Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Kvalitetsingeniør GMP Pharma, Krüger/1880

Virksomheden
Krüger er en international miljøvirksomhed med speciale i bæredygtig vandbehandling. De arbejder som rådgiver, entreprenør og leverandør af udstyr, løsninger og service inden for procesvand, drikkevand, spildevand, klimasikring og jordforurening. Krüger er førende, når det kommer til at udvikle og implementere banebrydende teknologier og løsninger, der reducerer de miljømæssige påvirkninger. I Danmark beskæftiger virksomheden ca. 400 dygtige medarbejdere, og på verdensplan er der 220.000 kollegaer i Veolia koncernen. Hver dag arbejder Krüger Veolia på at bidrage til den grønne omstilling og skabe en bedre fremtid for nutiden og fremtidige generationer. Vil du være med?
Læs mere på: https://www.kruger.dk/

Kvalitetsingeniør GMP Pharma

 • Du bliver en vigtig nøgleperson i den gruppe, der eksekverer på større GMP projekter
 • Videreudvikling af virksomhedens kvalitetsstyringssystem til GMP Pharma
 • Godt arbejdsmiljø, høj arbejdsglæde, fællesskab og humor

Teamet
Du bliver en del af en ny afdeling hos Krüger Veolia, hvor der satses på leverancer til pharmaindustrien, primært i Danmark. Medarbejderne i temaet er specialister med kendskab til salg og leverance af produkter og projekter til industrien. Målet er at skabe og udvikle en afdeling, der vokser signifikant de næste år.

Du indgår i et motiveret og engageret team, hvor team-spirit og samarbejde værdsættes højt. Tonen er uformel og du vil indgå i udviklende diskussioner, hvor dine ideer bliver hørt. Du har mulighed for at få indflydelse samt et stort ansvar. Arbejdsstedet er på hovedkontoret i Søborg og du refererer til afdelingschefen i Industri.

Udfordring
Som Kvalitetsingeniør med opgaver inden for GMP Pharma bliver du Industriafdelingens interne ressource i forbindelse med specifik etablering af kvalitetsprocesser og dokumentation til gruppens pharmaprojekter. Du er eksperten der kan planlægge og udføre arbejde i relation til kvalitetssikring, som skal være i overensstemmelse med de interne og kundens procedurer og standarder. Det gælder i særlig grad regulerede miljøer, hvor arbejdet er underlagt f.eks. GMP og GAMP.

Som eksperten vil du understøtte dine kolleger med korrekt gennemførelse af projekter. Du vil udarbejde projekt- og kvalitetsplaner, testplaner og protokoller som dokumenterer og sikrer projektleverance med den højeste kvalitet.

Primære opgaver og ansvarsområder:

 • Udarbejdelse og fastlæggelse af kvalitetsstandarder tilpasset GMP Pharma krav
 • Deltage i projektafvikling under ledelse af Projektleder efter de fastlagte kvalitetskrav
 • Ansvarlig for den projektspecifikke dokumentationspakke
 • Sikre indsamling af leverandørdokumentation i henhold til myndighedskrav
 • Sikre information og samarbejde med øvrige projektdeltagere om relevante forhold ift. kvalitet
 • Deltage i projektmøder
 • Deltage i udarbejdelsen af instruktioner mv.
 • Deltage i møder, rejser, opstart osv.
 • Udvikle og vedligeholde vores GMP kvalitetsledelsessystem

Talent
Den rette kandidat kan have forskellig indgangsvinkel til jobbet afhængig af erfaring, uddannelse og tilgang til opgaverne. Du har meget gerne teknisk erfaring og du brænder for at arbejde med kvalificering og dokumentation i en projektdrevet virksomhed. Din uddannelse er f.eks. Ingeniør eller lignende, suppleret med uddannelse inden for GMP/GAMP og GDP. Da erfaring med projekter og projektleverencer er omdrejningspunktet i teamet, er det vigtigt, at du har erfaring fra en tilsvarende rolle eller at du kommer fra pharmaindustrien, hvor du har fået forståelse for processer og projekter.

Du er proaktiv og god til at opbygge relationer og netværk, som du får brug for og gavn af i forbindelse med din opgaveløsning. Du er dygtig til at gøre kvalitetssikring konkret og forståeligt samtidig med, at du sikrer, at kvalitet bliver en vigtig del af gruppens GMP Pharmaleverancer.

Den ideelle kandidat kan derudover genkende sig selv i følgende:

 • Formidler dygtigt og effektivt betydningen af en struktureret tilgang og opgaveløsning
 • Sikrer at QA procedurer overholdes gennem hele projektforløbet
 • Er en dygtig formidler, der motiverer andre til at tage ansvar for, hvorfor kvalitet er vigtig
 • Har gode mundtlige og skriftlige kommunikative evner både på dansk og engelsk
 • Du trives i en kommerciel projektorganisation

Hvad tilbyder Krüger
Krüger Veolia er særdeles ambitiøse på klimaets vegne og arbejder målrettet på at skabe løsninger, der bevarer vand og vigtige ressourcer til gavn for både nutidens og fremtidens generationer. For denne indsats er de certificeret i Verdensmålene.
Kulturen er påvirket af ejerskab, åbenhed og respekt. Vidensdeling er en almindelig del af hverdagen.
Der er fokus på din trivsel og du skal kunne lide at komme på arbejde. Du tilbydes stor fleksibilitet, der gør det muligt at kombinere et meningsfuldt arbejdsliv med et privatliv samt en attraktiv lønpakke, medarbejdergoder, efteruddannelse, pensionsordning og sundhedsforsikring.
Hvis du er socialt anlagt, er der flere muligheder for at have det sjovt sammen med dine kollegaer og du kommer til en virksomhed, der har fokus på, at medarbejderne trives både fagligt og socialt. Medarbejdernetværket organiserer forskellige sociale aktiviteter, herunder ølbrygning, revyoptræden og mange andre underholdende arrangementer til uformelle sammenkomster. Derudover en god frokostordning med egen kok.

Ansøgning
Best Talent varetager ansættelsen på vegne af Krüger og behandler din ansøgning fortroligt. Send din ansøgning med CV mærket ”1880/Kvalitetsingeniør GMP” via e-mail til job@besttalent.dk. Du kan læse mere om Best Talent på www.besttalent.dk

 

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK