Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

2 Project Managers, SME til Equipment Engineering, Bavarian Nordic / 1696 / Afsluttet

Virksomheden
Bavarian Nordic arbejder med at udvikle innovative og sikre vacciner til behandling og forebyggelse af livstruende sygdomme med store, uopfyldte medicinske behov. Derigennem søger virksomheden at forbedre sundheden og livskvaliteten for børn og voksne i hele verden.

Med det nylige opkøb af to etablerede kommercielle vacciner og FDA-godkendelsen af virksomhedens koppevaccine, har Bavarian Nordic påbegyndt en transformativ og spændende rejse mod at blive
en af de største specialiserede vaccineproducenter inden for infektionssygdomme, ved at udmærke sig inden for R&D innovation, produktion og kommercialisering.

I forbindelse med opkøb af de to nye vacciner, udvides bulk-produktionen markant i Kvistgård. Dette medfører store tekniske site-projekter, inklusiv et nyt produktionsudstyr m.m. På samme tid holdes den eksisterende produktion kørende med en række opgraderinger og udskiftninger af eksisterende bulk-produktionsudstyr.

Udvidelserne betyder ansættelse af flere Project Managers til udstyrsimplementering. Profilerne der ansættes til afdelingen ”Equipment Engineering” har ideelt forskellige faglige kompetencer. Afdelingen Equipment Engineering er en nyoprettet afdeling, som er en del af Technical Service. Equipment Engineering kommer til at bestå af omkring 10 Projektledere, som alle varetager implementering af udstyrsprojekter helt fra budgetfasen til projektet er overdraget til drift. (Produktion & Maintenance). Overdragelse forventes at ske i 2023. Herefter fortsætter du i virksomheden med andre opgaver, herunder yderligere nyetableringer samt med fortsat tilknytning til det overleverede område ved større tekniske udfordringer som bl.a. deltagelse i diverse eksterne inspektioner.

Til den nye afdeling søger vi derfor bl.a. 2 Project Managers, SME til Equipment Engineering. Du bliver Projektleder på 1-3 projekter ad gangen, afhængigt af størrelse og kompleksitet. I forbindelse med et nyt meget stort projekt, bliver du en integreret del af projektorganisationen.

Du kan læse mere om virksomheden på www.bavarian-nordic.com

2 Project Managers, SME til Equipment Engineering

  • Du bliver en del af en virksomhed i stærk udvikling
  • Erfaring med udstyrsprojekter til farmaceutisk produktion
  • Overordnet teknisk support på komplekse tekniske problemstillinger

Udfordringen For alle projekter gælder, at du er medansvarlig og ansvarlig i alle projektfaserne, og det vil være dig, der efterfølgende er den tekniske support ved tunge problemstillinger. Det er også dig, der præsenterer ved diverse GMP audits, ligesom du også bliver ansvarlig for budget-input i forbindelse med de kommende års projekter i forbindelse med udvidelserne på sitet.

Både i egne og i større projekter, kommer du til at arbejde meget tæt sammen med kalibrering, vedligeholdelse, produktion, produktionssupport og QA. Hvor du er Projektleder i stand-alone projekter, er du ansvarlig for fremdrift, økonomi, kvalitetsinddragelse og kommunikation. Typisk for alle projekter er, at du er ansvarlig for udarbejdelse af URS ‘er, CR, kvalificering samt vedligeholdelses- og risikovurderinger. Da du ofte vil have flere projekter i gang, vil det være nødvendigt med ressourcehjælp fra konsulenter, som du skal styre og koordinere.

Talent
Du er uddannet Maskiningeniør, Maskinmester eller lignende og har en stor teknisk indsigt og viden kombineret med projektledererfaring fra tilsvarende roller i et GMP-miljø.

Det kvalificerer dig, at du:

  • Har indgående kendskab og erfaring med udstyrsprojekter til farmaceutisk produktion
  • Erfaring med projektmodeller og eksekvering
  • Du har stor erfaring med URS, risikovurdering, kvalificering, m.m.
  • Behersker dansk og engelsk i skrift og tale

Som person, kan du håndtere projektledelsen samtidig med at være specialisten. Du kan bidrage til det fantastiske samarbejde, de i forvejen har i denne relativ lille virksomhed. Du skal trives med et meget bredt ansvar samt proaktivt sikre fremdrift i projekterne.

Du vil referere til projektdirektøren.

Ansøgning
Best Talent varetager ansættelsen på vegne af Bavarian Nordic og behandler din ansøgning fortroligt. Send din ansøgning med CV mærket ”1696/Project Managers SME” via e-mail til job@besttalent.dk
Du kan læse mere om Best Talent på www.besttalent.dk.

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK