Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Fabrikschef GMP Pharma, BIOFAC / 1860

Virksomheden
Orthana A/S med beliggenhed i Kastrup, indgår i BIOFAC koncernen som er en 100 % danskejet, bioteknologisk virksomhed, der i mere end 70 år har produceret og udviklet API’er til lægemidler, råvarer og kosmetiske produkter til veterinær- og helsekostprodukter. BIOFAC A/S beskæftiger i alt 130 engagerede medarbejdere fordelt på fem fabrikker i Danmark. I dag udgør eksporten mere end 98 % af omsætningen. Virksomhedskulturen er uformel og rummelig med et stærkt fagligt fællesskab, hvor vidensdeling og samarbejde med udgangspunkt i den enkeltes kompetencer og evne til selv at gøre en forskel, er helt centrale værdier for udvikling og vækst.

Du kan læse mere om virksomheden her: https://biofac.dk/

På vegne af BIOFAC A/S søger Best Talent en Fabrikschef, der både er drevet af ledelse og som samtidig har stærke driftsmæssige og operationelle evner og er motiveret af at arbejde i dette krydsfelt. Med reference til koncernens Administrerende Direktør, vil du være en nøgleperson i relation til at sikre fabrikkens overordnede målsætninger.

Fabrikschef GMP Pharma

 • Ansvar for fabrikken og dens udvikling
 • Spændende og ansvarsfuld stilling med fokus på både ledelse og drift
 • Produktion til den pharmaceutiske industri
 • Forretningsorienteret og engageret personlighed

Om fabrikken og teamet
På fabrikken produceres der aktive stoffer (API), mellemprodukter og lægemidler til den pharmaceutiske industri.
Rollen indebærer ansvar for et team, der udover dig selv, består af en Produktionschef, teamledere og 18 dedikerede operatører. Hvert operatørhold har tilknyttet en Teamleder, som bl.a. er ansvarlig for koordinering af de daglige arbejdsopgaver. Der afvikles daglige tavlemøder som en del af planlægningen.

Der er tale om en mindre fabrik med en teamorienteret kultur og hvor man løfter i flok. Der er et stærkt fagligt fællesskab, hvor vidensdeling, samarbejde og hjælpsomhed er centrale værdier.

Udfordring
Som Fabrikschef med direkte reference til den Administrerende Direktør, bliver du den øverst ansvarlige for Orthana fabrikken i Kastrup, som er en del af BIOFAC A/S, dens udvikling samt Teknisk Afdeling i Kastrup.
Dine primære opgaver bliver at sørge for stabil drift og hensigtsmæssig planlægning af produktionen, dvs. sikre rettidig levering til markedet, med fokus på kvalitet og rentabilitet. Du skal være indstillet på en dynamisk hverdag, hvor mange variabler spiller ind i afviklingen af produktionen i en virksomhed, der er drevet af et stærkt kommercielt mindset. Dette stiller krav til din fleksibilitet og omstillingsparathed. Derudover skal du være den drivende kraft i fabrikkens fortsatte arbejde med stigende GMP-niveau og udvikling af stadigt mere forædlede produkter.

Du vil derudover blive ansvarlig for:

 • Sikre en økonomisk rentabel produktion
 • Sikre en produktion, der leverer de ønskede produkter til de aftalte terminer og i den korrekte kvalitet
 • Overordnet ansvar for produktions- og procesoptimering
 • Sikre en produktion i overensstemmelse med fabrikkens GMP- og kvalitetsregler
 • I samarbejde med koncernens direktion, forestå strategiske disponeringer for udviklingen
 • Udvikling af produktionssitet
 • Kvartalsvis rapportering om udbytter samt udarbejde driftsbudgetter
 • Sikre gode arbejdsforhold
 • Personaleansvar

Talent
Som person har du gennemslagskraft og evner at træffe beslutninger, sætter opgaver i værk og følger dem til dørs. Du har flair for forretning og trives i et energisk miljø. Du tænker strategisk og trives i at skulle agere operationelt, hvor du fungerer som et naturligt omdrejningspunkt i den daglige drift. Det falder dig naturligt at kommunikere på alle niveauer og i øjenhøjde og du har en synlig og motiverende ledelsesstil. Dertil er det vigtigt, at du har gennemslagskraft og gode samarbejdsevner.

Din profil

 • Du har en akademisk baggrund, gerne som Kemi-/Civil Ingeniør
 • Du har erfaring fra GMP Pharma produktionsvirksomhed
 • Du har erfaring med bioteknologi/kemi og er rutineret inden for kemiske processer og gerne oprensningsprocesser
 • Du har erfaring og kendskab til Pharma GMP
 • Du har ledelseserfaring og er hurtig til at tilegne dig indsigt på et overordnet niveau
 • Du sikrer en smidig koordinering med de relevante og involverede grupper
 • Du kan tale og skrive på dansk og er flydende i engelsk tale og skrift

Dine lederegenskaber gør, at du har et godt overblik og kan håndtere og drive mange opgaver. Du arbejder systematisk og tilpasser dig situationer, der kræver fleksibilitet. Igennem din motiverende adfærd udviser du desuden et naturligt engagement i det daglige arbejde og i hverdagen og er ikke bange for at gå foran og selv vise vejen.

Du tilbydes en konkurrencedygtig løn samt frokostordning, pensionsordning og sundhedsforsikring.

Ansøgning
Best Talent varetager ansættelsen på vegne af vores kunde og behandler din ansøgning fortroligt. Send din ansøgning med CV mærket ”1860/ Fabrikschef” via e-mail til job@besttalent.dk. Vi interviewer løbende, og vi ser frem til at høre fra dig hurtigst muligt. Du kan læse mere om Best Talent på www.besttalent.dk

 

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK