Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Senior Broingeniør, Bro og Anlæg, AFRY / 1854

Virksomheden
AFRY, et af nordens største ingeniørhuse, er en international ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed med 19.000 dedikerede eksperter inden for infrastruktur, industri, energi og digitalisering. I Danmark er der mere end 750 medarbejdere inden for byggeri, transport, procesindustri, pharmaindustri, automation, energi, arkitektur, akustik og lysdesign. Missionen er at sætte skub i den grønne omstilling mod et bæredygtigt samfund. Deres vision er Making Future.

AFRY sætter rammerne for en god arbejdsplads, hvor der er tid til at udvikle din faglighed gennem projekter fra A-Z. De samarbejder på tværs af fag og landegrænser, og det giver dig rig mulighed for at accelerere din karriere hos dem. Sparring, feedback og teamwork er nøgleord i deres daglige arbejde, hvor digitalisering og bæredygtighed er strategiske pejlemærker.

Virksomheden arbejder bevidst med inklusion og diversitet – hos dem kan du være dig selv. Og så er de vilde med fleksibilitet, for der skal være tid til alt det, der giver værdi. Ikke kun på kontoret, men også derhjemme hos familien og vennerne. 

Du finder mere om virksomheden her: www.afry.com


På vegne af AFRY, søger Best Talent en faglig profil til broafdelingen i Herlev eller Århus.

Teamet
Du bliver en del af team ”Business Unit Transportation” i Herlev og tilknyttes afdelingen Rail, Bridges & Civil Structures. Ud over dine kollegaer i Danmark, vil du også få internationale kolleger, hvor der vil være rig mulighed for sparring og vidensdeling. Gruppen udvikler og rådgiver om bæredygtig transportinfrastruktur til fremtidens generationer. AFRY ønsker at skabe funktionelle omgivelser, der samtidig er behagelige at færdes i. Vej, tunnel, jernbane og ITS er nogle af kerneområderne og blandt kunderne finder du Vejdirektoratet, Banedanmark, Femern, Sund & Bælt, Øresundsbroen og private bygherrer.

Senior Broingeniør, Bro og Anlæg

Vil du være med til at forme fremtidens infrastruktur?
Du tør, vil og vover at hæve barren

 • Stor og positiv vækst inden for vigtige infrastrukturprojekter
 • Du spiller en afgørende rolle i fremtidens bæredygtige infrastrukturløsninger
 • Lead rolle på vigtige projekter med fagligt stærke kollegaer som sparringspartnere

Udfordring
AFRY oplever stor positiv vækst og du får en vigtig rolle inden for fremtidens infrastrukturløsninger. Som faglig ekspert får du en afgørende rolle på projekterne med andre dygtige kollegaer som dine sparringspartnere. Den nuværende portefølje rummer f.eks. flere spændende broprojekter for Vejdirektoratet, kommunale kunder, byggemodninger, anlægsprojekter for pharma kunder, perron samt bane- og broprojekter for Banedanmark.

Dine nøgleopgaver vil være:

 • Du leder og udfører design og projektering af anlægskonstruktioner inden for vej, sti og sporebærende broer, fra konceptdesign til handover
 • Du agerer som Designleder og koordinerer designteamet, som består af et nationalt såvel som internationalt projektteam
 • I rollen sikrer du design, milestone styring samt opfyldelse af kvalitet i henhold til lovgivningen
 • Du deltager aktivt i projektplanlægning, budgetstyring samt ressourceallokering ift. det enkelte projekt
 • Du samarbejder internt med et tværfagligt team af kollegaer fra Danmark og Europa, hvor I løser designopgaver sammen og drager fordel af hinandens ressourcer
 • Du håndterer stakeholders såvel internt som eksternt i form af kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere

Talent
For at blive en succes, er det vigtigt, at du er en motiveret og dedikeret faglig profil inden for dit felt. Din personlighed sikrer på troværdig vis godt samarbejde på tværs med både kollegaer og øvrige samarbejdspartnere. Du leverer kvalitet og bidrager med engagement og ideer ligesom du har en struktureret tilgang til dine opgaver.

Derudover kan du genkende dig selv i følgende profil:

 • Ingeniør eller tilsvarende niveau med minimum 8 års relevant faglig erfaring fra området
 • Du kan udføre statiske beregninger af broer og anlægskonstruktioner
 • Har erfaringer med både stål og betonkonstruktioner
 • Har erfaring med bygherrerådgivning
 • Har erfaringer med at arbejde på projekter for bygherrer
 • Erfaring fra at arbejde i et internationalt team
 • Fleksiibel i forhold til forskellige typer af projekter og arbejdsopgaver, herunder også private kunder som f.eks. Novo Nordisk
 • Erfaring med fagledelse på designopgaver inden for infrastruktur, bygge og anlæg
 • Flydende engelsk og dansk, både skriftligt som mundtligt

Du tilbydes gode karrieremuligheder, fleksible arbejdsforhold, en attraktiv lønpakke inklusiv pension og sundhedsforsikring, frokostordning og personalforeninger. Du refererer til virksomhedens Group Manager Rail, Bridges and Civil Structures, Transportation.

Ansøgning
Best Talent varetager rekrutteringsprocessen på vegne af AFRY og behandler din ansøgning fortroligt. Send din ansøgning med CV mærket ”1854/Senior Broingeniør” via e-mail til job@besttalent.dk.
Du kan læse mere om Best Talent på www.besttalent.dk

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK