Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Associate Director, BioAnalytics, ALK / 1815 7 CLOSED

Virksomheden
ALK er en global forskningsdrevet medicinalvirksomhed, der fokuserer på forebyggelse, diagnostik og behandling af allergi. ALK blev grundlagt i 1923 og har i dag omkring 2.700 medarbejdere samt datterselskaber, produktionsanlæg og distributører over hele verden. ALK har produktion i Danmark, Frankrig, Spanien, og USA. Virksomheden ved, at medarbejderne er deres vigtigste aktiv og har tillid til, at de hver dag gør deres yderste for at udvikle nye, bedre løsninger og behandlinger til mennesker med allergi globalt. ALK’s hovedkontor ligger i Danmark, og virksomheden er noteret på NASDAQ Copenhagen. Hovedkontoret er placeret i Hørsholm. Hvis du kan lide at have indflydelse og gøre en forskel, så skal du arbejde for ALK. Du kan læse mere om virksomheden her: www.alk.dk

Teamet
Analytical Development, der er en del af Global CMC Development, består af 45 engagerede kolleger fordelt på 4 afdelinger og et Core Team. Global CMC Development deltager i udviklingsprojekter, leverer data på prøver fra kliniske studier og bidrager ved inspektioner fra myndigheder og samarbejdspartnere.
Alle afdelingernes leverancer sker med et højt fokus på kvalitet og myndighedskrav.

BioAnalytics består af 4 Laboranter/Bioanalytikere, 3 akademiske medarbejdere og en Laboratorieassistent. Afdelingens opgaver er alsidige og omfatter fremstilling og indkøring af serum pools og biotinylerede allergener, der anvendes til analyse af alle ALK’s allergiprodukter. De arbejder også med produkter under udvikling, analyse af serumprøver fra kliniske studier og support til R&D studier.

Associate Director, BioAnalytics
Global CMC Development

 • Du har lyst til at gøre en virkelig forskel for mennesker med allergi
 • Du har et højt fagligt niveau og erfaring inden for immunkemi
 • Du er en dygtig kommunikator og fungerer godt med mange Stakeholders
 • Du brænder for ledelse og bliver medlem af Ledergruppen

Udfordringen
Som Associate Director, BioAnalytics, bliver du en del af Analytical Development, og får ansvaret for et team på 8.
Du er et dedikeret menneske, som interessere sig for ledelse og samtidig er faglig nysgerrig og kompetent. Du får ansvaret for at motivere et dedikeret team, som arbejder i grænsefladen mellem forskning, GMP og GCP, og har en række spændende laboratorieopgaver.

BioAnalytics samarbejder med mange afdelinger i både R&D og QC på sites i Hørsholm og Madrid, så du forstår at begå dig på alle niveauer og kommunikere på tværs af organisationen.

 
Dine arbejdsopgaver bliver blandt andet:

 • Udvikling og motivation af medarbejderne, herunder sørge for at kvalifikationer og kompetencer er i overensstemmelse med de aktuelle GMP og GCP-krav
 • Sikre overblik af overordnede deadlines og prioriteringer i forbindelse med biomarkøranalyse, fore-cast, fremstilling og implementering af reagenser
 • Sikre et godt samarbejde med Stakeholders i organisationen, dækkende forskningen, QC, QA, RA, og
  Clinical Development m.fl.
 • Samarbejde med allergiklinikker i forskellige lande
 • Optimere arbejdsprocesser med fokus på elektroniske systemer

ALK tilbyder et dynamisk og behageligt arbejdsmiljø med inspirerende og udfordrende arbejdsopgaver og du kan glæde dig til at arbejde i en afdeling, hvor læring og sparring internt er en del af kulturen. Resultaterne af din indsats vil være mærkbar gennem hele organisationen, og du vil have mulighed for aktivt at påvirke og udfordre status quo.

ALK’s flade struktur tiltrækker selvstændige individer, der nyder at være tæt på beslutningsprocessen. ALK betragter deres pionerånd kombineret med troværdighed som opskriften på succes. De er en helbredsfokuseret organisation og kontoret er placeret i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm. Du vil rapportere til Senior Director, Analytical Development, Global CMC Development.

Dit Talent
Du er interesseret i mennesker, du brænder for ledelse og du er dygtig til analysearbejde. Din ambition er at udvikle det dygtigste BioAnalytics team. Du er uddannet cand. polyt, cand.scient., cand.pharm. eller lignende, gerne suppleret med en ph.d., men det er ikke et must.

Vi forestiller os, at du har erfaring med immunkemi, antistof-fremstilling og -karakterisering. Du har arbejdet med GMP i forbindelse med fremstilling af reagenser og GCP i forbindelse med analyse af biologiske prøver. Du er resultatorienteret og kan lide udfordringer.

Du er en velafbalanceret person og god kommunikator af ideer, mål og løsninger, hvor du navigerer i et miljø med mange Stakeholders. Kommunikationen vil være åben, ærlig og direkte med respekt for hinandens erfaring og ekspertise. Du har passion og talent for ledelse og erfaring med at koordinere komplekse opgaver. Du er vant til at motivere dit team på en positiv, individuel og god måde.

Du kan holde hovedet koldt og prioriterer i en ofte travl hverdag, hvor ikke 2 dage er ens og kommunikerer selvfølgelig flydende, både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk.

Ansøgning
Best Talent varetager ansættelsen på vegne af ALK og behandler din ansøgning fortroligt. Send din ansøgning med CV mærket ”1815 /Associate Director, BioAnalytics” via e-mail til job@besttalent.dk.
Du kan læse mere om Best Talent på www.besttalent.dk.

 

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK