Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Kemiker til QC, GMP, Syntese / 1709 / Afsluttet

Virksomheden
Syntese A/S fremstiller det farmaceutiske produkt Mezalasine til medicinalindustrien. De er ca. 100 medarbejdere, der arbejder med udvikling, produktion, teknik, QA, QC, logistik, miljø og administration på Avedøre Holme. Syntese A/S er en del af Ferring Group, der beskæftiger over 6000 medarbejdere.

Med mere end 30 års erfaring, er Syntese den mest betydelige leverandør af Mezalasine i verden. De fremstiller Active Pharmaceuticals Ingrediens (API), som produceres i henhold til GMP og sælges til den farmaceutiske industri. Syntese er GMP certificeret og FDA godkendt til distribution i USA. Derudover har de ejerskab af en verdensomspændende marketing certificering. Syntese er en miljøbevidst virksomhed – godkendt af ISO 14001. De har en årlig omsætning på ca. 300 million DKK.

Da Syntese er inde i en spændende udvikling med konstant optimering og udvidelse af eksisterende produktion, søger Best Talent nu en Kemiker til QC. Du kan læse mere om virksomheden på www@syntese.dk

                                                              Kemiker til QC, GMP
                     Er du en erfaren Kemiker med kompetencer og interesse for analysekemi og GMP?

  • Førende virksomhed inden for sit felt og del af en global organisation
  • Du er engageret, udviklingsorienteret og dedikeret
  • Velfungerende afdeling med mange spændende QC-opgaver
  • Faglige og personlige udviklingsmuligheder


Udfordring
QC- afdelingen er ansvarlig for at analysere råvarer, mellemprodukter og færdigvarer. Laboratoriet udfører en lang række kemiske analyser, fortrinsvis efter diverse pharmakopéer, og er udstyret med bl.a. HPLC, GC, ICP, UV, IR, m.m. Data rapporteres i LIMS.

Afdelingen består i dag af 2 kemikere, 9 laboranter og en Laboratorieassistent.

Hovedopgaven er at indgå i afdelingens daglige drift, hvor du supporterer og godkender analyser i et tæt samarbejde med dine kollegaer i teamet. Du udarbejder afvigelser, opdaterer SOP´er og vedligeholder kvalitetssystemerne.

Du vil blive involveret i udvikling og validering af metoder samt implementering og kvalificering af analyseudstyr. Du arbejder med daglig trouble-shooting i forbindelse med afvigelse- og OOS-undersøgelser samt ændringssager iht. GMP-krav og deres kvalitetssystemer.

Talent
Du er uddannet Kemiker, Farmaceut eller lignende og har stor erfaring med analytisk kemi. Du arbejder med stor naturlighed inden for gældende GMP-regler og ved derfor præcist hvordan disse omsættes og implementeres i QC. Du har minimum 5 års erfaring fra en tilsvarende rolle i et GMP reguleret miljø. Med din erfaring og personlighed er du både dygtig til og motiveret af, at give faglig sparring og fremkomme med brugbare hypoteser.

Du er stærk kommunikativt i skrift og tale, både på dansk og engelsk. Du har med stor fordel flair og interesse for afdelingens relevante IT-løsning og programmer, hvor du f.eks. har erfaring med dataintegration, applikationssoftware samt serverhåndtering. Hvis det er et område, du også ønsker at videreudvikle, vil der være gode muligheder for dette.

Personlige kompetencer
Du er ambitiøs, har en naturlig sans og interesse for kvalitet og nyder at arbejde i et GMP reguleret miljø. Din viden og erfaring inden for QC deler du naturligt med dine kollegaer, hvor du med dit engagement og gode energi bidrager med nye ideer, viden og læring til afdelingen. På denne måde er du med til at sikre kontinuerlige forbedringer af QC-processerne i virksomheden.

Som person er du positiv, udadvendt og arbejder samtidig ansvarsfuldt og med høj kvalitet i din opgaveløsning. Du har en fleksibel og samarbejdende personlighed og bidrager aktivt og på en konstruktiv måde med vidensdeling til dine kollegaer i afdelingen.

Syntese A/S tilbyder
Gode muligheder for faglig og personlig udvikling, et godt og uformelt arbejdsmiljø, friske og hjælpsomme kolleger, pensionsordning, sundhedsforsikring, frokostordning, konkurrencedygtig løn, kultur/idrætsklub, m.m. Du refererer til virksomhedens QC Manager.

Ansøgning
Best Talent varetager ansættelsen på vegne af Syntese A/S og behandler din ansøgning fortroligt. Send din ansøgning med CV mærket ”1709/ Kemiker” via e-mail til job@besttalent.dk.
Du kan læse mere om Best Talent på www.besttalent.dk.

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK