Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

QA Projektleder, Nomeco / 1718 / AFSLUTTET

Virksomheden
Nomeco er den foretrukne lægemiddelgrossist for apoteker og hospitaler og samtidig lægemiddel-industriens foretrukne strategiske servicepartner. De er specialister i sundhedslogistik og i at sikre, at danskerne altid har rettidig adgang til lægemidler. Dette sker gennem et værdiskabende partnerskab med apoteker og hospitaler, der er baseret på tryghed, høj etik og tillid. Nomeco har 900 engagerede medarbejdere fordelt på 5 sites i Danmark. Nomeco er del af Phoenix-koncernen, som er den førende lægemiddelgrossist i Europa

I slutningen af 2019 færdiggjorde Nomeco opførelsen af Nordeuropas største lægemiddellager og dette er Nomecos topmoderne hovedkvarter for virksomhedens aktiviteter rettet mod lægemiddelindustrien. På lageret benyttes den nyeste plukteknologi, herunder et stort højlager, der betjenes af fuldautomatiske kraner. Alle disse tiltag udgør tilsammen det fundament, hvorpå Nomeco kan tilbyde Nordens mest effektive og højtudviklede pre-wholesale-service. Lageret er med til at sikre, at Nomeco kan imødekomme de stadigt stigende krav til kvalitet, herunder GDP/GMP krav, Annex 11 og serilisering / FMD. Nomeco står over for en udskiftning af det eksisterende ERP-system til en SAP- løsning.

Lageret ligger ved Køge, hvor det nye projektkontor også er placeret. Projektkontoret og coreteamet skal være med til at sikre en effektiv og succesfuld implementering af det nye SAP-system. Sammen med Senior Project Lead, SAP Implementation, skal du, som QA Workstream Lead på projektet, være ansvarlig for at sætte en compliant retning for hele SAP Implementeringen.

QA Projektleder til implementering af nyt IT-system
Kan du lide at have indflydelse og ansvar?

 • Den foretrukne grossist for apoteker og hospitaler
 • Stor indflydelse på test og valideringsstrategi
 • God gennemslagskraft og en motiverende adfærd
 • Kompetent Projektleder med erfaring fra IT-Implementering

Udfordring
Som QA Projektleder får du en spændende og varieret hverdag i en virksomhed, hvor der er korte kommandoveje. Du bliver en del af de strategiske overvejelser, fordi det som QA Workstream Lead på SAP-projektet, bliver dit ansvar at sætte en compliant retning for implementeringen. Du får et udfordrende og selvstændigt job, hvor rollen giver dig en meget stor og tværgående kontaktflade til hele organisationen.

Du får også ansvaret for:

 • Workstream Lead på QA-delen af SAP-projektet
 • At planlægge og sikre rettidig involvering af QA i hele projektforløbet
 • At bidrage med din viden om myndighedskrav
 • At bidrage til- og deltage i udvikling af test og valideringsstrategi
 • At være medansvarlig for udvælgelsen af SAP implementeringspartner
 • At afrapportere på kritiske regulatoriske udfordringer
 • At yde ekspertbistand og rådgivning ift. løsninger og design, som er pragmatiske, robuste og compliant
 • At reviewe og godkende valideringsdokumentation
 • At løfte de interne valideringskompetencer via træning af medarbejdere

Nomeco tilstræber et arbejdsklima, som motiverer medarbejderne til et effektivt og godt samarbejde, der giver glæde og motivation. Udvikling, vækst og kvalitet er nøgleord, og du vil blive en del af et kompetent, uhøjtideligt og travlt arbejdsmiljø, der byder på gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Det betyder, at du kan sætte dit præg og gøre en forskel. Du refererer til QA Manager og også til Senior Project Lead, SAP Implementation på projektet.

Talent
Du har en uddannelse på Bachelorniveau og har +5 års erfaring med QA Projektledelse inden for pharma-branchen. Som person er du åben, serviceminded og en holdspiller, der både kan arbejde selvstændigt og i teams. Du har en systematisk og metodisk arbejdsform, er struktureret og grundig – og leverer høj kvalitet til tiden. Dine kvalifikationer og kompetencer inden for kvalitetssikring gør dig til en god sparrings- og samarbejdspartner for både dine kolleger i afdelingen og projektdeltagere.

Du er vant til at arbejde ud fra høje QA-standarder, uden dog at være firkantet. Du har et godt overblik og kan holde hovedet koldt, når projektet har mange bolde i luften.

Vi forventer at du:

 • Har erfaring med SAP-implementering eller andre større IT-systemer
 • Har dokumenteret erfaring som QA Projektleder på større compliance-projekter
 • Har et dybtgående kendskab til myndighedskrav relateret til IT-udvikling samt test og validering af disse
 • Eks.: EU GDP, EU GMP Annex 15, EU GMP Annex 11 og GAMP 5
 • Har et dybtgående kendskab til kvalificering og validering
 • Har nemt ved at sætte dig ind i guidelines og retningslinjer samt har flair for at oversætte disse til interne
  procedurer

Som person er du robust, vedholdende og udadvendt. I kraft af dine ”People Skills” og evne til kommunikation, får du ting til at gå op i en højere enhed. Du forstår på en motiverende måde at ”sælge” SAP- implementeringen og kan vende situationer, som ellers kunne give anledning til en konflikt.

Du har et godt humør og kan lide at arbejde i en flad organisation med en afslappet omgangstone. Du taler og skriver naturligvis fremragende engelsk.

Ansøgning
Best Talent varetager ansættelsen på vegne af Nomeco og behandler din ansøgning fortroligt. Send din ansøgning med CV mærket ”1718”/ QA Projektleder ” via e-mail til job@besttalent.dk. Du kan læse mere om Best Talent på www.besttalent.dk.

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK