Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

2 Calibration Technicians, Production & process Support, in Manufacturing Support, ALK / 1821

Virksomheden
ALK er en global forskningsdrevet medicinalvirksomhed, der fokuserer på forebyggelse, diagnostik og behandling af allergi. ALK blev grundlagt i 1923 og har i dag omkring 2.700 medarbejdere samt datterselskaber, produktionsanlæg og distributører over hele verden. ALK har produktion i Danmark, Frankrig, Spanien, og USA. Virksomheden ved, at medarbejderne er deres vigtigste aktiv og har tillid til, at de hver dag gør deres yderste for at udvikle nye, bedre løsninger og behandlinger til mennesker med allergi globalt. ALK’s hovedkontor ligger i Danmark, og virksomheden er noteret på NASDAQ Copenhagen. Hovedkontoret er placeret i Hørsholm. Hvis du kan lide at have indflydelse og gøre en forskel, så skal du arbejde for ALK. Du kan læse mere om virksomheden her: www.alk.dk

Teamet
Som Kalibreringstekniker arbejder du i teamet Production & Process Support i afdelingen Manufacturing Support. Teamet består af 10 dygtige og engagerede kolleger, der i fællesskab sætter en høj standard. Hovedparten af opgaver løses i henhold til GMP og består af hands-on i forhold til at forebygge og afhjælpe vedligehold, kalibrering, automatikløsninger og programmering af PLC og SCADA – systemer. Målet er at skabe stabil drift i produktionen gennem planlagt vedligehold og proaktive tiltag. Den enkelte medarbejder vises tillid og arbejder med stor selvstændighed. Humor og gå-på mod er hjørnesten i teamet, hvor der er en ærlig og uformel omgangstone.

2 Calibration Technicians,
Production & process Support, in Manufacturing Support,

 • Du har lyst til at gøre en virkelig forskel for mennesker med allergi
 • Du brænder for at yde support og sætter en høj standard
 • Du har kvalitetssans og eventuelt erfaring med GMP
 • Du er proaktiv og kan lide at arbejde med stor selvstændighed

Udfordringen
I teamet får du 2 dygtige og erfarne kalibreringsteknikere som dine nærmeste kolleger. Du bliver selv en afgørende nøgleperson i forhold til kalibrering af utility-og kalibreringsudstyr i produktionen i Hørsholm. De daglige opgaver går typisk på tværs af 3 produktionsområder, forskning og udvikling samt CMC-områder, hvorfor du forstår at begå dig på alle niveauer og kommunikere på tværs af organisationen.

Vi søger flere profiler til teamet. Afhængig af din erfaring tilpasses stillingen til dine kompetencer. Hvis du er ny indenfor området, men har lyst til at arbejde med kalibrering, vil du få den nødvendige træning og uddannelse, for at kunne udføre dine opgaver. Har du flere års erfaring inden for vedligehold, kalibrering og GMP vil du hurtigt kunne indgå i forskellige projekter. Det vigtigste er din personlighed og vilje til at gøre en forskel.

 • ALK tilbyder et dynamisk og behageligt arbejdsmiljø med inspirerende og udfordrende arbejdsopgaver.
 • Dine arbejdsopgaver omfatter b.la.
 • Udførelse af kalibreringsopgaver på udstyr for måling af tryk, temperatur, fugtighed, kraft, flow, ledningsevne og masse
 • Kvalitetssikring og udfyldelse af dokumentation for internt og eksternt udførte kalibreringer
 • At holde overblik over kommende kalibreringsjobs med henblik på planlægning og udførelse
 • Fejlsøgning, reparation, udskiftning og installation af nyt måleudstyr
 • Koordinering af kalibreringsopgaver på tværs af organisationen
 • Proaktivt at bidrage til løbende forbedringer på både procedurer og udstyr
 • Implementering af udstyrsændringer i samarbejde med andre afdelinger

ALK’s flade struktur tiltrækker selvstændige individer, der nyder at være tæt på beslutningsprocessen. ALK betragter deres pionerånd kombineret med troværdighed som opskriften på succes. De er en helbredsfokuseret organisation og kontoret er placeret i den naturskønne DTU Science Park i Hørsholm. Du vil rapportere til Senior Manager, Maintenance & Calibration, PPS Engineering & Operation Technology

Dit Talent
Du har en relevant uddannelse som automatiktekniker, el-tekniker, industrielektriker eller anden relevant tekniske baggrund. Det vigtigste er din personlighed, at du har gode samarbejdsevner og er hurtig til at sætte dig ind i nye opgaver. Der er en uformel omgangstone, et inspirerende og sjovt arbejdsmiljø. Hvor humor vægtes højt og hvor du altid har en erfaren kollega at sparre med.

Du kan være nyuddannet eller have flere års erfaring inden for området, men det vigtigste er, at du brænder for at arbejde hands-on med at forbygge og afhjælpe, vedligehold og kalibrering i forhold til produktionsudstyr, tekniske installationer og utility anlæg.

Det er en klar fordel hvis du allerede har erfaring med kalibrering af kritisk måleudstyr i et reguleret produktions-miljø, da ALK arbejder efter GMP.

Vi forestiller os, at du er serviceminded og har en proaktiv tilgang til dine opgaver. Du er optimistisk og skaber god energi omkring dig. Samtidig arbejder du systematisk, og kan skabe struktur i en travl hverdag, hvor der kan være flere opgaver samtidig.

Du er omstillingsparat, nyder teamarbejde og er indstillet på at sikre løbende forbedringer i hverdagen.

Personligt brænder du for dine opgaver. Du synes, det er sjovt og udviklende at gå på arbejde og trives i et uformelt arbejdsmiljø. Du kan holde hovedet koldt og prioriterer i en ofte travl hverdag, hvor ikke 2 dage er ens.

Ansøgning: 
Best Talent varetager ansættelsen på vegne af ALK og behandler din ansøgning fortroligt. Send din ansøgning med CV mærket ”1821 /Kalibrering” via e-mail til job@besttalent.dk.

Du kan læse mere om Best Talent på www.besttalent.dk.

 

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK