Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Quality and Documentation Supporter, GEA / 1836 / CLOSED

Virksomheden
GEA er en af verdens største leverandører af systemer til Food & Beverage samt den farmaceutiske industri. Deres portefølje inkluderer maskineri og procesanlæg såvel som fremskreden procesteknologi, komponenter samt omfattende services. De forbedrer bæredygtighed og effektivitet af produktionsprocesser verden over. Du kan læse mere på: www.gea.com

GEA leverer verdensklasse procesudstyr inden for Engineering samt Projektløsninger. Grundet fortsat succes og vækst, leder de nu efter en Quality and Documentation Supporter til Pharma & Pilot plant teamet. Deres portefølje inkluderer teknologier, som er relevante for den kemiske og farmaceutiske industri såvel som Food & Dairy industrien. Hver dag, over hele verden, hjælper GEA globale klienter med at levere ambitiøse og ”state of the art” teknologiske projekter.

Du arbejder i Søborg på deres HQ for tørringsteknologi og du refererer til Project Group Manager, Execution Chemical Drying.


Quality and Documentation Supporter

 • Succesrig virksomhed inden for levering af procesanlæg og procesteknologi
 • En organisation, hvor alle tager ansvar og bidrager positivt
 • Det er din personlighed, engagement og øje for detaljer, som gør en forskel

Udfordring
I rollen som Quality and Documentation Supporter bliver du en del af kvalificeringsgruppen hos GEA Pharma team.

Gruppen fungerer som en vigtig supportfunktion, der understøtter de igangværende kundeprojekter samt de ansvarlige projektledere. Du vil assistere projektledere med mindre administrative opgaver samt rådgivning inden for dokumentering. Desuden vil du supportere med indsamling af kvalificeringsdokumentation til vores FAT-dokumentationspakke for både Pharma og fødevareanlæg.

Primære opgaver og ansvarsområder:

 • Assistance & rådgivning ved ordreprojekter og opstart af kvalificeringsdokumenter
 • Udarbejde projektspecifikke kvalificeringsprotokoller og tilhørende dokumenter
 • Ansvarlig for den projektspecifikke dokumentationspakke
 • Kontrol af instruktionshåndbøger (IHB)
 • Assistere med indsamling af leverandørdokumentation til projekter iht FDA
 • Deltage i QA aktiviteter og have kendskab til GMP
 • Læse et tegningssæt og kunne deltage i design kvalificering
 • Daglig kommunikation med værksteder, for at sikre god dokumentationspraksis
 • Assistere Projektleder med administrative opgaver
 • Kendskab til tekniske komponenter så som ventil, pumper og andre instrumenter

Du assisterer projektlederen med opgaver fra start til afslutning af projektet. Udarbejdelse af ”FAT Inspection Protocol” ligesom du assisterer projektlederen i forsendelse af kvalificeringsdokumenter til kunder. Derudover udarbejder du instruktionshåndbøger, hvor du bl a rekvirerer de manglende dokumenter fra projektlederen og leverandører ligesom du sikrer kvalitet og oversættelse af de dokumenter hvor det er et krav.

Talent
Den rette kandidat kan have forskellig indgangsvinkel til jobbet afhængig af erfaring, uddannelse og tilgang til opgaverne. Du har meget gerne teknisk erfaring inden for projektsupport og dokumenthåndtering. Du brænder for at arbejde med kvalificering og dokumentation i en projektdrevet virksomhed, der håndterer spændende projekter bl.a. i Pharmabranchen. Du skal kunne have mange bolde i luften, da du vil være på flere projekter af gangen.

Vi forestiller os, at du har minimum 3 års relevant erfaring fra en lignende rolle.

Du er hjælpsom og imødekommende, du motiveres af faglige udfordringer, du trives i en supporterende rolle og har lysten til at tage ejerskab for dine opgaver. Du er analytisk, kvalitetsbevidst og hjælpsom i din tilgang til opgaverne og dine kollegaer. Du trives i et miljø med høje ambitioner, høj kvalitet samt en stærk teamspirit med mange projekter og højt pace. Du evner at have mange bolde i luften, da du involveres i flere projekter samtidigt Det betyder, at du er fleksibel, struktureret og bidrager til godt humør i afdelingen.

Du har gode kommunikative evner og er ligeledes vant til at dokumentere dit arbejde på dansk og engelsk, som du behersker i såvel skrift som tale.

Hvad tilbyder GEA
Med GEA er der altid mange muligheder for personlig og professionel udvikling. De giver dig frihed under ansvar og lader dig nå dine mål og ambitioner ved måden, som de arbejder på. Du indgår i en organisation med et godt arbejdsmiljø med “team spirit” og en stolthed over at være en del af en succesfuld international virksomhed.

Ansøgning
Best Talent varetager ansættelsen på vegne af GEA og behandler din ansøgning fortroligt. Send din ansøgning med CV mærket ”1836/Quality and Documentation Supporter ” via e-mail til job@besttalent.dk.
Du kan læse mere om Best Talent på www.besttalent.dk

 

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK