Number 1 provider of human talent within technology & life science

 

Stillinger

Financial Controller DK&FI / 1613

Som Financial Controller vil du arbejde bredt inden for økonomistyring og være en vigtig medspiller i videreudvikling af salgsorganisationen. Dit primære ansvar bliver salgsforecasting og salgsopfølgning, samt logistik og lagerfunktionen for Danmark og Finland. Der er løbende kontakt til distributører, grossister samt apoteker og hospitaler. Ligesom du vil være involveret i udbud og andre kontraktforhandlinger. Du overvåger markedet, udarbejder prisanalyser, konkurrenters adfærd og produktporteføljen i Danmark. Du bliver en vigtig sparringspartner for de øvrige kolleger i teamet, og du får stor mulighed for selv at være med til at præge indholdet og processerne i dit job. Økonomifunktionen har et meget tæt samarbejde med den øvrige organisation, er involveret i ny lanceringer og deltager på alle interne salgskonferencer.

Læs mere her

Leder af Ventilation / 1612

Vores kunde oplever en stor stigning i aktiviteter, og søger derfor en visionær, dygtig, engageret og ansvarsfuld leder, der har lyst til at videreudvikling virksomhedens ventilationsafdeling. Virksomheden tilbyder nogle af markedets bedste produkter og individuelle løsninger og har derfor mulighed for at tiltrække de gode projekter. Vi søger en engageret leder, der kan varetage opgaven med den daglige ledelse, herunder også projektledelse. Med stillingen følger ansvar og samtidig tilbydes du et stort frirum til at opbygge og strukturere din egen afdeling.

Læs mere her

Researcher, Best Talent / 1611

Best Talents succes skyldes bl.a. vores unikke evne til at levere kandidater til tiden, der matcher vores klienters krav. Som Researcher er dit primære ansvar, at levere en dybdegående og resultatorienteret research og dermed deltage i løsningen af opgaverne i det lokale team. Koordinationen og samarbejdet sker med den ansvarlige konsulent eller partner, som du refererer til. Desuden får du et medansvar for searchstrategi, herunder kortlægning af relevante targetvirksomheder samt relevante kilder og kandidater.

Læs mere her

Country & Sales Manager Denmark , Askalon, 1610

This is an unique opportunity to work with one of the world´s leading brands within vales and the field of process engineering. You will be responsible for managing the Danish group, where you deliver the results, turnover, orders, product range and of course P/L according to goals.

Læs mere her

HR- og Kommunikationschef, NIRAS / 1609

Din primære opgave bliver at lede, udvikle og motivere virksomhedens HR-team og Kommunikationsteam. HR-teamet består af i alt 10 personer + 2 studentermedhjælpere, fordelt på administration samt Business Partnere. Kommunikationsteamet består af i alt 8 + 4 studentermedhjælpere/praktikanter, heraf kommunikationspartnere, webdesignere, grafikere mv.

Læs mere her

QA Academic for CMC development within biopharmaceuticals / 1608

Lundbeck A/S is a research based pharmaceutical company aiming at becoming a world leader in psychiatry and neurology, thereby improving the quality of life for patients suffering from psychiatric and neurological disorders. The key areas include: mood and anxiety disorders, schizophrenia, bipolar disorder, addiction disorders, Alzheimer’s disease, Parkinson’s disease, Huntington's disease and epilepsy

Læs mere her

Internal Sales Engineer / 1607

Du bliver en del af internt salg, hvor du får den sælgende og servicerende rolle overfor kunder som skabes i samarbejde med dine kollegaer i markedet. Din primære opgave bliver, at udarbejde tilbud med efterfølgende opfølgning samt rådgive og vejlede kunderne omkring virksomhedens produkter og de løsningsmuligheder, den brede produktplatte giver. Derudover servicerer du resten af salgsteamet i forhold til forberedelse af tilbud, ordrehåndtering mv ligesom du fremadrettet bliver ansvarlig for den løbende kundeopfølgning.

Læs mere her

Sales Engineer Oil & Gas Esbjerg / 1606

Du får en meget selvstændig stilling, hvor du får ansvaret for at sælge virksomhedens brede pallette af produkter og løsninger inden for ventiler og specialtilpassede løsninger, som henvender sig til procesindustrien. Din primære opgave bliver, at vedligeholde samt udbygge salget til både en ny samt eksisterende kundeportefølje, primært bestående af kunder i Oil & Gas industrien samt øvrige virksomheder i procesindustrien i Danmark. Den primære forretning findes i og omkring Esbjerg. Når du ikke er hos dine kunder, vil din arbejdsplads blive på kontoret i Esbjerg. Vigtigt er det, at du kommer ud til de relevante besøg hos kunderne og derfor er indstillet på, at tilbringe meget af din tid med kunder. Her udvikler og udbygger du salget, hvor du bruger din erfaring med at binde både nye og eksisterende kunder tæt til virksomheden og drive salgsprocessen, herunder at udvikle konceptsalget.

Læs mere her

Account Manager / 1605

Som Account Manager tilbydes du et job med selvstændigt ansvar for at videreudvikle og opbygge salget til det danske marked. Dit ansvarsområde bliver salg og forhandling af løsninger for ældre og funktionsnedsatte på hospitaler, institutioner samt hjemmepleje. Kunderne findes i sundhedssektoren, hvorfor hospitaler, plejehjem samt kommuner er vigtige for dit virke. Foruden at besøge ergoterapeuter og andet sygehuspersonale, vil der også være en betydelig berøringsflade med arkitekter og bygherrer. Produkterne er innovative løsninger inden for baderum, køkken samt boligens øvrige rum, hvor et nyudviklet system med flytbare vægge vil sætte nye standarder for fremtidens plejeboliger.

Læs mere her

Seniorkonsulent – GMP Compliance – Pharma / 1601

Dit overordnede ansvar og primære arbejdsopgave bliver, at levere rådgivning og opgaveløsning inden for området GMP Compliance. Ved at forstå kundens forretning og behov og derigennem sikre levering af de rigtige løsninger, bidrager du til en kommerciel succes. Den vigtigste opgave er, at du via din nysgerrighed, viden og erfaring evner at forstå komplekse sammenhænge. Dette gør dig i stand til, at foreslå forskellige løsninger på kundens opgave og problem.

Læs mere her

Senior Quality Manager / 1595

Unilabs Denmark focuses on serving the pharmaceutical industry (GLP, GCP & GCLP) as central and specialty laboratory and provides a variety of services for Danish and International Health Care (DS/EN ISO/IEC 17025). As Senior Quality Specialist you will gain responsibility within all areas of services offered by our clients, among others evaluating the area of compliance as well as corporate policies and standard operating procedures. We are looking for a positive and motivated mind to join the team in Denmark.

Læs mere her

LEAD Seniorkonsulent IT/Automation / 1593

Dit overordnede ansvar og primære arbejdsopgave bliver, via dine kompetencer inden for IT/Automation, at bidrage til en kommerciel succes ved proaktiv kundekontakt, ved at forstå kundens forretning og behov samt at sikre levering af de rigtige løsninger. Erfaringen viser, at langsigtet samarbejde med kunderne giver de bedste resultater.

Læs mere her

Maskiningeniør / 1591

Som vores nye kollega vil du blive en del af teamet og være en aktiv og proaktiv medspiller i projekter vedrørende om- og nybygning af procesudstyr, med selvstændigt ansvar og stor mulighed for at gøre din faglighed gældende. Jobbet er alsidigt; fra design, montage og kvalificering og CE-mærkning af procesudstyr og anlæg, til vedligehold af maskindokumentation samt håndtering af afvigelser og ændringer. Du bliver en del af et dynamisk team, hvor vi er afhængige af, at alle arbejder inden for de aftalte mål og rammer. De mangeartede arbejdsopgaver giver dig rig mulighed for at udvikle dine faglige kompetencer.

Læs mere her

Projektleder – Inventarløsninger til Pharma & Life Science, 1577

Du bliver projektlederansvarlig for projekter til Life Science og Pharma segmentet indenfor både den private og offentlige sektor. Du får ansvar for ledelsen af projektet, herunder ledelse af det tværfaglige projektteam. Du skal se dig selv som ansvarlig for, at hvert enkelt projekt er en forretning i forretningen. Du styrer og leder projektet på en struktureret og teamorienteret måde i forhold til de enkelte funktionsområder.

Læs mere her

Besttalent.dk bruger cookies. For at give dig en bedre oplevelse gemmer vi informationer om dit besøg. OK