Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Project Manager, WPO til Equipment Engineering, Bavarian Nordic / 1695 / Afsluttet

Virksomheden
Bavarian Nordic arbejder med at udvikle innovative og sikre vacciner til behandling og forebyggelse af livstruende sygdomme med store, uopfyldte medicinske behov. Derigennem søger virksomheden at forbedre sundheden og livskvaliteten for børn og voksne i hele verden.

Med det nylige opkøb af to etablerede kommercielle vacciner og FDA-godkendelsen af virksomhedens koppevaccine, har Bavarian Nordic påbegyndt en transformativ og spændende rejse mod at blive
en af de største specialiserede vaccineproducenter inden for infektionssygdomme ved at udmærke sig inden for R&D innovation, produktion og kommercialisering.

I forbindelse med opkøb af de to nye vacciner, udvides bulk-produktionen markant i Kvistgård. Dette medfører store tekniske site-projekter, inklusiv et nyt produktionsudstyr m.m. På samme tid holdes den eksisterende produktion kørende med en række opgraderinger og udskiftninger af eksisterende bulk-produktionsudstyr.

Udvidelserne betyder ansættelse af flere Project Managers til udstyrsimplementering. Profilerne der ansættes til afdelingen ”Equipment Engineering” har ideelt forskellige faglige kompetencer. Afdelingen Equipment Engineering er en nyoprettet afdeling, som er en del af Technical Service. Equipment Engineering kommer til at bestå af omkring 10 projektledere, som alle varetager implementering af udstyrsprojekter helt fra budgetfasen til projektet er overdraget til drift. (Produktion & Maintenance). Overdragelse forventes at ske i 2023. Herefter fortsætter du i virksomheden med andre opgaver, herunder yderligere nyetableringer samt med fortsat tilknytning til det overleverede område ved større tekniske udfordringer som bl.a. deltagelse i diverse eksterne inspektioner.

Til den nye afdeling søger vi derfor en Project Manager WPO, der primært bliver ansvarlig for varetagelse af flere udstyrsunderprojekter til udvidelsen samt udbygningen for integration af de nye vacciner.
Du kan læse mere om virksomheden på www.bavarian-nordic.com

Project Manager, WPO til Equipment Engineering

  • Du bliver en del af en virksomhed i stærk udvikling
  • Projektledelse af nybyg inden for vaccineproduktion GMP
  • Dynamisk, åbent og engageret arbejdsmiljø

Udfordringen
I det pågældende projekt, kommer du til at referere til projektdirektøren i en matrixorganisation. Du vil få et større ansvar for flere forskellige udstyrsunderprojekter. Du bliver overordnet ansvarlig for fremdrift, økonomi og kvalitet. Rollen betyder, at du har flere interne SME´ere til at arbejde for dig og sammen med dig i projekterne. Du bliver en del af projektet, således, at der bliver en naturlig og tæt interaktion mellem dig, projektdirektøren samt de øvrige projektdeltagere, herunder de tilknyttede eksterne konsulenter.

Du bliver ligeledes ansvarlig for at inddrage og kommunikere til driftsorganisationen omkring fremdriften i de projekter, som du er ansvarlig for. Dine stakeholdere her vil primært være produktion, vedligeholdelse automatik, QA m.fl.

Talent
Du er uddannet Maskiningeniør, Maskinmester eller lignende og har mindst 5 års succesfuld projektledererfaring. Du har drevet komplekse tekniske projekter med succes, som er baseret på baggrund af din personlighed og evne til at motivere andre som gør, at du styrer et projekt i mål.

Det kvalificerer dig, at du:

  • Har indgående kendskab og erfaring med udstyrsprojekter til farmaceutisk produktion
  • Gennem din karriere og erfaring har opnået stor teknisk indsigt og er ambitiøs inden for området
  • Overordnet er fortrolig med teknisk support på tunge tekniske problemstillinger
  • Stor erfaring med projektmodeller og eksekvering, herunder faserne CD, BD, DD, udførelse og HO
  • Har stor erfaring med URS, risikovurdering, kvalificering, m.m.
  • Kommunikerer og motiverer forskellige typer af kollegaer
  • Behersker dansk og engelsk i skrift og tale

Du har en naturlig autoritet og et godt overblik. Din tilgang til opgaver er planlæggende og struktureret. Du kan lide at arbejde resultatorienteret og er ambitiøs på dit projekts vegne. Du motiveres af faglige udfordringer og kan få ting til at ske. Du evner at møde dine projektdeltagere, der hvor de er. Du er åben og kan på en motiverende måde kommunikere klart og sætte mål, så den enkelte ved hvornår, han eller hun er en succes. Du er dygtig til at arbejde sammen med andre mennesker og motiverer på tværs i forhold til overholdelse af deadlines, Milestonehåndtering, planlægning mv.

Du forstår at inddrage, uddelegere og motivere dit projekthold og øvrige interessenter samtidig med, at du selv indgår i projektet og er en del af opgaveløsningen.

Bavarian Nordic tilbyder et spændende og udfordrende job blandt gode kollegaer med en uformel og humoristisk omgangstone i et energisk, udviklingsorienteret og samtidigt socialt miljø. Du vil referere til projektdirektøren.

Ansøgning
Best Talent varetager ansættelsen på vegne af Bavarian Nordic og behandler din ansøgning fortroligt. Send din ansøgning med CV mærket ”1695/Project Manager WPO” via e-mail til job@besttalent.dk
Du kan læse mere om Best Talent på www.besttalent.dk.

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK