Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Section Manager, Electrical Engineering, AFRY / 1750

Virksomheden
AFRY er en ingeniør- og designvirksomhed inden for energi, industri og infrastruktur. AFRY-koncernen har mere end 17.000 ansatte verden over, hvoraf ca. 650 medarbejdere sidder i AFRY Danmark på kontorer rundt omkring i landet. Her ydes rådgivning projektarbejde og projektleverancer inden for byggeri, industri, transport, energi og design. Tonen og stemningen er uformel, og der lægges stor vægt på højt humør, arbejdsglæde og godt kollegaskab, som gør arbejdspladsen til et rigtigt rart sted at være. Se mere på www.afry.com

Teamet
Teamet, som består af kompetente og engagerede kolleger, udfører konsulentopgaver og interne projekter inden for forskellige brancher i industrien. Herunder udarbejder de tavledesign, instrumentering og dimensionering af nødstrømsanlæg samt design, tekniske specifikationer, test og idriftsættelse for MV og LV koblingsanlæg. Arbejdet omfatter også udførelse af kortslutningsberegninger for udarbejdelse af relæplaner og selektivitetsstudier, samt idriftsættelse af beskyttelsesrelæer. Derudover design af 400V hoved, - styre og motorstartertavler i industrianlæg.

Section Manager, Electrical Engineering
Har du lyst til at du drive din egen forretningsenhed?

 • AFRY, en ledende aktør inden for sit område
 • Du er ansvarlig for at drive og vækste den kommercielle udvikling
 • Et marked med store udviklingsmuligheder og potentiale
 • Du har drive og en åben, kommunikerende personlighed
 • Du er medlem af ledergruppen

Udfordring
Som Section Manager for Electrical Engineering, kan du lide udfordringer og tager et stort ansvar for dine medarbejderes udvikling og trivsel. Du er en forretningsorienteret teamspiller, der har ekspertise og erfaring på forretningsområdet med et stærkt ønske om at fortsætte med at udvikle kunderelationer og organisationen yderligere. Du får mulighed for at skabe dit helt eget hold og for at rekruttere nye medarbejdere til din gruppe, da AFRY er en virksomhed i stærk vækst.

Til daglig arbejdes der i små enheder, hvilket giver fleksibilitet og mulighed for at præge virksomheden. Samtidigt kan man trække på de ressourcer, som findes spredt ud over AFRYs store organisation. Du får derfor en bred kontaktflade med de øvrige Section Managers og andre enheder i AFRY. Her vil du hurtigt opdage den uformelle stemning og det gode kollegaskab, som gør AFRY til en attraktiv arbejdsplads.

Det bliver din opgave at lede og motivere teamet og videreudvikle deres kompetencer med henblik på at vækste forretningsområdet. Du har en dialogbaseret ledelsesstil kendetegnet ved tillid, grundighed, og et stærkt resultatorienteret fokus. Hvor der er kort vej fra tanke til handling.

Som leder er det din opgave at tænke ud af boksen, udvikle og optimere funktionen samt medvirke til nye markedstiltag og kundebesøg. Du bliver ansvarlig for ledelse af projekter fra tilbudsfasen til implementering. Projekterne forankres hos dig og eksekveres i et samspil med kunder og kolleger. Du har her stor frihed og mulighed for virkelig at gøre en forskel og bygge forretningsområdet op omkring dine egne og medarbejderes kompetencer. Du refererer direkte til Market Area Manager, Automation Advanced Denmark med hvem du også sparrer og udvikler strategien for området, og er selvfølgelig en del af ledergruppen.

Talent
Du er uddannet Elinstallatør, Maskinmester eller Ingeniør og har erfaring med stærkstrøm, samtidig med en stor interesse i teknologi. Du har erfaring med salg og har også et godt netværk i branchen. Du brænder for at arbejde med el-tekniske projekter, som er et strategisk forretningsområde for AFRY. Du har erfaring med rådgivning, optimale leverancemodeller og eksekvering af strategiske projekter. Du er vant til at have en central rolle og indflydelse på morgendagens vækst og markedsposition. Du er en erfaren person, som er vant til at se fremtidsmuligheder i tæt samarbejde med innovative og dedikerede kolleger. Du forstår således at bidrage til styrkelse af forretningen, er sikker på din arbejdsrolle og udstråler personlig modenhed.

Du bidrager med:

 • Din viden og stærke faglighed inden for stærkstrøm
 • Din evne til at kommunikere, samtidig med, at du er åben og imødekommende
 • Din lyst og evne til at lede og motivere dit team
 • Dit netværk i industrien, salgserfaring og interaktion med kunder
 • Dit kendskab til projektstyring, budgetter og resultatorientering
 • Din evne til at tale med folk på alle niveauer og skabe gode relationer
 • Evnen til at samarbejde med dine lederkolleger og de tekniske specialister i virksomheden

Du har et stærkt drive, bliver en del af et travlt og motiveret team med en positiv og uformel arbejdskultur. Det er vigtigt, at din personlighed er i overensstemmelse med AFRY’s værdier, som er en modig, dedikeret, team player, hvilket beskriver din adfærd i forhold til det daglige arbejde. Du har en del ydmyghed og ser samarbejde som nøglen til succes. Du får unik mulighed for at være en vigtig del af, at bringe virksomheden til næste niveau på tværs af organisationen.

Ansøgning
Best Talent varetager rekrutteringsprocessen på vegne af AFRY. Du er velkommen til at kontakte Best Talent, som behandler din henvendelse fortroligt. Send din ansøgning samt CV mærket ”1750/ Section Manager ” via e-mail til job@besttalent.dk. Du kan finde mere om Best Talent på www.besttalent.dk.

 

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK