret for kunde & interne auditeringer, håndtere Controlled Polymers A/S kalibrering og måling af systemanalyse processer og håndtering af ”Customer Complaint” og øvrige databaser. Du får et udfordrende og selvstændigt job, hvor rollen giver dig en stor og tværgående kontaktflade til hele organisationen.

Du får ansvaret for:

 • Ansvar for compliance i forhold til ISO 9001, ISO 14001 og implementering af ISO 13845
 • Workstream Lead på implementering af nyt QA System
 • Supportere afdelingsledere og procesejere i at udarbejde og leve op til de opstillede mål
 • Advisere ledelsen og assistere med implementeringen af nye eller eksisterende kvalitetsrelaterede myndighedskrav, regler og virksomhedsstandarder
 • At bidrage til- og deltage i udvikling af Quality træningsprogrammer
 • Ansvarlig for interne processer i forbindelse med audit, review auditresultater i forhold til business risk
 • Ansvarlig for virksomhedens kalibreringsproces, sikre at al intern og ekstern kalibrering og services udføres i forhold til kalibreringsplanen
 • At yde ekspertbistand og rådgivning ift løsninger, som er pragmatiske, robuste og compliant
 • Ansvarlig for kundeaudit

Controlled Polymers fungerer socialt som en lille familie, der tilstræber et arbejdsklima, som motiverer til et effektivt og godt samarbejde, hvor man hjælper hinanden. Der afholdes en del sociale arrangementer og udvikling, vækst og kvalitet er nøgleord. Du vil blive en del af et kompetent, uhøjtideligt og travlt arbejdsmiljø, hvor man også passer på hinanden. Samtidig er der rigtige gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Det betyder, at du kan sætte dit præg og gøre en forskel. Du refererer til Director, Technology & Operations.

Talent
Du har en relevant uddannelse og 5 års erfaring med QA arbejde inden for Medicobranchen. Som person er du åben, serviceminded og en holdspiller, der både kan arbejde selvstændigt og i teams. Du har en systematisk og metodisk arbejdsform, er struktureret og grundig – og leverer høj kvalitet til tiden. Dine kvalifikationer og kompetencer inden for kvalitetssikring gør dig til en god sparrings- og samarbejdspartner for dine kolleger.

Du er vant til at arbejde ud fra høje QA-standarder, uden dog at være firkantet. Du har et godt overblik og kan holde hovedet koldt, når der er mange bolde i luften.

Vi forventer at du:

 • Har et dybtgående kendskab til myndighedskrav relateret til ISO 13485, ISO 9001 & ISO 14001
 • Har erfaring med implementering af QA-systemer
 • Har erfaring som QA Projektleder på forskellige tværfaglige projekter
 • Har erfaring fra et produktionsmiljø
 • Erfaring med Excel, Word og PowerPoint
 • Har nemt ved at sætte dig ind i guidelines og retningslinjer, samt har flair for at oversætte disse til interne procedurer

Som person er du robust, vedholdende og udadvendt. I kraft af dine ”People Skills” og evne til kommunikation, får du ting til at gå op i en højere enhed. Du forstår på en motiverende måde at ”sælge” QA krav og standarder og kan vende situationer, som ellers kunne give anledning til en konflikt.

Du har et godt humør og kan lide at arbejde i en flad organisation med en afslappet omgangstone. Du taler og skriver naturligvis engelsk.

Ansøgning
Best Talent varetager ansættelsen på vegne af Americhem og behandler din ansøgning fortroligt. Send din ansøgning med CV mærket ”1735”/ QA Manager ” via e-mail til job@besttalent.dk. Du kan læse mere om Best Talent på www.besttalent.dk.

 

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK