Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Market Director, AlfaNordic / 1738 / CLOSED

Best Talent varetager ansættelsen på vegne af Alfa Nordic, Niras og behandler din ansøgning fortroligt. Send din ansøgning med CV mærket ”1738”/ Market Director ” via e-mail til job@besttalent.dk. Du kan læse mere om Best Talent på www.besttalent.dk.

Market Director – AlfaNordic – a part of the NIRAS Group

Har du kapaciteten og erfaringen til at fastholde og udvikle et marked i vækst indenfor Pharma og Life Science? Så er det dig, vi gerne vil høre fra.

Om Alfa Nordic – a part of the NIRAS Group
NIRAS er en af Nordeuropas førende rådgivende ingeniørvirksomheder. Pharma og Life Science området i NIRAS er i rivende udvikling. Og det er Pharma og Lifescience industrien også. NIRAS består af ca. 2400 højt kvalificerede eksperter, som bl.a. rådgiver danske og globale Life Science virksomheder.

AlfaNordic er en forretningsenhed i NIRAS, der rådgiver med fokus på consulting inden for bl.a. validering, kvalitet, produktionssupport, projektledelse m.m. i danske og internationale Pharma og Life Science virksomheder. Vores ekspertise områder er Pharma, Medical Devices, medicinal cannabis, Food, Cosmetics samt talentudvikling inden for disse nævnte områder.

Vores team
Det samlede Pharma og Life Science team i NIRAS Group består af ca. 200 eksperter fordelt i AlfaNordic og vores område for LIPD (Life Science & Process Design).

AlfaNordic består af ca. 100 konsulenter. Vores professionelle sortiment er bredt, og vores konsulenter har den nødvendige viden, erfaring og drivkraft til at skabe varige løsninger, der overholder myndighedernes krav og den enkelte virksomheds behov. Vores ideologi og arbejdsform gør, at vores eksperter er tilgængelige overfor vores kunder med kort varsel.

Vi forventer, en kraftig vækst i opgaver og initiativer i Pharma & Life Science industrien de kommende 3 – 5 år, og det er NIRAS ambition at følge denne trend og sikre at vi professionelt og tillidsfuldt kan bidrage til disse spændende udfordringer.

Vores eksperter arbejder ud fra kontorer i hele Danmark. Størstedelen arbejder ud fra vores kontor i Allerød.

Om positionen som Market Director
Hvis dine ambitioner matcher vores, så er du måske den rigtige Market Director til vores team? Som Market Director forventer vi, at du driver og tager ansvar for følgende områder:

 • Strategisk salg af opgaver og projekter i AlfaNordic og på tværs af hele Pharma og Life Science området
 • Udvikling af markedsstrategi, forretningsplan og marketing i AlfaNordic
 • Sikre ordre entry, pipeline, omsætning og profitforventninger i samarbejde med ledelsen i AlfaNordic og Pharma og Life Science forretningsområdet
 • Datadrevet Go-to-Market handlingsplaner. Implementering af få præcise KPI’er til at måle og rapportere
 • Udvikle og vedligeholde systemer og metoder til at ”ramme” kundesegmenter og markeder
 • Ansvarlig for udviklingen af Account Mangement og Key Account Management
 • Udvikle og vedligeholde salgsorganisationen i AlfaNordic som både coach og ekspert. Du sikrer, at salget udøves som en disciplin med fokus på kvalitet, profit og kundetilpassede løsninger
 • Ansvarlig for styrkelse af den nuværende team-salgskultur, som baseres på en aktivt lyttende salgsproces og med et fokus på nære kunde relationer
 • Opnå de forventede vækstmål samt styrke salget på tværs af Pharma og Life Science forretningsområdet
 • Deltage i AlfaNordic ledelse som inspirator, udfordrer, beslutningstager samt påtage sig specifikke tværorganisatoriske opgaver
 • Sikre udvikling af Business Intelligence til understøttelse af udviklingen af Life Science
 • Ledelse af salgs-, marketing- og rekrutteringsteamet

Din faglige profil:
De tre vigtigste kompetencer, du excellerer i, er: at du motiveres af kundekontakt og brænder for konstant at dyrke vores kunderelationer og vores marked, at du har indsigt i OPEX-verden og lignende inden for Life Science branchen, samt at du arbejder strategisk, hvilket betyder, at alle vores salgsaktiviteter er prioriteret ud fra en langsigtet planlagt salgsproces.

En del af dit strategiske arbejde er, at du arbejder datastyret, hvilket betyder, at du bruger tal til at tage beslutninger om, hvilke aktiviteter vi skal fokusere på og ikke fokusere på. Du er ambitiøs og har klare intentioner om, at du fortsat udvikler dig i rollen som salgsansvarlig både i AlfaNordic og i resten af NIRAS Group.

Din selvopfattelse er, at du er en afgørende faktor i udviklingen af forretningen.

Dine personlige styrker
Som person er du holdspiller, trives med at gå forrest og er samtidig god til at skabe en fælles holdånd. Du bruger motivation som virkemiddel og er overbevisende i din kommunikation. Du har en positiv gennemslagskraft, en sikker fremtræden og en god drivkraft. Du kan holde mange bolde i luften i en struktureret verden, og er god til at ”binde enderne sammen”. Og så påskønner du frihed under ansvar.

Vi tilbyder
AlfaNordic – a part of the NIRAS Group ved at du som medarbejder er den vigtigste ressource. Du får store udviklingsmuligheder. Vores mange kundeaktiviteter i hele NIRAS gør, at du har ubegrænset muligheder for faglig og personlig udvikling. Herunder også dine salgsledelseskompetencer.

Du bliver Market Director i et team af yderst kompetente kollegaer, hvor engagement, højt humør og høj faglighed kendetegner dine kollegaer. De glæder sig til at byde dig velkommen. Vi har et godt socialt miljø, en flad struktur med højt til loftet og korte beslutningsprocesser. Der er kort vej til øverste ledelse, hvor trivsel står højt på dagsordenen og frihed under ansvar anses som en selvfølge.

Om vores kultur
I AlfaNordic fokuserer vi på det hele menneske, og som kollega vil du også nyde godt af vores unikke arbejdsmiljø. Vi har flere sociale aktiviteter for en hver smag. Vi har bl.a. motionsrum, fodboldhold, yoga-klub, vinklub, ølbryggerklub, kunstforening og en særlig klub for unge ansatte, Young & Hopeful.

Bæredygtig udvikling i samfundet er vigtig for os. Vi indarbejder FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling i vores projekter og tilstræber at levere rådgivning og skabe løsninger, som også gavner næste generation.

Vores værdier – vi lytter, vi lærer, vi leverer – er udgangspunktet for, hvordan vi tænker og arbejder, og afgørende for at vi skaber høj kvalitet på tværs af discipliner.

https://www.niras.dk/job/ledige-job/market-director-alfanordic/

 

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK