Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

HR & Executive Search Konsulent, Best Talent / 1868

Virksomheden
Best Talent er en af de førende Skandinavisk Executive Search-virksomhed med 20 års erfaring i at levere førsteklasses rekrutteringsløsninger. Vi er specialiseret inden for Engineering, Technology, Pharma, Biotech, Medtech, Food & Life Science-industrierne. Best Talent er medlem af ENEX, et globalt Search-netværk repræsenteret i mere end 45 lande, der sikrer, at vi kontinuerligt leverer den mest optimale strategiske sparring og identificerer topkandidater til vores kunder. Hos Best Talent forpligter vi os til excellence og stræber efter at finde mennesker med ambitioner til virksomheder med visioner. Vi er bosiddende i Søborg på Tower77, i hyggelige omgivelser tæt på en del af vores kunder. Du kan læse mere om Best Talent på www.besttalent.dk

Teamet
Vi er et agilt og dynamisk team, der deler en fælles passion for at levere resultater af højeste kvalitet. Med en stærk kultur for samarbejde og vidensdeling, har alle teammedlemmer mulighed for at påvirke beslutningsprocessen og bidrage til vores succes. Vi forstår vigtigheden af at dele viden og har en stejl læringskurve, når vi sætter os ind i klienters cutting-edge teknologi og forskning. Dette for at kunne levere kompetente kandidater, der er med til at sikre vores klientens mål og fremtidige succes.

HR & Executive Search Konsulent
Technology & Life Science

 • Ledende Searchvirksomhed med 20 års erfaring inden for sit felt
 • Udviklende & spændende kundesegment inden for Science
 • Entusiastisk, ihærdig og selvmotiverende personlighed
 • Tæt samarbejde og vidensdeling i teamet

Udfordring
Vi søger en dedikeret HR & Executive Search Konsulent med interesse og ekspertise inden for Technology & Life Science. Som en nøgleperson i vores team, bliver du ansvarlig for at støtte vores konsulenter, der leverer strategisk rådgivning og professionelle Executive Search løsninger.

Du vil spille en afgørende rolle i at identificere og tiltrække de mest kvalificerede kandidater, der matcher vores klienters behov og ambitioner. Du bliver involveret i alle processer, hvor du i samarbejde med dine kollegaer, finder de bedste kandidater i et udfordret kandidatmarked. Dette stiller store krav til din evne til at se muligheder, analysere og være vedholdende. Du skal kunne evne at motivere og ”sælge” jobbet til kandidaterne.

Din rolle vil især dreje sig om projektstyring og Search, hvor du i forbindelse med vores forskellige kundeopgaver, udarbejder specifik Searchstrategi, analyser og leverer proaktiv Search. Da vi arbejder meget projektorienteret, vil du spille en aktiv rolle i hele den administrative Searchproces fra telefonisk kontakt til levering af topkandidater.

Du vil få følgende opgaver og ansvarsområder:

 • Udarbejdelse af Searchstrategier og kandidatprofiler
 • Proaktiv Search via vores forskellige projektstyringsværktøjer
 • Aktivering af vores omfattende netværk, kandidatdatabase mv.
 • Skriftlig og telefonisk dialog med potentielle kandidater
 • Screening og interview af kandidater
 • Udarbejdelse og optimering af stillingsopslag, herunder mediestrategi
 • Deltagelse i kundemøder og foranalyser
 • Vedligeholdelse af relationer med kandidater og kunder
 • Input og idegenerering ift. SoMe kampagner på f.eks. LinkedIn og lignende

Du tilbydes en rolle i et dynamisk miljø med gode udviklingsmuligheder og sparring. Vi tilbyder en samlet lønpakke inklusiv pension og sundhedsforsikring. God frokostordning, herunder morgenmad, kaffe/the mv. I løbet af 2024 vil der ligeledes blive etableret fitnesscenter på adressen.

Talent
Vi søger en kandidat, der har erfaring inden for Executive Search og dokumenteret succes med at identificere og tiltrække topkandidater til relevante nøglepositioner. Du kan have forskellig indgangsvinkel til rollen, det er mere din dedikation og erfaring, der kan sikre dig succes i denne stilling.

Det vigtigste er din vedholdenhed samt stærke interesse og forståelse for Tech, Engineering og/eller Life Science-industrierne, der er afgørende.

Du har gode kommunikationsevner og er dygtig til at skabe relationer og skabe respekt omkring dit arbejde, både internt og i forhold til vores kandidater og kunder. Du har erfaring med og føler dig godt tilpas i en opsøgende rolle, hvor du proaktivt tager skriftlig og telefonisk kontakt til vores vigtige kandidater. Du er god til at samarbejde om de opgaver, som Best Talent løser, hvor du både driver processer selvstændigt og sammen med dine kollegaer.

Din evne til at tænke strategisk og handle operationelt vil være afgørende, ligesom dine kommunikationsevner på alle niveauer af en organisation skal være til stede.

Hvis du er resultatorienteret og klar til at forpligte dig og gøre dig umage, vil der på sigt være gode udviklingsmuligheder som f.eks. Konsulent, Seniorkonsulent eller Partner. Du vil også kunne blive certificeret i forskellige personprofiler, da Best Talent altid matcher både kandidaternes kompetencer og personlighed med jobbet samt kunden og dennes team. Vi tilbyder en stilling i en virksomhed, hvor vi har godt humør og en flad struktur, hvor du virkelig kan gøre en afgørende forskel i en spændende og innovativ branche, der er med til at redde liv.

Ansøgning
Alle ansøgninger behandles fortroligt, og dine personlige oplysninger behandles i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslove. Send din ansøgning med CV mærket ”1868/HR Executive Search Konsulent” via e-mail til job@besttalent.dk. Du kan læse mere om Best Talent på www.besttalent.dk

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK