Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

2 Area Account Managers, Johnson & Johnson / 1741/CLOSED

Virksomheden
Johnson & Johnson er verdens største og mest alsidige Medical Devices- og Diagnostik koncern samt verdens fjerde største virksomhed inden for biofarmaceutiske produkter. Johnson & Johnson støtter aktivt research og science. De leverer innovative ideer, produkter og services for at fremme folks sundhed og trivsel. Johnson & Johnson blev etableret i Sverige i 1956 og har i dag omkring 250 medarbejdere i de nordiske lande, med hovedkontor i Ulriksdal, Stockholm. Det danske kontor ligger i Birkerød og består af flere selskaber. Der er i Medical Devices ca. 100 medarbejdere. Medical Devices består dels af Ethicon, hvor de 2 nye medarbejdere søges til samt af DePuy Synthes og andre søsterselskaber. Derudover har Johnson & Johnson i Danmark en afdeling for håndkøbsprodukter samt en Pharma afdeling, Janssen. Se mere på www.jnj.com

Teamet
Ethicon i Danmark består af 2 teams, ”Endo” og ”Wound Closure”. Endo teamet arbejder fortrinsvis med Endo-mechanicals og Energy. Produkterne ligger inden for området blød kirurgi og de anvendes typisk inden for gastroenterologi, thorax, urologi og gynækologi. Teamet består af kompetente personer, der har et velfungerende samarbejde i hele Danmark.

Area Account Managers Endo dækker samme distrikt som nogle af de andre kolleger i Wound Closure teamet, og der vil være mange fælles aktiviteter rettet mod fælles kunder, da produkterne komplementerer hinanden.

For at styrke Ethicon Endo teamet yderligere, søger Best Talent nu, på vegne af J&J, 2 selvstændige og kompetente Area Account Managers, der bliver ansvarlige for et spændende og alsidigt produktprogram og salgsindsatsen på sygehusene i Region Hovedstaden og på Sjælland.

2 Area Account Managers, Ethicon Endo

  • Du er en erfaren og selvstændig konsulent
  • Salg af alsidige produkter og services inden for blød kirurgi
  • Personlig og faglig udvikling i et stærkt team
  • Hjemmekontor, Distrikt Region Sjælland og Region Hovedstaden

Udfordring
Som Area Account Manager får du ansvar for salg af et spændende og alsidigt produktsortiment inden for blød kirurgi. Du skal skabe vækst og udvikle området ved at møde kunderne proaktivt og velforberedt ved hjælp af personlige møder, uddannelse og træning.

Du planlægger, prioriterer og gennemfører selvstændigt alle salgsaktiviteter på en række hospitaler i dit distrikt. Der er tale om et krævende job med mange bolde i luften. Kundegruppen er stor og spænder fra sygeplejersker til ledende overlæger på forskellige afdelinger og operationsgangen inden for de relevante kirurgiske specialer. Du vil endvidere blive involveret i alle aspekter af udbudsprocessen i tæt samarbejde med salgschefer/produktchefer og virksomhedens Bids & Tender afdeling.

Du vil få en grundig oplæring i produkterne, både gennem e-learning og eksterne kurser i Hamborg, ligesom du vil have en del samkørsler og salgsaktiviteter med dine kolleger, både fra eget team og Wound Closure teamet. Produkterne har en række konkurrencemæssige fordele, og du får mulighed for at gå nye veje og tænke ud af boksen i forbindelse med dine salgsaktiviteter.

Du tilbydes et stort selvstændigt ansvar, og du sætter en ære i at få dit produktsortiment ind til de relevante brugere. Du opbygger stærke relationer med Key Opinion Leaders inden for området. Med dit engagement og din involvering, bidrager du aktivt til forretningen. Du tilbydes et spændende job med store frihedsgrader, hvor samarbejde, videndeling, tillid og loyalitet vægtes højt. Et attraktivt salgsjob på konkurrencedygtige betingelser. Du bliver en del af et dedikeret, veluddannet team og en stærk medicoteknisk virksomhed med et godt renommé hos brugere og interessenter.

Du refererer til salgschefen for Danmark, men forventes at kunne arbejde meget selvstændigt.

Talent
For dig er engagement, positivitet og kunderelationer nøgleord. Du har en sundhedsfaglig eller kommerciel baggrund med en rigtig god forståelse for kundernes hverdag og behov. Du har allerede flere års erfaring med opsøgende salg af udstyr til hospitalssegmentet.

Du har vist, at du kan det opsøgende salg og evner at skabe resultater. Samtidig med at du bevarer de gode relationer, både internt og eksternt. Det er således afgørende, at du formår at balancere evnen til både at arbejde individuelt og være en del af et dedikeret team.

Som person er du selvmotiveret og velstruktureret med en rigtig god evne til at prioritere og få ting til at ske. Du har en god gennemslagskraft og er faglig kompetent. Selvom du er opsøgende, er du også en god afslutter, der får tingene gjort. Det er således naturligt for dig at skabe tillid og respekt omkring din person.

Du deler viden og har lyst til at arbejde i en dedikeret, resultatorienteret virksomhed med stor mulighed for personlig succes og udvikling i jobbet. Du er vant til at tænke ud af boksen og kan åbne de rigtige døre, både i relation til udbud og direkte salg. I denne stilling har du således mulighed for at omfavne forandring både i produktsortiment, salgsfokus og organisatorisk set-up.

Ansøgning
Best Talent varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Johnson & Johnson og behandler din ansøgning fortroligt. Send din ansøgning med CV mærket ”1741/AAM” via e-mail til job@besttalent.dk. Vi ansætter så snart, at vi har de rigtige kandidater, så send dine dokumenter hurtigst muligt. Du kan læse mere om Best Talent på www.besttalent.dk.

 

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK