Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Lead Automationsingeniør ABB Sattline / ABB 800xA, AFRY / 1781

Virksomheden
AFRY er en international ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed med 17.000 dedikerede eksperter inden for infrastruktur, industri, energi og digitalisering. I Danmark er de omkring 650 kolleger, der arbejder med byggeri, transport, procesindustri, pharmaindustri, automation, energi, arkitektur, akustik og lysdesign.  

Virksomheden har en fælles mission: at sætte skub i den grønne omstilling mod et bæredygtigt samfund, der understøtter AFRY’s vision Making Future.


Hvem er dine kommende kolleger?
Du slutter dig til et team i Herlev, men vil også få pharma kollegaer fra Kalundborg, Malmø, Göteborg og Stockholm. Teamet har ekspertise i vigtige discipliner inden for Life Science - proces-, anlægs- og hygiejnedesign, instrumentering, industriel automation, industriel IT og validering i henhold til GMP og GAMP. Sammen med kunderne, konstruerer AFRY effektive, sikre og miljøvenlige produktionsanlæg inden for Pharma, Bioteknologi og MedTech.

Lead Automationsingeniør ABB Sattline / ABB 800xA

  • AFRY udvider og styrker det succesfulde Pharma team
  • Du indtager en Lead rolle i projektteams med vidensdeling og samarbejde
  • Du er med til at præge udviklingen og kulturen i teamet
  • Du bliver mentor for dine yngre kollegaer

Udfordring
I rollen som Lead vil du blive involveret i meget spændende projekter og indgå i et team med engagerede og kompetente ABB Sattline/ ABB 800xA automationsingeniører. Der er stor vidensdeling og samarbejde på tværs i organisationen. I AFRY vil du få en bred kontaktflade både internt og eksternt, hvor du indgår i dialog og opgaveløsning på tværs og med mange interessante stakeholders herunder andre automationsspecialister dels kompetente og erfarne IT-ingeniører, QA-medarbejdere og procesingeniører.

AFRY har en meget stærk kundeportefølje, hvilket betyder du vil blive LEAD på attraktive projekter indenfor Pharma industrien i Danmark. 

Som Lead Automation vil din primære rolle være:

  • At indgå i tværfaglige projekter fra Koncept design, til idriftsat og kvalificeret anlæg
  • At analysere, designe, programmere og idriftsætte automationssystemer
  • At præge sammensætningen i de forskellige projekter hvor AFRY er dygtige til at arbejde på tværs og i små enheder, hvilket giver fleksibilitet og mulighed for at præge udviklingen
  • At være bannerfører på udvalgte projekter hos de vigtigste pharma og biotek kunder i Storkøbenhavn
  • At yde rådgivning og kvalitetssikring
  • At kommunikere på alle niveauer med stakeholders, både internt og eksternt i forhold til kunder og leverandører

Talent
Du har en relevant uddannelse kombineret med minimum 10 års erfaring indenfor automationsløsninger med ABB Sattline og / eller ABB 800xA. Du har meget gerne erfaring fra Pharma industrien, hvor du kommer fra en lignende rolle eller er klar til at træde ind som LEAD.

Som Lead er din personlighed rigtig vigtig: Du er loyal, troværdig og er god til at få tingene til at ske. Du har en naturlig autoritet og din stilling kræver at du både trives i rollen som LEAD samtidig med at du programmerer og løser opgaver på et højt fagligt niveau.

Du arbejder med stor selvstændighed samtidig med, at du kan se værdien af involvering og udvikling af dine kollegaer. Du fungerer godt i rollen som mentor for dine yngre kollegaer.
Du går forrest når et projekt skal følges til dørs hvor du sikrer fremdrift, udviser fleksibilitet og kundeforståelse i forbindelse med både rådgivning og opgaveløsning.

Du har gode kommunikative evner og trives på en naturlig måde i et reguleret Pharma miljø. Du behersker dansk og engelsk i såvel skrift som tale. Du tilbydes en nøgleposition med muligheden for stor personlig og faglig udvikling.

Du refererer til AFRY’s Group Manager, DCS Pharma Biotech. AFRY tilbyder fleksible arbejdsforhold og løn efter kvalifikationer på et konkurrencedygtigt niveau samt pensions- og sundhedsforsikring, kantineordning og en aktiv personaleforening med forskellige arrangementer. Derudover er AFRY en virksomhed med et rigtigt godt sammenhold, hvor du får muligheden for at arbejde sammen med kompetente kollegaer.

Ansøgning
Best Talent varetager rekrutteringsprocessen på vegne af AFRY. Du er velkommen til at kontakte Best Talent, som behandler din henvendelse fortroligt. Send din ansøgning samt CV mærket ”1781/ LEAD
Automationsingeniør ABB Sattline, ABB 800XA” via e-mail til job@besttalent.dk. Du kan finde mere om Best Talent på www.besttalent.dk.

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK